Maanantai

 

Vanilla Latte Macchiato, tuplasuklaakeksi & pari viimeviikkoista Emmerdalen jaksoa, jotka olin unohtanut tallentaa boxille.

 Näin käynnistyi taas uusi viikko!
Täällä sataa vettä… Huomiselle toivon poutaa, että pääsen istutuspuuhiin. Siitä puheenollen; kiitokset taas avustanne edelliseen postaukseen liittyen!
Lämpöistä maanantai-iltaa! 

Comments

 1. Hannah
  17.9.2012 / 16:09

  Ihan mahtavaa, toinen Emmerdalea seuraava! Saan aina hieman kummaksuvia katseita kun kerron mikä on lempisarjani, pah! Vanhempani seurasivat sitä vuosia sitten kun asuin vielä kotona, kasvatuksen kylkiäisenä tullut ;)

  • 17.9.2012 / 23:32

   jei! :D ihan paras sarja, tai yks parhaista. oon seurannu sitä jotain puolet elämästäni :P. mun vanhemmat ei kyllä seurannu, jotenki mä vain jäin koukkuun ja hyvä niin! ihanan tunnelmallisen pikkukylän elämää :))

   • Hannah
    18.9.2012 / 18:57

    Ja sopivasti draamaa ja jännitystäkin mukana :D

    • 18.9.2012 / 19:25

     totta! eikä kuitenkaan mitään sellasta ihan överiä, mitä ei ikinä tosielämässä vois tapahtua :)

 2. 17.9.2012 / 17:06

  Tuo kuulostaa meidän sunnuntailta; tänään on ollut vähän puuhakkaampi päivä siivouksen ja pyykkäyksen parissa :)

  • 17.9.2012 / 23:34

   heh, mun päivä ei tänään suinkaan ole ollut noin rauhallinen, mitä kuvista ehkä saattais päätellä.. painanu pitkin kaupunkia asioilla ja puutarhalta toiselle, sit kahden Emme-jakson verran huilimista ja taas töitä… vasta kotiuduin :D

 3. Madde
  17.9.2012 / 20:17

  Nuo on NIIN ihanat nuo V&B.n new wavet. Olen jo kuolannut niitä pitkään.
  Sitten kun voitan lotossa, niin ostan koko astiaston 12 hengelle.
  Ei jos, vaan sitten kun voitan.
  Onhan mun pakko voittaa kun olen jo vuoden verran nähnyt toistuvasti unta, että voitan lotossa. Onhan? :D
  Tosin, ei kai sitä voita jos ei ikinä lottoa :D

  • 17.9.2012 / 23:43

   ne on kyllä tosi kauniit! tykkään niistä ihan superpaljon, kauniin valkoiset ja muoto on ihana: simppeli, mutta silti siinä on sitä jotain. ja mikä tärkeintä; noita on ihana käyttää. tuo kuppikin on kuin mun käteen tehty :D. tuo pelkkä kuppikin piristää mun arkipäivää, niin hassulta ku se saattaakin kuulostaa, heh! vuosia minäkin oon noita kerännyt, hitaasti ja harkiten omaan käyttöömme sopivia osia :). läheisetkin tykkää kun kerää jotain niin ei tarvitse lahjoja sen kummemmin miettiä, jos jotain haluaa lahjaksi antaa.

 4. 18.9.2012 / 12:29

  Täällä myös yksi Emmerdale katsoja ja kahvin suurkuluttaja. Ja yleensä nautinkin iltakahvini Emmerdalen ääressä aina kun vaan voin. =) Kyllä tuo keksikin kelpaisi nam… =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.