Hästens-tyynyn uusi omistaja

Kiitos arvontaan osallistuneille ja Hästensille! Voi voi miten kurjia tyynykohtaloita siellä joukossa oli; sovitaanko nyt niin, että jokainen uutta tyynyä tarvitseva käy mahdollisimman pian tyynyostoksilla! Miten se onkin usein niin, että monenlaista muuta on aina valmis hankkimaan, arvokastakin, mutta sitten kun on puhe vaikka tyynystä, yritetään pihistää ja pitkittää sitä laadukkaan tyynyn hankintaa… :P
Mutta ei enää, eihän! Oma hyvinvointi ja laadukas uni on niin tärkeitä asioita, että niistä ei kannata tinkiä. Vanhat tyynyt voi pesun jälkeen hyödyntää vaikka sisustustyynyjen sisuksina tai askarteluissa tai esim. kissatarhan pehmikkeinä ;). Täällä kissat arvostaa lisäpehmikkeitä kovastikin ja näin vanhat tyynyt saa hyvin jatkoaikaa.

Arvonta päättyi tänään klo 18 eikä sen jälkeen saapuneita kommentteja enää valitettavasti voinut hyväksyä mukaan. Osallistumiskommentteja saapui määräaikaan mennessä yhteensä 260, joista random numerogeneraattori arpoi voittajaksi numeron 197, jonka takaa paljastuikin tuttu nimimerkki!:

 

Hyvät yöunet takaisi kyllä uusi tyyny. Olen peuhannut tyynyni kanssa kaiket yöt jo monta viikkoa, kun tuntuu ettei se asetu enää mitenkään hyvin ja aamulla on väsynyt olo. Tulisi siis todellakin tarpeeseen!

Onnittelut Ompulle, olen lähettänyt sinulle sähköpostia!

Niin ja jos jollain on nukahtamisvaikeuksia, kannattaa käydä lukemassa vinkkejä tuon arvontapostaukseni kommenttiboxista! Niiden avulla uneen pääseminen takuulla onnistuu. Kommenttejanne lukiessani tuli ihana syksyinen fiilis ja kotiin käpertymisen tarve <3. Siispä myöhäisillan terkkuja sohvannurkasta, terkut myös reiteeni liimaantuneelta raitaiselta lämpöpatterilta, jota myöskin makuuhuoneen valtaajaksi on kutsuttu! ;)

 

Comments

 1. 12.9.2012 / 23:01

  No nyt ei ole kyllä totta! Ja eilen kävin ostamassa itselleni 45 € tyynyn ja kyllä kirpaisi ;) Vielä ajattelin siellä kaupassa että nyt tietty sit voitan tän arvonnan, mutta sitten ajattelin että öö, aika epätodennäköistä… No ei se mitään, annan miehelle 45 € tyynyn ja otan itse käyttöön tämän :D Mahtavuutta, kiitos paljon!

  • 12.9.2012 / 23:05

   voih :D mut noinhan se elämässä aina menee, hassua kyllä! onneks sille neljänkympin tyynyllekin löytyy käyttöä ;).

 2. Sari
  13.9.2012 / 22:29

  Onnea Ompulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.