Makuuhuoneen kesälook

Aurinkoista keskiviikkohuomenta!

Meillä on Bellassa meneillään kiva yhteistyökampanja Luhta Homen kanssa. Jos et ole jo huomannut, niin Bellasta löydät Bella Suosittelee -osion, jossa kerrotaan mm. hieman yksityiskohtaisempaa tietoa aina kulloinkin meneillään olevista yhteistyökampanjoista; tällä hetkellä siellä on esittelyssä mm. kesäisen raikkaita Luhta Homen tuotteita.
Tämän yhteistyön merkeissä sain valita tuotteita, joilla raikastin valitsemani huoneen ilmeen kesäisen rennoksi ja raikkaaksi. Huoneeksi valitsin makuuhuoneemme.

Makuuhuoneen ilmettä raikastaa mielestäni kivasti turkoosit Dyyni-pussilakanasetit. Meillä on ennestään yhdet turkoosit vuodevaatteet, mutta niillä on jo sen verran ikää että ovat harmikseni jonkin verran haalistuneet pesussa ja siksi niitä tulee enää erittäin harvoin käytettyä. Värillisiä vuodevaatteita on tärkeä pestä nurinpäin, mutta silti vuosien käytön jälkeen niistä saattaa värit hieman haalistua.
Ihastuin myös tosi paljon tämän Dyyni-sarjan keltaiseen pussilakanasettiin, mutta mies tuumasi että se on meidän kotiin liian räikeä :D. Yritin kyllä kuvailla kuinka ihana olisi aurinkoisena kesäaamuna herätä niistä: kuin aurinkoiseen päivään!, mutta ei mennyt (vielä) läpi. Ehkä myöhemmin, jonain päivänä!


Värillisten vuodevaatteiden kaveriksi valitsin valkoisen Mäki-päiväpeiton. Kuten olette varmasti huomanneetkin, käytän usein näin kesäaikaan Ikean ohutta, valkoista Ofelia-torkkupeittoa sängyn päällä. Mutta nimenomaan siksi, kun tuo torkkupeitto on niin ohut, sen alla ei ole kiva käyttää mitään värillisiä pussilakanoita (värit näkyvät läpi). Niinpä nyt tämä ongelma ratkesi ja voin käyttää myös kesäaikaan valkoista päiväpeittoa sekä värillisiä vuodevaatteita!


Valitsin päiväpeiton koossa 180cm x 270cm, kuvassa päiväpeitto on kaksin kerroin. Tykkään petauksista, joissa tyynyt jäävät näkyviin ja tuollainen hieman pienikokoisempi päiväpeitto on toki helpompi sekä pedata että säilyttää!

Yöpöytää piristämään valitsin vielä Seppele-maljakon, jota voi käyttää kahdella tapaa: joko rottinkiosan kanssa tai ilman. Mm. viime kesänä sain blogiin kysymyksiä, mistä löytää suora, pyöreä ja suht korkea maljakko. No tässäpäs yksi hyvä vaihtoehto! Mielestäni tämänmuotoinen maljakko on oikein sopiva ruusukimpulle ja miksei myös ikisuosikeilleni tulppaaneille. Tulppaanikimppu maljakossa muuttaa maljakon taas ihan erilaiseksi, koska tulppaanit ovat ihan suorassa.

Seppele-maljakko täynnä äidin lempikukkia voisi ilahduttaa tulevana sunnuntaina ;). Tai sitten aamiainen/aamukahvi tai -tee vuoteeseen!

Mun kuvauksethan loppui luonnollisesti näin:

 Kun komennettiin (eli siirrettiin kissa) pois, näytettiin tätä ilmettä:

Muuttuuko teidän kodeissa makuuhuoneet kesälookiin? Olisi kiva kuulla miten ja millaisilla asioilla! :)

Niin ja jos joku haluaisi koittaa onneaan ja voittaa Luhta Homen tuotteita, onnistuu se osallistumalla kilpailuun Facebookin puolella!

Comments

 1. 9.5.2012 / 08:54

  Oooh mitkä värit – aivan hurmaavat ja merenraikkaat. Meillä makuuhuone sai pelkkien värien lisäksi ihan uutukaisen ilmeen kun se rempattiin aivan täysin kokonaan pintojen altakin. Nyt kelpaa kun on harmaata ja keltaista :)

  • 9.5.2012 / 09:40

   juurikin meren läheisyys mullekin tulee noista mieleen :))
   harmaa ja keltainen onkin ihana yhdistelmä, hiukan erilainen! :)

  • 9.5.2012 / 09:41

   jos tuut talkoisiin kesällä ni onnistuu se nukkuminenkin ;D
   kiitos tuosta, aika pahoja kysymyksiä pistit!

 2. 9.5.2012 / 08:57

  Näyttää ihanan raikkaalta. Turkoosi on kyllä yksi lemppariväreistäni sisustuksessa!

  • 9.5.2012 / 09:42

   mulla myös! meillä onkin sun kans melko sama maku tehostevärien suhteen, aina sulla ihastelen turkoosia/vaaleanpunaista ja pinkkiä :)

 3. jenni
  9.5.2012 / 09:01

  Voi että nuo on ihanat pussilakanat! Mä oon kans kaupassa hypistelly sitä keltasta versiota, se olis ihan meidän tyylinen, vähän retro :) Mä hullaannuin Luhdan pussilakanoihin kun niitä näkyi yhtenä vuonna Big Brotherissa (:D)
  Piti silloin ostaa pari samanlaista settiä kuin siellä ;) Mutta kyllä kelpais tuolla köllötellä, tosi nättiä <3

  • 9.5.2012 / 09:43

   eikö! mua kyllä kans himottaa ne keltaiset, ehkä vielä joku päivä ostan :P siitä tulee muuten kivasti retro-fiilis ku vie erilaiseen ympäristöön! :))
   kiitos kehuista Jenni!

 4. Hanna
  9.5.2012 / 09:14

  Tosi raikkaat nuo pussilakanat! Ja sängynpeite on myös kaunis! :)
  Kisu <3

 5. 9.5.2012 / 09:28

  Näyttääpä ihanan valoisalta makuuhuoneelta! Meillä muuttuu ilme kesäiseksi niin että lisään keltaista väriä sisustukseen. Pääväreinä siis valkoinen ja keltainen, ihanan raikas yhdistelmä :)

 6. 9.5.2012 / 09:32

  Ihanan raikkaan näköistä! :)

 7. 9.5.2012 / 09:44

  Tosi kivat ja raikkaat tekstiilit! Teille sopii hyvin värilliset lakanat kun on muuten niin valkoista. Itse tykkään käyttää kesät, talvet vain valkoisia lakanoita, kun on makkarissa muuten väriä (harmaata). Kesäksi ainoastaan koristetyynyjä lähtee pois, jotta saa kevyemmän ilmeen!

  • 9.5.2012 / 09:49

   kiitos Esmeralda! :) ja ihan totta! mulla on yleensä kans melko valkoista vuodevaatteissa, syksyisin ja talvisin mustaakin, mut nyt oli ihana saada vaihtelua kesäksi!

 8. Tiia
  9.5.2012 / 09:54

  Näyttää ihanan raikkaalta! Olen ajatellut itse myös laittaa makuuhuoneeseen jotain kesäisempää sisustusta, esimerkiksi valkoiset verhot. Harmaan pienen maton ajattelin myös heivata talveksi ensin pesuun ja sitten varastoon :)

  • 9.5.2012 / 14:15

   kiitos Tiia! on tosiaan mukava saada jotain pientä kesäuudistusta kotiin, ei sen niin kovin kummoista tarvitse olla :)

 9. SanMa
  9.5.2012 / 09:57

  Moi!

  Ompa kesäisen raikkaat petivaatteet!

 10. 9.5.2012 / 10:04

  Näin keväisin tuo turkoosikin miellyttää silmää aika paljon. :)

 11. Mg
  9.5.2012 / 10:06

  Oi, kun on kaunista, kyllä varmasti uni maittaa hyvin. :) Pitää itsekin päivittää lakanavarastoja heti uuteen kotiin muutettuamme, tai itseasiassa jo ennen sitä, niin saa herätä uusissa lakanoissa jo ensimmäisenä aamuna. :)

  Aurinkoa viikkoosi!

  • 9.5.2012 / 14:17

   voi kiitos ihanainen! on kyllä ihanan raikas fiilis makkarissa nyt :)
   millos teillä muutto on ajankohtainen sitten?
   kiitos samoin!

   • Mg
    9.5.2012 / 14:27

    Tän kuun lopussa muutetaan, aikamoinen tavaran karsimis-rumba on meneillään.. kaikki vanhat kalusteet muutamaa poikkeusta lukuunottamatta heivataan mäkeen ja uusitaan loput! Ihanan puhdistavaa. :) Uutta ja ihanaa! Uuden kodin miljöökin luonnon lähellä on ihan jotain toista, mitä nykyisessä betonilähiössä.. :)

    Sitä ennen on muuten vielä ”the day”, tarkemmin jo ensi viikolla.. ;) ”eitunnumissään, eitunnumissään..”

 12. J
  9.5.2012 / 10:33

  Ihanan raikkaan näköistä, turkoosi ja valkoinen <3
  Kisu taitaa tykätä Vanilja teen tuoksusta :)

  • 9.5.2012 / 14:17

   se on ihana yhdistelmä! joo niin näytti tykkäävän :D aatteli varmaan ettei sun mami mulle tarvi tänne asti murkinaa tuoda ;D

 13. Nimetön
  9.5.2012 / 11:28

  näyttelykoti:)

 14. -MariKa-
  9.5.2012 / 12:01

  Nyt pääsin vihdoinkin tänne! :) Meillähän on myös tehostevärinä makuuhuoneessa turkoosi. Harmaan ja valkoisen kaverina. Nyt on vaan iso ongelma, kun en meinaa löytää turkoosia verhoa :( tai verhokangasta… Siis ihan pelkkää sinisenturkoosia ilman mitään kuvioita tms. Onko tietoa mistä vois löytyä? Toinen verho tulee olemaan valkoinen, jossa on kuviota, niin turkoosin pitäisi olla mun mielestä pelkkä turkoosi, ettei mene liian levottomaksi mun makuun ;) Mietin jo, että pitäisikö luopua turkoosista, mutta kun näin nuo sun pussilakanat, niin tulin taas järkiini :) Kyllä jotain raikastakin väriä täytyy olla makkarissa!

  • 9.5.2012 / 14:19

   hienoa, tervetuloa! hmm.. ei nyt heti tuu mieleen mitään turkooseja valmisverhoja, suosittelisin astelemaan kangasliikkeeseen ja teettämään, näin minäkin tässä vastikään tein :))

 15. AnskuliP
  9.5.2012 / 14:32

  Ihana petaus! Sekä väri että Luhdan lakanat on molemmat mun suosikkeja! Mää oon jo monta vuotta käyttäny lähes pelkästään luhdan lakanoita ja oon tosi tyytyväinen niihin!! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Vaikka turkoosi on mun lempiväri, jostain syystä mulla ei ole vielä sen värisiä lakanoita.. pitäsköhän korjata se puute.. ;)) Ihania kesäisiä unia teille! :)

 16. Katjamar
  9.5.2012 / 15:16

  Olen huomannut (kuten varmaan moni muukin :)), että valkoisen kanssa pystyy yhdistelemään lukemattoman määrän eri värejä ja tämä turkoosikin käy valkoisen kanssa kuin nenä päähän! Todella raikkaan värinen yhdistelmä ja kissatkin tykkää ;).

  Itse en omista vielä Luhdan vuodevaatteita, vaikkakin erittäin laadukkaita ja kauniita ovat, mutta ehkä tulevaisuudessa :).

  • 9.5.2012 / 18:46

   jep, senpä takia meillä onkin käytetty niin paljon valkoista :D ja se on mulle sellainen väri, johon en kyllästy vaan josta nautin vuodesta toiseen :). sehän on tärkeää; että löytää ne itselleen oikeat sävyt!

 17. Rags
  9.5.2012 / 21:02

  Ihanan raikasta!! :-)
  Ja voi tuota kisun ilmetta, miten mami nyt viitsikin komentaa…. :-D

 18. U
  9.5.2012 / 21:05

  Onpa kiva petaus, olisin varmaan itse valinnut juuri nuo samat tuotteet kuin sinä!
  Mistä tuo musta tarjoitin on peräisin? Se on aivan upea! Tuollaiselta kun saisi aamukahvit sänkyyn, ah!

 19. S-
  10.5.2012 / 08:44

  Tosi kauniin näköistä niinkuin teillä on aina! :) Minä haluaisin kyllä nähdä teillä ne keltaiset vuodevaatteet! Ei muutaku keep going girl, puhu miehesi ympäri! :D

  • 10.5.2012 / 09:16

   oi voi kiitos! :)) heh, ehkä ne jonain päivänä meille vielä päätyy, aika näyttää ;)
   ja tiedän et kyllä mies niissä periksi antaa, ei hänellä ole noihin asioihin niin kovin painavia mielipiteitä :)

 20. tuisku
  12.5.2012 / 17:13

  Todella tyylikästä ja upeaa, oikea luxus-tunnelma :) ihana tuo musta tarjotin.
  ڿஇtஇڿ

 21. Pilvi
  12.5.2012 / 19:36

  Voi tuota killiä! Ihanan närkästynyt ilme kullannupulla <3! Terveisiä Toscanasta jossa lomailin vuokravillalla ystävien kanssa… Rakastuin kyllä Italiaan aivan täysin, (huokaisu)!!!

  • 12.5.2012 / 22:27

   voih, kiitos terkuista!!! oli varmasti aivan huikean upeaa! enkä ihmettele, minäkin olen sydämeni Italialle aikoinaan menettänyt :) oisin nyt kyllä niiiiiin loman tarpeessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.