>Kotini

>

Blogini facebook-sivuilla tästä jo kirjoitinkin, mutta kirjoitanpa nyt vielä täälläkin! Eli Elloksen sivuilla on menossa kiva Kotini-kisa, johon voi lähettää kotikuviaan ja jossa eniten tykkäyksiä saanut koti voittaa 500 euron lahjakortin! Melko hulppea palkinto! Parasta mun mielestä tuolla on kuitenkin se, miten pääsee ihastelemaan monia erilaisia koteja, kauniita ja erilaisia sellaisia! Tykkäyksiäkin voi jaella surutta vaikka joka kodille, aika ahkerasti olen siellä tänään omaa silmääni miellyttäviä äänestellytkin :)


Lähetin sinne myös meidän kodista pikaisesti väsäämäni kollaasin: 

Halutessasi voit antaa äänesi meidän kodille täällä.
Kylpyhuoneosioon lähetin meidän pienestä kotikylpylästä kuvakollaasit;


kylpyhuoneen syys-talvilook ja tässä linkki tähän kollaasiin

Sekä kylpyhuoneen kesälook! Tässä suora linkki tähän kesäkollaasiin.
Makuuhuoneosioon pääsee tästä.

Kauniita koteja näyttää tämä maa pullollaan olevan! Käykäähän sisustusnälkäiset ihmiset katselemassa :))

Comments

 1. Anonymous
  2.3.2012 / 09:09

  >Voi miten herkulliset varsinkin nuo ensimmäiset kuvat! Sitä haluaisin kysyä minkälainen tuo musta laminaattitaso on keittiössä pitää puhtaana? Saako sen pidettyä tasaisen värisenä ilman jälkiä, läikkiä tai muita? Tässä olen miettinyt seuraavan keittiön tasoa minkälainen siitä tulisi.. Nyt on paksu valkoinen laminaatti ja tykkään kovasti. Toinen vaihtoehto olisi juuri musta, mutta epäilen näkyykö siinä mm sormenjäljet tai vastaavat. Saahan valkoistakin olla pyyhkimässä, mutta olen ollut todella tyytyväinen.Hellu

 2. Annukka
  2.3.2012 / 09:36

  >Minä kävinkin jo eilen Elloksen kotikuvia ihastelemassa. Kylläpä ihmisillä on ihania koteja. Oli hauska huomata kuinka eri tyyliset kodit miellyttivät omaa silmää.

 3. S
  2.3.2012 / 10:06

  >niin on! suurin osa näytti olevan maalaisromanttista tyyliä, odotan näkeväni lisää modernin tyylin koteja :)

 4. S
  2.3.2012 / 10:09

  >kiitos Hellu! no kyllähän tuossa mustassa näkyy sormenjäljet ihan eri tavalla ku valkoisessa (jossa ei taida näkyä ;)). se on selvä että musta on haasteellisempi pitää puhtaana, silti halusin sen ehdottomasti vaikka tämän etukäteen tiesinkin. kiiltävä musta on kuitenkin vielä haasteellisempi kuin tämä matta musta. mulla on itellä tällä hetkellä käytössä Maison Bellen keittiöpesuaine, jolla saa kätevästi tason putsattua :). voithan käydä esim. jossain keittiöfirmassa kokeilemassa, miten siihen sormenjäljet jää :D

 5. Anonymous
  2.3.2012 / 11:28

  >Muistin että näin jossain tuon ihanan laatan joka teillä on kylpyhuoneessa. Olen yrittänyt etsiä sitä netistä, mutta en löydä. Muistatko, mistä te sen ostitte tai kenen se laatta on (siis tuo koukero)Teillä on kaunis koti muutenkin!

 6. Anonymous
  2.3.2012 / 16:32

  >hei hei hei, mikä tuo makuuhuonekollaasin vasen alakuva on??=) mahtavan näköinen ruusu seinällä(?), tämä on mennyt nyt kyllä itseltä ihan ohi..vai löytyykö tuosta edes postausta?=)-kK

 7. HannaKoo
  3.3.2012 / 10:50

  >Kävin antamassa ääneni kuvillesi :) Latasin samalla sinne myös kuvan olohuone/keittiöstämme sinne olohuoneosioon. Kuinka sait useamman kuvan sinne kollaasiin? Minä kun muka yritin, mutta en onnistunut :)

 8. S
  3.3.2012 / 16:39

  >kiitos, minäkin äänestin teidän kotia :)aivan upea koti teillä, haluatko lähettää niitä mulle ja esitellä Lukijan kotona -postaussarjassa? ;)tein siis tuon kollaasin Photoscapella ja lähetin yhtenä kuvana :)

 9. Anonymous
  3.3.2012 / 17:06

  >kiitos linkistä! oli juu minulta mennyt ohi koko tuo salahuoneen esittely =) mahtavan näköinen tapetti, koko huoneesta puhumattakaan =D minkä kokoiselle seinälle tuo on laitettu?-kK

 10. HannaKoo
  4.3.2012 / 01:57

  >No sitten! Luulin, että olit saanut ne erikseen sinne laitettua :) Voisin vaikka joku päivä laittaa sulle muutaman kuvan tulemaan, kunhan saan vähän päivitetympää materiaalia myös muualta kotoamme :)

 11. S
  4.3.2012 / 09:06

  >joo kivakiva :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.