Valoa marraskuun pimeyteen

 

Lumi sulaa vauhdilla, mikä tarkoittaa valitettavasti paluuta pimeyteen. Marraskuu taitaa olla vähän tällainen välikuukausi, olisikohan jopa vähiten mieluisin kuukausi vuodessa ;). Marraskuuhun saan iloa sekä lumen että joulun odotuksesta. Mietittiin myös pidennettyä viikonloppua Lontoossa (ei olla vielä koskaan siellä käyty!), mutta voi olla ettei siihen nyt tässä kuussa aika riitäkään. Täytyy miettiä asiaa uudemman kerran myöhemmin!
Lisävaloa kuitenkin tämän pimeyden keskelle tarvitaan ja niinpä ruokailutilaamme koristaa jo suuri valkoinen tähti.

En tiedä jääkö tähti tähän koko joulun ajaksi, ehkä siirrän sen johonkin makuuhuoneistamme. Olohuoneen ikkunoita tulee perinteisesti koristamaan tällaiset samanlaiset tähdet, ne ripustetaan ikkunoihin joskus parin viikon kuluttua.

 Valoisaa viikonloppua!

Comments

 1. -aNo
  3.11.2012 / 12:42

  Noi tähdet on kivoja, meillekkin voisin olohuoneeseen kotiuttaa!

  Lontoota suosittele. Olin siellä 2 viikkoa vuosi sitten :) Shoppailu paikoista en tiiä kun en niin semmosesta välitä :D Mut nähtävyydet maailmanpyörineen <3

  • 3.11.2012 / 16:14

   joo meillä nyt kolmatta joulua nuo reilun metrin tähdet!
   Lontoota oonki kuullu monen kehuvan, saapa nähdä tykästynkö siihen itse sit ku sen aika koittaa :)

 2. 3.11.2012 / 13:13

  Ai ihanaa ensimmäinen jouluvalo ikkunassa! Itekin ajattelin, että laittaisin valot parin viikon päästä ikkunoihin. Vaikka ei millään malttas oottaa joulua niin tuo kaks viikkoo kyllä kuluu aikaa nopeeta :)

  • 3.11.2012 / 13:14

   siis tarkotin, että joulun odotus alkaa virallisesti siitä ku valot laittaa ikkunoihin :)

   • 3.11.2012 / 16:15

    tai tunnelmavalo ;)
    mäki pikkuhiljaa lisäilen jotain pientä, mut seuraavat valot vasta parin viikon päästä.

 3. 3.11.2012 / 13:41

  Meillä on just samanlainen tähti, ja minä pidän siitä todella paljon :) Taitaa kyllä päästä meilläkin kohta ikkunaan!

  • 3.11.2012 / 16:16

   nuo on kyllä kauniita! tykkään niistä myös ihan päivänvalolla ilman valoja, kivat valkoiset tähdet :)

 4. 3.11.2012 / 19:53

  Meillä ei vielä ole jouluvaloja ikkunoissa, mietinnässä kyllä! 7 vuotta on ollut sama Ikean tähtivaloverho ja nyt jännittää toimiiko vieläkin…Yläkertaan haluaisin tuollaiset tähdet ikkunoihin….kaunis ja yksinkertainen!

  • 3.11.2012 / 22:06

   :) halusin tuon näin ajoissa että osaan päättää, mihin sen lopulta sitten sijoitan. myös olohuoneen verhot mietinnässä, että lisäänkö harmaat valkoisten kaveriksi vai ei…

 5. Linnea
  3.11.2012 / 22:30

  Ihana tähti. Mistä olet ostanut/minkä merkkinen? Onko sulla niitä kolme yhteensä? Tuo on sellainen joulukoriste mitä meillekin ajattelin, Stockmannilla kävin kattoo joulukoristeita, niin suurin osa ihan krääsää :/.

  • 4.11.2012 / 15:43

   moi Linnea! juu kolme löytyy, olohuoneen tähdet oon ostanu Tampereen Säästötex -nimisestä liikkeestä (Torniosta) ja yhden Ohlsonilta. mäkin haluan Stockan jouluosastolle! viime jouluna ostin sieltä pari upeaa mustaa joulupalloa, ehkä sieltä joukosta löytyisi tänäkin vuonna jotain ihanaa :P

 6. Meän Satu
  3.11.2012 / 23:02

  Oi ku tunnelmallinen ilme kuvissa! Marraskuu on hyvä kuukausi :D Minun veljenpojalla on silloin synttärit! :D ja samana päivänä on myös tätillä eli mulla :D muttei se minun synttäri vaan tuon ihanan kikkarapääpojan <3 Täyttää nyt ens viikolla 4v ja ne pietään täällä meillä niinku aina <3 Samoin kikkarapään isosiskolla synttärit on joulukuussa, täyttää 8v ja pikkusiskolla helmikuussa, täyttää 3v, ja kaikkien synttärit vietetään aina meillä <3 Ihanaa! <3 Samoin jouluaatto ollaan oltu yhessä meillä siittä lähtien ku muutettiin tänne omakotitalloon <3

  Mie laitoin kans eilen TUNNELMAvaloja joka huoneeseen :) Vierashuoneessa pallot onki ollu jo pitemmän aikaa antamassa tunnelmaa..Joulukuussa ne muuttuu sitte jouluvaloiksi, ihan vaan nimeltään :) Ja ompa meillä muutama hoppeinen koristekki jo esillä ja parit harmaasävyset tontut :D jos ehtii kyllästyä, senku nakkaa kaappiin ja ottaa esille sitte ku taas haluaa mutta tuskin mie kyllästyn :) Jouluntunnelmointia on niin hitusen verran että minusta on sen takia ihana alottaa jo nyt joulutus :) Lunta vaan sais tulla :)

  Ihanaa loppuviikonloppua, ja halisilitysrutistukset teän karvavauvoille :)

  • 4.11.2012 / 15:46

   voi kiitos <3
   ihana jouluperinne teillä ja synttärionnea jo näin etukäteen! :)) oispa meilläkin jotain kivaa juhlaa näin marraskuussa, mut viimeiset lähipiirin synttäritkin meni viikko sitten :D
   ja ihan totta; joulunaika on niin lyhyt et on vain ihana aloittaa kaikenlaiset valmistelut hyvissä ajoin :). lunta odotan minäkin, ensilumi lähes kokonaan sulanut…
   kiitos samoin sinne!

 7. 5.11.2012 / 14:16

  Taidanpa pitää silmäni auki kaupoissa kierrellessä, että meidänkin kotiin pääsisi kivoja, tunnelmallisia valoja tätä pimeyttä piristämään. On niin ihanan tunnelmallisia nämä sinun kuvat :)

  • 5.11.2012 / 16:55

   kiitos paljon Satu! eilen lisäsin toiset valot kotiin, täytyypäs laittaa niistä kuvia joku päivä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.