Voita anatominen Hästens-tyyny!

 Aktiiviset blogini lukijat varmasti tietävätkin, miten tarkka olen tyynyistä (usein hotelleissakin oma tyyny mukana!); tyynyn täytyy olla muhkea, pehmeä ja juuri sopivan ihanan upottava. Jos tyyny on vähänkään poikkeava, alkaa aamuni valitettavan usein päänsäryllä :/. Sain parista yhteistyökampanjastani Hästensin kanssa valita meille uudet tyynyt, mikä oli kovin ajankohtaista, sillä nykyiset tyynymme ovat kaksi vuotta vanhoja ja niistä alkaa huomata, että ovat vaihdon tarpeessa… Jään siis suurella mielenkiinnolla odottamaan näitä anatomisia tyynyjämme saapuviksi!

Sillä välin, blogissanihan on aika kiitettävästi ollutkin nyt makuuhuoneteema esillä niin tämä sopiikin joukkoon loistavasti!, sain myös teidän lukijoideni kesken arvottavaksi Hästensin anatomisen untuvatyynyn tyynyliinalla (palkinnon arvo 175 euroa).

Tyynykokonaisuus sisältää kaksi kuormitusta keventävää ja niskaa tukevaa sylinteriä sekä tyynyliinan. Päältä kuitenkin aivan tavalliselta tyynyltä näyttävä tyyny sisältää ankan pikkuhöyheniä ja hanhenuntuvaa.

 Jos haluat tämän tyynyn itsellesi, jätä kommentti tähän postaukseen niin osallistut arvontaan. Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi keskiviikkona 12.9. klo 18. Ilmoitan voittajan mahdollisimman pian sen jälkeen, muistakaahan sitten olla kuulolla! Arvontaan osallistuaksesi tarvitset nimimerkin ja mielellään myös sähköpostiosoitteen (jota ei julkaista, näkyy vain minulle), jotta tavoitan voittajan sujuvasti arvonnan päätyttyä.

Kommentissasi voisit näin pimeän vuodenajan saapuessa ja päivän lyhentyessä vastata kysymykseen:
 mitkä seikat takaavat hyvät ja levolliset yöunesi?

Arvonta on päättynyt.

 Minä ryhdyn pikkuhiljaa päivän askareisiin herkullisen kahvijuoman saattelemana! Päivän askareisiin kuuluu mm. weekend bagin pakkaaminen, sillä myöhemmin tänään lennän Helsinkiin ihanaisia Bellalaisia tapaamaan. Huisin kivaa viikonloppua! :)

Comments

 1. Jenni
  12.9.2012 / 14:43

  Hyvä yöuni vaatii makuuhuoneelta sopivan viileyden ja pimeyden, sekä pehmeän tyynyn ja muhkean, mutta tarpeeksi viileän peiton. Liian kuuma peitto aiheuttaa heräämistä öisin ja kova tyyny saa korvat ja hartiat särkemään. Lisäksi toki on parasta jos oma kulta on siinä vieressä ja koiran tuhina kuuluu jalkopäässä.

 2. Pirpu
  12.9.2012 / 15:02

  Parhaat yöunet takaa hyvä patja ja tyyny! Ja sopivan viileä ja pimeä makuuhuone on plussaa.

 3. Jansu
  12.9.2012 / 15:05

  Minulle parhaat yöunet tuo halihetki aviomiehen kanssa. Olen huomannut kuinka hankala on saada unta jos ei saa hyvänyönpusua. :) Myös huoneen lämpötila vaikuttaa tosi paljon nukkumiseeni. Ja tyyny on aina ollut tosi tärkeä. Olen jo pienestä pitäen ottanut aina oman tyynyn mukaan mihin tahansa missä yövyn. En vaan osaa nukkua jos ei oo hyvä tyyny pään alla. Nyt on kuitenkin taas aika hankkia jostain uusi tyyny kun vanha tuntuu vetelevän viimeisiään.. Ei pidä enää muotoaan hyvin ja ei takaa enää parhaita unia.. :(

 4. essi
  12.9.2012 / 15:20

  Hyvät yöunet takaavat pehmonen peti ja kullan kainalo. <3

 5. 12.9.2012 / 15:30

  Levolliset yöunet takaa viileä makkari, puhtaat petivaatteet ja tyytyväisenä nukkuva vauva ;) Tuollainen kunnon tyyny tekisi unista varmasti levollisempia, ainakaan aamulla ei olisi niskat jumissa!

 6. Hanna
  12.9.2012 / 16:07

  Hyvät yöunet takaa oma sänky ja oma kulta <3

 7. Jenna
  12.9.2012 / 16:12

  Minulle hyvät yöunet takaa se, että makuuhuone on siisti, pehmeät vuodevaatteet sekä oma kulta & kisu kainalossa <3

 8. Marika
  12.9.2012 / 16:32

  Hyvien yöunien salaisuus on viileä ja tuuletettu makkari, hyvä sänky ja tyyny, raikkaat petivaatteet, mukavasti sujunut päivä, sopivan väsynyt olo sekä pari kissakaveria lämmittämässä :) Kisut tulevat samaan aikaan unille kuin mekin ja se on tosi herttaista :)

 9. Siw
  12.9.2012 / 16:39

  Hyvät yöunet varmistetaan meillä vaihtamalla lakanat tarpeeksi usein (vastavaihdetut lakanat on parhautta!), tuulettamalla makuuhuone ennen nukkumaanmenoa ja pimentämällä huone!

  Kyllä muuten kelpaisikin tuo tyyny! Oon meinaan kans aika ”tyynyherkkä”, niskat AIVAN jumissa jos on huono tyyny…. :/

 10. Alexandra
  12.9.2012 / 17:20

  Pehmeät lakanat, raikas ilma, rauhoittuminen ennen unta ja harmoninen tunnelma makuuhuoneessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.