Asiaa valokuvauskurssista!

 

Muistatte varmaan, miten jokin aika sitten kirjoittelin halustani osallistua valokuvauskurssille? Aloin sitä sitten järjestämään ja tilanne on se, että ensimmäinen ”kamerailtama” pidetään sunnuntaina 18.11. klo 13 alkaen.
Koska itse tämän järjestin, niin tein siihen liittyvät päätökset myös itse. Omiin aikatauluihini ei tällä hetkellä sovi mikään viikkokausia kestävä kurssi, vaan pikemminkin pari (tai niin monta kuin tarve vaatii :P) tehokasta päivää. Halusin pitää osallistujamäärän pienenä, jotta jokainen saa parasta mahdollista vastinetta rahoilleen eli näistä opetuspäivistä eniten irti.

Meitä opettamaan sain taitavan Sonjan.
Mukaan mahtuu vielä pari ihmistä, joten jos haluat osallistua, niin ilmoittaudu minulle sähköpostitse mahdollisimman pian!

allyouneediswhite@hotmail.com

Hinnasta sen verran, että se muotoutuu lopulliseen summaan sitten, kun Sonja tietää mitä haluamme oppia ja osaa arvioida keston sitten sen mukaan. Hinta on kuitenkin kohtuullinen! Jokaisen osallistujan tulisikin toimittaa mulle lähipäivinä vähän tietoja, mitä haluaa valokuvauksesta/kamerastaan oppia.
Nyt jään odottelemaan mahdollisten osallistujien yhteydenottoja! Pyydän lähettämään myös kaikki asiaan liittyvät lisätiedustelut sähköpostitse, kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.