Tuolihaaveilua

 Haaveilut sopii erityisen hyvin viikonloppuun! Mulla on eräs ihanuus nyt kovasti mielessä ja se näkyy näissäkin kuvissa, arvaattekohan mahdollisesti mikä se on?


 Tälle viikonlopulle suunnittelin, että puuhastelemme kotona kaikenmoisia rästihommia. Mielessäni suunnittelen jo vähän jouluakin :P. Mainitsin eilen miehelle, että ensi kuussa saadaan ripustaa joulutähdet olohuoneen ikkunoihin… Odotin vastausta tyyliin ai silloin jo, mutta kuului vain hyväksyvää muminaa :)). Eli ehkä mä en olekaan meillä ainoa joka odottaa jo joulua! Viime jouluna meillä oli kovin punavalkoista (muistatte varmaan ne punaiset sohvat?), tänä jouluna palaamme taas ensimmäisen tässä kodissa vietetyn joulun sävyihin: valkoiseen ja hopeaan. Ainakin nyt näyttää siltä, mielihän voi tunnetusti muuttua.
Joko siellä on joku muukin suunnitellut joulujuttuja? 

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.

Comments

  1. 6.10.2012 / 10:49

    Oiskos joku Ray ja Charles Eamesin suunnittelema haaveissa? ;) Ihania kuvia! Ja haaveilu on niin huippua.
    Ja joulusisustukset ovat jo kyllä pyörineet mielessä. Meillä vietetään ekaa kertaa joulua uudessa kodissa ja se tuo ihan oman mausteensa koristeluun ja muutoksia viime joulun koristeluihin. Ihan alkutekijöissä suunnittelu on tosin vielä. :)

    • 6.10.2012 / 13:36

      kyllä vain! pitäis vaan saada selville, mistä voin niitä turvallisesti tilata. voi muistan sen ensimmäisen joulun, se oli ikimuistoinen <3.

  2. Elina
    6.10.2012 / 10:56

    Kyllä! Mä oon kanssa jo suunnitellut joulua, mutta ajattelin odottaa marraskuuhun ennen kuin niitä joulukoristeita alan laittamaan esille. Onneksi suunnitella voi jo aikaisemminkin :)

    Täytyy myös tunnustaa, että kävin tällä viikolla lukemassa sun aikaisemmat joulupostaukset läpi :D Eli ei varsinaisesti haittaa vaikka hiljalleen niitä uusia jouluaiheisia postauksia alkaisi tulemaan :P

    • 6.10.2012 / 13:38

      niin minäkin odotan marraskuuhun :). toivottavasti sitten on jo luntakin! ai sinäkinkö :D. oon tässä saanu muutamia vastaavia kommentteja, hieno homma että sieltä löytyy luettavaa näin jälkikäteenkin :))
      ehkä vielä tässä kuussa ei ala joulujutut näkymään täällä, mut viimeistään marraskuun puolella sitten.

  3. 6.10.2012 / 11:11

    Pakko tunnustaa, että joulu on jo mielessä täälläkin. Musta on ihanaa laskeutua jouluun todella pikkuhiljaa. Aloittaa suunnittelu ihan pienistä asioista esim. joululehtien tilaamisesta ja sitten joulukuussa asteittain lisätä kodin joulutunnelmaa.

    • 6.10.2012 / 13:43

      voi kohtalotoverini! oon ihan samanlainen :)). eilen näin mainoksen jostain Kotivinkin joululehdistä ja ihana olo valtasi mielen heti :)

  4. Mg
    6.10.2012 / 11:46

    Nyt kuules pistät tuumasta toimeen! Alat säästämään tuota ihanuutta varten (jos et ole jo aloittanut) ja eikun tilausta tekemään! ;) Sehän olisi ihana joululahja teille, eikö? :))

    • 6.10.2012 / 13:44

      niin aionkin! :P täytyy vaan selvittää, mistä voin tilata tuon tuoli-ihanuuden turvallisesti…
      tiedätkö mikä tuoli kyseessä? ;)

  5. Hennis
    6.10.2012 / 11:57

    Eilen tuli mieleistä postia verottajalta, joten kävi joulukin ekan kerran mielessä… ;) Muuten olen kyllä enemmän sellainen lyhyesti ja tehokkaasti joulua fiilistelevä. Tosin siinä olen kanssasi samaa mieltä, että enää ei haittaisi vaikka tämä iänikuinen veden tulo muuttuisi lumeksi.

    Sun kuvissa selvästi yksi ei kuulu joukkoon tai sitten en vaan saanut langan päästä kiinni. :P Oisko se kuitenkin tuo RAR, mitä ajattelet – lisää puunsävyä teidän sisustukseen. ;)

    • 6.10.2012 / 13:46

      mä taas haluan aika pitkän kaavan mukaan fiilistellä, joulu kun on muuten aivan liian lyhyt. täälläkin sataa vettä, taas! vaihtuisi tosiaan jo lumeksi!
      niin tuo Barcelona-tuoli kuuluu haaveisiin, mutta sellaisiin joita en koskaan tule toteuttamaan. sillä 8000 euroa tuolista on jo aivan liikaa! ei ole myöskään RAR ;)

  6. 6.10.2012 / 11:58

    En varsinaisesti joulua, mutta join glögiä eilen :) ja vitsit miten hyvää se olikaan pitkästä aikaa!

    • 6.10.2012 / 13:47

      voi meilläkin on kaapissa yksi glögi, täytyy lähiaikoina kyllä maistella :P. ne ensimmäiset nautiskelukerrat on just parhaita!

  7. Heidi
    6.10.2012 / 12:01

    Näin jo ensimmäiset joulukoristeet sisustusliikkeessä ja olin aivan onneissani koska tajusin että kohta saa alkaa jo niitä laittaa kotonakin. :)
    (vielä yritän malttaa mieleni ja odottaa marraskuuhun ;D )

    • 6.10.2012 / 13:48

      niitä on ihana kaupoissa hypistellä! mutta en taida tänäkään vuonna ostaa mitään uusia koristeita, nykyiset riittävät niin pitkälle. tai no ehkä Stockalla voin sortua johonkin joulupalloon (kuten viime vuonnakin), mutta se sallittakoon ;)

  8. Niina ja 4kisua
    6.10.2012 / 12:29

    Eipä tuota tuoli haavetta voi olla tietämättä ;D
    Joulua en ole pahemmin ajatellut, en pahemmin ole joulu ihmisiä….Oikeastaan mietin joulun osalta että pystyisinkö menemään nelikon kanssa vanhemmilleni oikein yöksi…Lukalla on porttari sinne muutaman valotun yön jälkeen (ja raapinut vanhempien eteisen oveen hirveät jäljet :S) Haluaisi KOKO AJAN siellä ulos , koska vanhempien kisut ulos vapaina. Lukan huutoon EI AUTA MIKÄÄN :S Eli tälläiset mun joulu mietteet :D

  9. Niina ja 4kisua
    6.10.2012 / 12:32

    SIIS kirjoitusvirhe paholainen… vanhempien kisut pääsevät ulos vapaina ;D ;D

    • 6.10.2012 / 13:52

      niin, mutta tässä ei ole nyt kyse tuosta keinutuoli-ihanuudesta ;). se vielä muhii ja jos sen päätän hankkia, menee hankinta johonkin pitemmälle tulevaisuuteen.
      mene ihmeessä yöksi! kyllä sitä Lukan intoa jaksaa taas tauon jälkeen, luulisin :D. suojaatte ovet jollain ettei pääse vahinkoja sattumaan.

  10. -I-
    6.10.2012 / 14:03

    Meillä on sekä kiikku että tuoli valkoisena puujaloilla ja voin lämpimästi suositella! Ei mene hankinta hukkaan. Stockkan nettikaupasta saa ainakin tuota valkoista tuolia tilattua ja eikös Vepsäläiseltäkin onnistu tilata? Siellä myös muistaakseni ilmainen toimitus. Ko. paikosta varmaan ainakin voi luotettavasti tilata. Tietty ulkomailta saa halvemmalla, mutta väärennöksen vaara suurempi :( Aurinkoista viikonloppua! :)

    • 6.10.2012 / 22:42

      juu onnistuu Vepsäläiseltäkin ja toimituskulutkin nyt ilmaiset :). mietin kuitenkin vielä tilaamista Smow-nettikaupasta, oon jonkun verran siitä kuullu ja siellä on ystävällisemmät hinnat ;)

  11. anne
    6.10.2012 / 20:05

    Tuolit löytyvät meiltä kromin värisillä jaloilla, myös keinutuoli. Itse tilasin tuolit Martelan kautta, ovat siis Vitran valmistamat. Stockmannin verkkokaupasta löytyy ainakin samaisia tuoleja ja Artek on myös oiva paikka tilata tuotteet juuri sellaisen kuin ne haluaa.

    Joulu on tosiaankin mielessä, ok. Meillä vietetään Halloween ensin :) Joulussa odotus on parasta, itse jouluaatto ym. Yliarvostettua… Me ollaankin silloin ihan jossain muualla maapalloa.

    • 6.10.2012 / 22:44

      mä en oo muuten ikinä viettäny Halloweenia! pitäis joskus kokeilla, mut jotenki se menee aina ihan huomaamatta multa ohi :D.
      mä taas fiilistelen joulua viikkokausia etukäteen ja jouluaattoon se just huipentuu, haluan ehdottomasti viettää jouluaaton kotosalla omien perheenjäsenten kera <3

  12. 6.10.2012 / 22:33

    Best wishes for you to keep working on this blog so nice.

  13. HannaKoo
    7.10.2012 / 00:03

    Kyllä vain, joulua on jo suunniteltu :) Mainitsin ensimmäisen kerran sanan joulu tälle vuotta heinäkuussa kesälomallamme, enkä saanut hirveän positiivista palautetta siitä ;)

    • 7.10.2012 / 11:38

      ohoh, sinähän ehdit ajoissa ;D

  14. 7.10.2012 / 09:07

    Mä niin rakastan tuota Barcelona-tuolia!
    Rakastan myös joulua. Meille varmasti tulee jo tässä kuussa jouluvalot.
    Tosin miehelle esittelen ne tunnelmavaloina :D
    Lähdin tällä viikolla ostamaan kahvinkeitintä ja palasin kotiin kassillinen joulukoristeita mukanani. Kahvinkeitin unohtui kauppaan :D

    Kesälläkin tuli aina välillä joulu mieleen.
    Rakastan niin sitä yhdessä oloa ja tunnelmaa.
    Viime vuonna tein joulukortit ja elokuussa, mutta tänä vuonna taitaa olla niin kiireistä, että pitää ostaa valmiina kaupasta.
    No. onhan nekin ihan kauniita.

    • 7.10.2012 / 11:41

      heh, kyllähän sitä jouluna (tai pari kuukautta sitä ennen) saakin hullaantua ;D. joulu on kyllä niin ihana juhla että samanmoista ei ole toista! jotenkin kaikki kiireet lakkaa silloin ja vaan ollaan yhdessä perheen kesken :). se on niin sellanen tunnelmallinen, pehmeä ja lämmin juhla <3
      multa löytyy melkoinen kasa valmiita joulukortteja ja paljon tarvikkeita myös askarteluun… taidan ainakin muutaman väsätä itse :)

  15. 8.10.2012 / 15:20

    voi tiedän millaista on haaveilla noista tuoleista !! nyt on vihdoin meikäläiselle tulossa Connoxilta kuusi kipaletta valkeita DSW:itä uuteen kotiin <3

    • 8.10.2012 / 15:27

      oih, onnea! taidan minäkin laittaa tällä viikolla tilausta menemään :). tosin tilaan vain yhden kappaleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.