Piipahdus veljeni luona

 Mainitsinkin tässä muutama viikko sitten, että veljeni muutti takaisin kotikaupunkiimme. Kuun alussa kävin hänen luonaan tekemässä hieman tekstiilitäydennyksiä, myös muutaman syksyyn sopivan sisustustuotteen vein. Eli tällainen Lukijan kotona -postaus tällä kertaa (kyllä, veljeni lukee blogiani, ainakin silloin tällöin) :))

Mietimme samalla hänen luonaan käydessäni, mihin Kaj Stenvallin ankat voisi ripustaa… Vuokranantaja on juuri ennen veljeni muuttoa tehnyt asunnossa pintaremontin, joten seinien rei’ittäminen tuntuu vähän kurjalta. Niinpä yksi päivä samalla kun ostin itselleni, ostin myös veljelleni Commandin taulunkiinnityspaloja, joilla taulun voi ripustaa seinään ilman reikiä tai muitakaan jälkiä. Kiinnityspalat on tarramaisia (huom. kyseessä ei ole kaksipuolinen teippi!) ja ne irtoavat seinästä siististi. Nämä taulunkiinnityspalat ostin Clas Ohlsonilta ja niitä on erilaisia eri tarkoituksiin, itselleni ja veljelleni ostin kapeille kehyksille tarkoitettuja paloja.

Mulla on meidän aulaan suunnitteilla eräänlainen valokuvataulusysteemi, mutta toteutukseen voi vielä mennä tovi jos toinenkin… On meinaan näitä suunnitelmia ja ideoita enemmän kuin aikaa etten enää tiedä mistä päästä lähtisin näitä toteuttelemaan, heh! Oikeastaan nyt kun tuli puheeksi niin mulla on näitä kaikenlaisia suunnitelmia koskien eteistä, aulaa, makuuhuonetta (tai oikeastaan kaikkia kolmea makuuhuonetta), kodinhoitohuonetta, molempia vessoja, olohuonetta ja nooh kyllä keittiötäkin… Jotain pientä kivaa jokaiseen :D. Toteutuksella ei mikään kiire, niitä on kiva suunnitella! Psst. mies ei vielä tiedä näistä kuin pienen murto-osan, ajattelin et turha molempien päätä vielä tässä vaiheessa vaivata :P.

Mutta vielä veljeni kotiin palatakseni; katsotaan jos esittelisin sitä täällä vielä joskus myöhemminkin. Hänellä on vielä jotain hankintaa tekemättä (sohva tilattuna, mutta ei vielä toimitettuna), joten palataan ehkä asiaan sitten kun siellä alkaa olla valmista! :)

 Melkoisen kiva asunto: saunallinen ja parvekkeellinen city-yksiö pienoiskerrostalossa! Mitä muuta opiskelija voisi toivoakaan ;).

Comments

 1. Kaisa
  23.10.2012 / 09:02

  Nyt alkoi nuo taulukiinnikkeet kiinnostamaan? Onko sulla linkkiä niihin, että millaisia ne tarkalleen ovat? Pysyyköhän niillä kuinka painava taulu seinässä?

  • 23.10.2012 / 11:39

   en löytäny netistä juuri sellaista :/. mut niitä myydään vähän joka paikassa ja on paljon eri valikoimaa! jokaisessa lukee et millaista painoa kestävät eli siinäkin suhteessa on eroa :). esim. nää mun kestää 1,3 kg painon.

 2. Jennimaria
  23.10.2012 / 13:10

  Löysin Clas Ohlsonin nettisivuilta nämä kyseiset kiinnikkeet. Kiitos paljon vinkistä! Ollaan asuttu kohta 4 viikkoa uudiskohteessa ja pikkuhiljaa olisi aika laittaa taulut ja valokuvat seinille. Olemme sitä vitkastelleet, kun ei tosiaan malttaisi tehdä niitä reikiä seinään, mutta tämä olisi ihan mahtava ratkaisu meille :) kiitos vielä!

  • 23.10.2012 / 14:00

   oisko sulla ollu näiden tarrapalojen linkkiä antaa, Kaisa tossa kyseli :)
   ihan mahtava juttu että tästä oli apua, toiv. olette tuotteeseen tyytyväisiä!

 3. Pin
  25.10.2012 / 23:33

  Mistä tuo lamppu on? Ihana!

  • 26.10.2012 / 12:58

   tuo kattovalaisin? kuulemma Halpa-Hallista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.