Sisustuskuvahaasteen viimeinen osa: Kaunein kohta kodissa

 


Tämä postaus päättää sisustuskuvahaasteeni, mukava tätä oli tehdä ja tulipahan kuvattua myös sellaista, mitä ei ehkä muuten olisi kuvannut :). Oletteko te tykänneet seurata tätä?

Omaa kotia tietysti rakastaa, ihan jo pelkästään siitäkin syystä että se on oma koti. Omasta kodista löytää varmasti moniakin asioita, joista pitää kovasti.
Minä valitsin tähän kuitenkin olohuoneemme ikkunanurkkauksen, sillä ikkunoista avautuvaa näkymää tulee ihasteltua edelleen päivittäin. Oon ikionnellinen et päätettiin tehdä kotiimme korotettu ja vino sisäkatto, joka mahdollisti nämä kolme metriä korkeat ikkunat. Ikkunanäkymät toimii meillä vaihtuvana maisematauluna ♥ eikä sen vuoksi normitauluja seinillä tarvita (ainakaan vielä).

Tämän kuvan otin parisen viikkoa sitten, kun lunta oli vielä reippaasti. Mutta nyt, viime aikojen lämpimien päivien ansiosta, takapihan lumet on sulaneet!

En silti halunnut ottaa kuvaa tämänhetkisestä tilanteesta, sillä tällä hetkellä näky maassa ei ole kauniimpi kuin tuo lumihanki ;). Kun pihalla kasvaa nurmikko, laitan päivitettyä kuvaa! Eli odottelemme kesään :)

Tämä kuva on toissatalvena otettu, talven kauniita sinisiä hetkiä

Mutta vielä kerran; hauskaa vappua!

Comments

 1. Anonymous
  30.4.2012 / 19:20

  >Aika mielenkiintoista, että valitsit juuri tämän kuvan‚ jonka linkkasin edellisestä postauksestasi omaan henkilökohtaiseen "tuleva koti" -inspiraatiolistaani (ja olen käynyt katsomassa sitä jo useaan otteeseen jälkikäteen :) Siihen jotenkin kiteytyy kaikki mitä tulevalta kodiltamme toivon! Meillä on vasta tontin metsästys käynnissä ja nuo avarat näkymät olkkarin ikkunoista ei täällä pääkaupunkiseudulla ole mitenkään itsestäänselvät, joten joudun aina kärsimättöminä epätoivon hetkinä palauttelemaan mieleen, että hyvää kannattaa kuitenkin odottaa. Ja blogisi on mahtava apuväline siinä! :)

 2. Anonymous
  30.4.2012 / 20:01

  >Aivan ihana postaus

 3. Hanna
  30.4.2012 / 21:30

  >On kyllä ihanat isot ikkunat ja kaunis näkymä metsään. Eipähän tarvitse murehtia lähinaapureista kuten täällä ahtaalla Espoossa :)

 4. S
  30.4.2012 / 22:55

  >moi Hanna, kiitos ja mukava kuulla susta pitkästä aikaa :))kyllä meillä tässä naapureita on, mut tontit on lähes 2000 neliötä kaikilla ja erikoisesti aseteltuna, joten se mahdollistaa tämmöiset maisemat kaupungin virkistysalueille :)

 5. S
  30.4.2012 / 22:56

  >kiitos paljon Viivi! näitä samoja tunnustuksia onkin tupsahdellut tasaiseen tahtiin, yritän tämän kuun aikana ehtiä vastaamaan niihin :)

 6. S
  30.4.2012 / 22:57

  >oi niinkö, no kiitos vain :)

 7. S
  30.4.2012 / 22:59

  >voi olipa mukava kuulla! selvästi joku tarkoitus oli tällä sitten ;)hyvää todellakin kannattaa odottaa, hätiköimällä ei käy hyvin! kiitos kivasta kommentista ja toivottavasti löydät täältä ideoita ja inspiraatiota jatkossakin :))

 8. Anttis
  1.5.2012 / 08:42

  >Kaunista <3

 9. S
  1.5.2012 / 09:39

  >kiitos :)

 10. Anonymous
  1.5.2012 / 09:40

  >Moi,varmaan on kaunein kohta kodissanne, ihanat ikkunat kisujenkin tarkkailla luontoa. Toinen vaihtoehto olisi ollut teidän kylppäri (yllätys..) tunnelmavalaistuksessa :)Kiva sarja postauksia tässä haasteessa,t. Äippä

 11. S
  1.5.2012 / 23:08

  >kissat kyllä monesti kattelee noista ikkunoista ulos :). nuoremmalla neidillä on sellanen rutiini et aamuruuan päälle ikkunatuijotusta pihamaalle! siinä alkaa sitten kivasti unettamaan ja ei kun päikkäreille! kylppäri on kyllä myös kiva, ihana rentoutumispaikka <3

 12. Mg
  2.5.2012 / 08:37

  >Tuo aamupalan jälkeinen päikkäri kuulostaa aika unelmalta.. tosin sitä kai se kissojen elämä parhaimmillaan onkin. ;) Voi voi, ollapa kissa. :)Se on kuulkaas toukokuu täällä, mahtavuutta! Iloa ja valoa loppuviikkoon S. :)

 13. 3.5.2012 / 17:58

  Mukana myös täällä Bellan puolella!

 14. Krisu
  4.1.2013 / 09:16

  Ihana tuo olohuoneen lattiavalaisin ja muutenkin niin kaunis koti :) Saako tiedustella mikä tuon lattiavalaisimen nimi jossa iso valkoinen varjostin ja mistä olet hankkinut? :)

  • 4.1.2013 / 13:05

   kiitos paljon Krisu! :) tuo lattiavalaisin on Lundian Soihtu, tilasin sen pari vuotta sitten paikallisen liikkeen kautta. silloin hinta oli vielä kohtuullinen (vähän päälle 300 euroa), tänä päivänä maksaa jo yli 500 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.