Kosmetiikkaosastoilta

Tässä nyt ensimmäinen erä ihanuuksia, joita lähti mukaani Tukholman matkalta.
NK-tavaratalossa vierähti eniten aikaa ja siellä taisin eniten hankintoja tehdäkin.

Etsiskelin tyttömäisen ja hennon vaaleanpunaista kynsilakkaa, myyjän avustuksella löysin sellaisen Butter Londonin valikoimista, sävy Teddy girl. Lakkasin sillä kynnet viikonloppuna, sävy sopii tosi kivasti hieman päivettyneisiin käsiin.

Diorin huulikiillon ostin laivalta paluumatkalla, menomatkalla juuri tuo sävy oli Europalta loppunut ja onnistuinpas nappaamaan myös Galaxylta viimeisen kappaleen! Sävy on Pearl, 257. Valkosuklaakuorrutteisia vadelmia voi herkutella kynsiä lakkaillessa ;P

Nordiska Kompaniet -tavaratalossa vierähti tovi jos toinenkin myös erilaisilla tuoksupisteillä… Pienen ikuisuuden pähkäiltyäni ostin muutaman tuoksun sekä kynttilöiden että tuoksutikkujen muodossa: Vanilla & CoconutCotton Poplin ja Watermelon. Aivan yliherkullisia tuoksuja! Ajattelin sijoittaa niitä kodinhoitohuoneeseen, vessaan ja ehkä eteiseen, en tosin ihan kaikkia tuoksuja kerralla tuoksumaan ;).

Paluumatkalla Galaxylla tuli vielä tehtyä pari koruhankintaa, mielestäni valikoima oli tällä laivalla huomattavasti parempi (ehkä laajempikin?) kuin Europalla. Pari SNÖ of Swedenin rannekorua, jotka sopivat käytettäväksi erinomaisesti sekä yksin että yhdessä!

Toinen erä hankintoja luvassa myöhemmin, se sisältää kenkiä ja sen uutukaisen laukkuni, joka tuoksuu niiiiiiin huumaavalta ja uudelta nahalta että!
Tämäkin lomaviikko alkoi auringolla, kiva! Tänään aion käydä puutarhakierroksella katselemassa, mitä istuttaisin etupihan istutusaltaisiin. Jep, en ole vieläkään saanut päätöstä tehtyä muuta kuin sen verran, että vihreää on luvassa, ei muuta väriä :D. Pylväsvalaisimiakin odotamme saapuvaksi tällä viikolla, onpa mukava saada ne paikoilleen!

Kivaa elokuista viikkoa! 

Comments

 1. 20.8.2012 / 12:49

  Kivoja ostoksia kerrassaan! Tykkäisin itsekin just tuosta kynsilakan väristä. Ja Snön korut, no ne vaan on ihania. Minkälainen hintataso niissä on muuten laivalla? Mullakin on jo useita vuosia viimeisestä risteilystä, niin enpä muista koruja paljoa sieltä katselleenikaan.
  Kivaa lomaviikkoa! Mulla vielä lokakuulle yksi viikko jemmassa.. =)

  • 20.8.2012 / 19:20

   Snön korut kyllä osuu ja uppoo! :)
   hmm… laivalla oli sellainen taulukko noista korujen hinnoista, esim. nämä kaksi mitkä mä ostin, maksoi yhteensä vähän reilut 50 euroa. voi olla et muutaman euron oli edullisempia ku maissa, ei mitenkään tuntuvasti kuitenkaan.
   kiitos, vielä parisen viikkoa lomailua 8). oi teillä tais olla jokin matkakin sitten tiedossa, jos en väärin muista!

   • 20.8.2012 / 21:37

    No ei valitettavasti ole enää reissua tulossa. =( Oltiin toissa viikolla matkalla. Mut onhan tässä vielä aikaa suunnitella vaikka mitä.. (kukkaro saattaa olla kyllä jo toista mieltä!!)

    • 21.8.2012 / 11:14

     ai jaa, sekoitin varmaan siihen teidän kesäreissuun :)

 2. -Tintti
  20.8.2012 / 12:58

  Ihania ostoksia! Hauska lukea, kuinka tykkäsit reissustanne :) Itsellä tulee käytyä tukholmassa muutaman kerran vuodessa, mm. sukulaisten ”takia”. Sinne on aina ihana mennä ja shoppailla vaikka samoja juttuja kuin suomestakin. Tukholman tunnelma on mielestäni jotenkin lumoava <3 Innolla odotan jo syksyn reissuamme, edellisestä kun on jo reilu kuukausi :D Ja innolla odotan myös laukkupostausta!!

  • 20.8.2012 / 19:21

   oli kyllä tosi mukava reissu, aika pian vois ottaa uusiksi ;). mä shoppailin aika lailla sellaisia juttuja mitä Suomesta ei saa, tai ei ainakaan meidän kotikulmilta :)).
   seuraava ostospostaus tulee lähipäivinä, kiva että odotat! :)

 3. 20.8.2012 / 13:13

  Voi mitä ihania oletkaan ostanut :) Mulle tuli himo noihin rannekoruihin ja ihanaan kynsilakkaan. Nii, ja pitkäaikainen hankitalistalla majaillut Diorin huulikiilto. Vielä en ole raaskinut. Onko ne kovinkin paljon edullisempia laivalla? Mä kun olen käynyt vain lapsena siellä, niin ei mitään tietoa :D

  Pitää lähteä jatkamaan vanhempien postauksiesi lukemista. Lomalla jäi aivan liian vähän aikaa siihen, mutta arki tuli ja nyt lukemaan :)

  • 20.8.2012 / 19:27

   nuo huulikiillot maksoi laivalla 21-22 euroa :). en yhtään muista mitä ne maksaa maissa, mut muistaakseni muutaman euron enemmän (?). yleisesti ottaen laivalla ei kyllä ole nykyään juurikaan edullisempaa kuin maissa, hajuvedet ainakin lähes eurolleen samanhintaisia kuin kotikaupungissani. tilaankin hajuvedet yleensä ulkomailta, hinnat lähes puolittuu ;)
   toivottavasti pidit lukemastasi!

 4. Mape
  20.8.2012 / 15:16

  Oi mitä ihanuuksia olet löytänyt <3

  • 20.8.2012 / 19:22

   enkö :P

 5. Niina ja 4 kisua
  20.8.2012 / 17:52

  Itse olen täällä hurahtanut ostamaan mitä erikoisempia kynsilakkoja ;D Mitäs tässä muutakaan pidempään poissa töistä olleena tehdä kuin kasvattaa kynsiä (kasvaa ihan kyl ilman kasvattamistakin ;D ) ja lakata niitä ;D Voisivat vaan keksiä KUNNON lakkoja mitkä pysyisi enemmän kuin päivän siisteinä (ja kuvittelin ostavani hinnasta päätellen laadukkaita merkkejä ja pah…) Mä haluaisin kanssa (edes)tukholmaan , aika käy kotona pitkäksi.( käsi paholainen kipuillut jo vuoden…) Mutta kisut on niiiiiiiiiiiiiin tykästyneitä , kun mamia voi pompottaa päivät pitkät ;D

  • 20.8.2012 / 19:24

   heh, kiva harrastus! mä tykkään ostella kynsilakkoja eri merkeiltä, niin tiedän hiukan verrata niitä :). mun kynsissä parhaiten pysyy ainakin Diorin ja YSL:n lakat! terkkuja sinne kisuille <3

 6. 20.8.2012 / 21:07

  Hitsi nuo tuoksut kuulostavat ihanilta. :) Juuri pohdin tänään, että pitäisikö sitä syksymmällä tehdä reissu Tukholmaan – saisi ostaa kaikkia ihania joululahjojakin!

  • 21.8.2012 / 11:15

   ihania tuoksuja ovatkin! voi joulushoppailumatkahan ois ihan fantastinen idea :))

 7. 20.8.2012 / 22:05

  Oijoi, syötävän suloisia ostoksia! Ja kiva blogi :)

  • 21.8.2012 / 11:15

   voi kiitos Sofie :)

 8. Kaisa
  21.8.2012 / 08:26

  Onpa ihania ostoksia kaikki :) Olisi kiva nähdä myös kuvaa tuosta herkusta kynsilakasta kynsissäsi.

  SNÖn koruhankintasikin ovat tosi ihania, yksinkertaisia ja niiiiiin kauniita <3

  • 21.8.2012 / 11:16

   kiva kuulla! ja hei hyvä idea, voinpa yrittää napsaista kuvan kynsistäni :))

 9. lindaa
  22.8.2012 / 18:00

  Ihanaa, kookoskyntyilä! Se on niiiiiiin hyvä tuoksu!

  • 22.8.2012 / 18:04

   niin on ja varsinkin kun siihen on sekoittunut vaniljaa, nam!

 10. 24.8.2012 / 10:57

  Kauniita SNÖn koruja olet ostanut. Ja ihanan värisiltä näyttävät kynsilakka ja huulikiiltokin :)

  • 24.8.2012 / 18:04

   tuli kyllä tehtyä hyviä hankintoja :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.