Hästens-arvonnan voittaja

Nyt vihdoin ehdin suorittamaan arvonnan, lomalla meinaa pitää hieman kiirettä! Tosi moni teistä olisi halunnut voittaa upean riippukeinun omakseen eikä ihme! Kommenttien joukossa tätä yksilöä tituleerattiin jopa riippukeinujen mersuksi ;).

Vaikka niiiiiin mielelläni olisin riippukeinut kaikille teille suonut, random.org arpoi kuitenkin vain yhden voittajakommentin 339 kommentin joukosta. Arpaonni suosi tällä kertaa kommenttia numero 140 ja tässä voittajakommentti:

Taateli on 11.6.2012 at 18:53 said:
Mun avomiestä on vaikea saaha änähtämäänkään minnekään meijän pihapiirin rajojen sisäpuolelta, minkä vuoksi minun pitää yrittää kehitellä mahdollisimman paljon kaikkea kivaa kahdenkeskistä tekemistä kotioloissa. Tuollainen riippukeinu voisi olla oikea parisuhteen piristysruiske, kun siinä on pakko lekotella hyvinkin kyletysten. ;-)

 

Olen lähettänyt voittajalle sähköpostia! Jos en kuule hänestä sunnuntai-iltaan 24.6. klo 21 mennessä, joudun arpomaan uuden voittajan.

Mahtavia, rentoon kesäpäivään sopivia kommentteja tulikin lukuisia, tässä pari (ja varsinkin tähän ensimmäiseen voin itse niin hyvin samaistua ;)):

Voi, riippukeinu olis ihana! Meidän piha on ihan vaiheessa, edes terassia ei ole tehty, ja pihalta siis puuttuu vielä täysin sellainen “oleilupaikka”, jonka riippumatto täyttäisi hyvin. Siinä makoillessa ja taivaalle tuijotellessa, voisi hetkeksi unohtaa ympäröivät multakasat, sorakentät ja maalausurakat.

Oi, mikä ihana riippukeinu! Näen itseni loikoilemassa tässä riippukeinussa kauniina kesäpäivänä, koivujen katveessa, kesämökillämme joen rannassa. Linnut laulaa ja joki virtaa rauhallisesti vieressä. Mikä olisikaan sen leppoisampi kesäpäivä!

Riippukeinussa katsellaan pilvien kulkua, luetaan kirjaa, nukutaan päikkärit ja muuten vaan loikoillaan päivänkakkara suussa – ihanan rentouttavaa kesää B-) Olen ollut riippukeinussa viimeksi 25 vuotta sitten ja silloin kesä oli aitoa kesää!!! Eli nyt olisi korkea aika taasen rentoutua ;)

Toivotaan, että huomenna olisi mahdollista loikoilla edes hetken riippukeinussa päivänkakkara suussa, sillä tänään on lähes koko päivän satanut vettä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.