Ja niin katosi mun muffinssi parempiin suihin!

Oli ihan pakko tulla tänne blogiin hekottamaan, voi elämä mä repeilin äsken! :D Tässä pientä tapahtumaketjua:
Kävin asioilla, viimeisenä ruokaostoksilla. Muffinssihyllyllä oli niin herkullinen jättimuffinssi, se aivan huhuili sieltä, oli pakko ostaa se. Tulin kotiin ja laitoin ostokset kaappiin, ajattelin et katson boxilta yhden Emmerdalen ja herkuttelen muffinssin. Se oli sellainen suklaamuffinssi, jossa päällä paksu vaniljainen kuorrute, tiedättehän. Sen sisällä oli lisäksi jotain kermavaahdon tapaista, slurps. Sen herkutteleminen olikin niin sotkuista et menin välillä pesemään käteni, ajattelin siinä niitä pikaisesti pestessäni ettei se nyt voi tässä ajassa ehtiä. No tottakai se ehti. Nostin kissan ilmaan, kissa nosti suullaan muffinssin ilmaan. Ehkä siinä vaiheessa, kun kiskoin sormet taas aivan mönjässä jättimuffinssia kissan suusta, tajusin et peli  o n   j o  menetetty. Kissa aivan puhisi herkkupala suussaan, ei meinannutkaan päästää irti. Puhku ja puhisi ja toisella etutassullaan työnsi mun rintakehää itsestään kauemmaksi. Sain mä siitä palasta lopulta puolet pelastettua… Loput herkuteltiin sit lattialla, osa myös olkkarin matolla. Kätevä tuo nukkamatto ku siitä voi aina leikata noita lankoja irti kun sattuvat sotkeentumaan esim. muffinssiin… Ja vanhempi kissaneitinen, joka ei todellakaan mistään muffinsseista edes välitä, ryntäs heti apajille ku kerran nuorempikin. Varastettu ruoka, parempi mieli?

Pelastettu muffinssimurunen… Nam?

Näettekö tässä asennossa saman voitonriemun ku minä? Tuo hännän asento on aika paljonpuhuva! :D

Rontti, that’s my middle name!

Mä sain pikkuriikkisen herkutella muffinssilla, sit sain nauraa mahani kipeäksi ja lopuksi vähän siivoilla. Kissat sai herkutella ja elää jännittäviä hetkiä. Miten ne toimikaan aivan kuin kimpassa suunnitellen koko homman?

Nyt pesevät onnellisina turkkejaan.
Aivan heti ei ehkä kannata syliin kuitenkaan.

Comments

 1. Jenna
  23.10.2012 / 13:59

  :D voi ei, mua alkoi oikein ääneen naurattamaan tuo tapahtuma! Siis mä jaksan joka päivä ihmetellä sitä, kuinka höpsöjä ja fiksuja nuo kissat oikeasti on. Ihana kun kirjoittelet teidän mirreistä näitä tapahtumia, välillä mietin onko meidän kissa ainut tässä maailmassa joka tekee sitä ja tätä, mutta ei, kyllähän täältä kohtalontovereita löytyy! Meilläkään ei voi jättää mitään pöydälle vartioimatta tai se on kisun suussa, eikä siinä nyt voi olla vihainen kun toinen onnellisena herkuttelee :D Eilen mies teki makkarakeittoa, hän oli ruskistanut makkarat ja siirtänyt ne hetkeksi syrjään jäähtymään ennen keittoon lisäämistä ja sitten erehtyi käymään olkkarissa. Nooh voit varmaan arvata että heti tämän jälkeen kissa käveli keittiöstä makkaranpala suussa ja oli laittanut muutaman jemmaankin omaan kippoon :DD !

  • 24.10.2012 / 09:24

   muutaman jemmaankin ;D ihan paras! ne on niin hassuja heppuja! ja toki kertoilen näiden kuulumisia, ovat niin olennainen osa tätä meidän elämää <3. ja blogin alusta asti kisut on täällä näkyneet, joten miksi sitä muuttamaan :). on mukava tavata täällä eläinrakkaita ihmisiä!

 2. Mg
  23.10.2012 / 14:00

  Kiitos tästä mielikuvasta! x)

  • 24.10.2012 / 09:05

   :D voi kunpa vois nähdä koko tapahtuman uusintana!

 3. Mape
  23.10.2012 / 14:14

  =D

  • 24.10.2012 / 09:06

   no niinpä! :D

 4. 23.10.2012 / 14:27

  Hahah, muffinssit taitaa maistua monille :) Meillä just viime viikolla kävi niin, että koira jäi kiinni itse teosta! Olin leiponut muffinsseja ja ne oli aseteltu tarjottimelle olohuoneen pöydälle. Yhtäkkiä muffinsseista oli hävinnyt VIISI! Ja puolikas muffinssi pilkisti nojatuolin takana lymyilevän koiran suupielestä :D Eipä ollut meidän Lotta koskaan ennen kehdannut ottaa mitään pöydältä, mutta tuoreiden omppumuffinssien tuoksu pisti säännöt uusiksi :)

  • 24.10.2012 / 09:07

   voi ei :D. tästä tuli heti mieleen se, ku meidän edesmennyt koiramme (kultainennoutaja) hotkaisi lähes pellillisen nousemassa olevia pullia eli siis raakoja :D. oisinpa ollu näkemässä äitini ilmeen!

 5. -aNo
  23.10.2012 / 14:39

  Eiikää :D Hei S, ne ajatteli sun kurveja! ;D
  On ne kyllä semmosia rrrrrontteja :)

  • 24.10.2012 / 09:09

   :D illalla oli tullu vielä uusinta!: olin jättäny miehelle leivonnaisen keittiön pöydälle paperipussiin. nooh, sen kinuskikuorrutetta oli pikkasen maisteltu pussin päältä :P

 6. TInsku
  23.10.2012 / 14:43

  Hih, aivan ihana!

 7. 23.10.2012 / 15:30

  Hhahaa, päivän piristys :D

  • 24.10.2012 / 09:09

   heh, mukava että piristi :D

 8. Aikku
  23.10.2012 / 16:15

  Hahhaa!:):) Ne tajuu hyvän päälle! Mä taas päätin ruveta kasvatteleen yrttejä…no yritys hyvä kymmenen, mutta ku toinen kisu (se laihempi, jolle ei meinaa mikään ruoka kelvata!) kävi jatkuvasti sorkkimassa ja syömässä mun persiljaa, jolla kokeilun aloitin… Ja se oikeesti söi sitä! Sattuneesta syystä yrttien kasvatus on nyt tauolla ja hautumassa, että keksin tarpeeksi ”pahan” yrtin…:) Oisko basilika?!?!

  • 24.10.2012 / 09:10

   todellakin, joskus vähän liikaakin! oi hän on selvästi kasvissyöjä, sun täytyy kasvattaa siis hänelle oma persilja :D

 9. Niina ja 4kisua
  23.10.2012 / 16:20

  Sieluni silmin näen kyseisen tapahtuman ;D Hyvät naurut tuli täälläkin ;D On nuo kisut kyllä sillaisia veijareita ettei paremmasta väliä:) Elämä olisi tylsää ilman kisujen hauskoja juttuja!

  • 24.10.2012 / 09:12

   joo nämä kyllä pitää huolen siitä ettei yksikään päivä ole tylsä ;). kaikkee ne keksii! muistan vieläkin kisun asennon ku näin sen hotkimassa takajaloillaan seisten mun muffinssia ja kun kuuli et lähestyn ni hotki vaan nopeempaa ja nopeempaa :D. jokin normaalimpi kissa kai lopettais siinä vaiheessa (kuten meidän vanhempi kisu), mut ei tää ;D

 10. SanMa
  23.10.2012 / 16:23

  Ihan huippuhauskoja nuo kissat :D

  Luen paljon erilaisia blogeja ja ihan pakko taas kehaista tätä sinun; osaat luoda blogisi sisällön monipuolisista asioista, ja ennen kaikkea kaikesta muusta kuin kaupallisista asioista. Viime aikoina blogien kommenttiosioissa on puhuttu paljon kuluttamisesta ja varsinkin portaaleihin siirtymisen myötä kaupallisuus vaan joissakin blogeissa korostuu. Toki minuakin kiinnostaa tämänkin blogin uudet sisustushankinnat sun muut, mutta sinä osaat kirjoittaa niistä jotenkin ”ei kaupallisesti” (olipas aika huonosti muotoiltu lause ;) ) Pidän siitä, että olet pysynyt ns.lukijoiden tasolla, ja siksi sinun blogissasi ei mikään ärsytä eikä siitä näy olevan missään keskusteluissakaan negatiivista sanottavaa. Ennen kaikkea hyvä on se, että löydät perustelut uusille hankinnoille ja harkitset tarkkaan ostoksia, aivan kuten itsekin. Ja kissat ovat blogisi sydän, siitä ei pääse mihinkään :)

  • 24.10.2012 / 09:34

   voi miten ihana palaute, lämmitti sydäntäni suunnattoman paljon! liikuttuminen oli lähellä, kiitos SanMa <3. oon tässä parin viime vuoden aikana oppinu sellaisen asian, että valitettavasti kaikille ihmisille hyvän palautteen antaminen ei ole helppoa eikä todellakaan itsestäänselvyys. valitettavan ja surullisen monelta puuttuu nykypäivänä tuo hyvän palautteen antamisen kyky, se on aika suuri puute. mielestäni tuo kyky kertoo ihmisestä, tässä tapauksessa sinusta, todella paljon hyvää!

   olen itsekin törmännyt noihin mainitsemiisi keskusteluihin. kaupallisuus/mainokset blogeissa aiheuttavat aina Suomessa melkoisesti keskustelua, välillä sitä on ihan mielenkiintoistakin seurata, mutta pikkuhiljaa tuntuu että se aihe alkaa olla loppuunkäsitelty.
   oon yrittäny pitää blogini samanlaisena kuin se on aina ollutkin, toki toivon pientä kehitystä päivä päivältä, mutta peruslinjoja en haluaisi muuttaa. omana itsenäni tätä kirjoittelen, kun en muutakaan osaa/voi. ja blogini jatkuu niin kauan kuin se riittää :). ihana kuulla että sinusta olen siinä onnistunut!

 11. Meän Satu
  23.10.2012 / 16:29

  :D Ihana pikkuryökälerosmo :D ja toinen kans :D Ihanat kuvakki :D
  Meän kolli kans on semmonen pulla(ruoka)rosmo..kerranki jäi iso korvapuusti keittiönpöyvälle ihan vaan hetkeksi niin johan oli kolli jo vetämässä sitä poskeen, en tajua vieläkään miten se siinä ajassa ehti jättikorvapuustin vetasta melekein kokonaan nassuun :D Henkilökunta jäi vain kuola valuen kattoon herkullista pullaa :D Ei siinä voi olla vihanen ku yks tyytyväisenä hotkii pullaa :D Kollin mielipie oli, että se pulla oli häntä varten siihen jätetty, nih! :D

  • 24.10.2012 / 09:14

   voi että :D. tuokin rontti hotki muffinssia sellasella vauhdilla et ihme ku ei tukehtunu! mitä lähemmäks mä tulin, sitä vauhdikkaammin muffinssi katos :D. on ne omituisia!

 12. Rags
  23.10.2012 / 16:57

  ”ajattelin siinä niitä pikaisesti pestessäni ettei se nyt voi tässä ajassa ehtiä”

  Tassa vaiheessa alkoi jo naurattaa, ja sanomattakin oli selvaa kumpi katti matikainen oli kyseessa. :-D

  Mutta saithan sa sentaan vahan siita muffinssista ja paalle hyvat naurut, nauru pidentaa ikaa. :-D

  • 24.10.2012 / 09:16

   :D jep, herkempi kisu katto kauhistuneena vieressä et mitä tapahtuu, mut tuli sit kans apajille :D. jos hän tekee jotain kiellettyä ja komennetaan, tottelee heti. mut tää toinen on ihan oma lukunsa ;D. jep, joka päivä pitää nauraa ainakin kerran oikein olan takaa! :)

 13. 23.10.2012 / 21:27

  Voi ei! Nopeita on kissat liikkeissään :)! Ehkä seuraavalla kerralla on parempi ostaa yksi muffinsi itselle ja toinen kissoille!

  • 24.10.2012 / 09:18

   siis tosi nopeita! meni varmaan kymmenen sekuntia ku kävin pesemässä käteni ja se riitti! :D
   ja tuota vielä edelsi kamalaa ruuan kerjäämistä keittiössä samalla ku purin ostoskassit! ajattelin et en nyt ihan vielä anna päiväruokaa ku sit on turhan pitkä väli iltaruokaan… no näin sain sitten kostoni ;D

 14. @nne
  23.10.2012 / 22:09

  Heh! :D Mäkin oon monesti saanut kokea sen kun esim. kinkku ja juusto jotenkin kummallisesti katoaa leivän päältä, jos satun käväsemään jossain ja jätän herkut pöydälle :) Kaksin kappalein meiltäkin kisuja löytyy.

  • 24.10.2012 / 09:19

   erittäin tuttua tuokin ;D

 15. -Tintti
  24.10.2012 / 07:36

  Muffinssimurmeli! Alussa luulin jo, että se ryöväs koko muffarin :) Nythän kaikki päättyi hyvin kun jokainen sai osansa ja mami vähän puuhaa :D

  • 24.10.2012 / 09:20

   no tuo muru, mikä lautaselle jäi tai minkä sain kissan suusta revittyä, hotkaistiin noin puolen tunnin päästä ensimmäisestä ryöväämiskeikasta ;D. että itse sain pari suupalaa!

 16. Kaisa
  24.10.2012 / 08:16

  Hahaa, hyvä kisuli! Kiitos päivän piristyksestä :D

  • 24.10.2012 / 09:21

   ole hyvä vain :D

 17. Noora
  24.10.2012 / 09:25

  Hihii, sain hyvät naurut! :D

  • 24.10.2012 / 09:37

   kiva kiva :D

 18. Elina K.
  24.10.2012 / 14:16

  Mmmuffinsssssiii! :D Suloinen kisu ja olet hauskasti kuvaillut tapahtuman. Kissajutut saa minut aina hyvälle tuulelle.

  Ihanaa loppuviikkoa ”allyouneediswhitelle”!

  • 24.10.2012 / 14:28

   kiva kuulla Elina! ja voi kiitos, sitä samaa sinulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.