Rauhallista, seesteistä ja tunnelmallista

 

Tähän vuodenaikaan aamun voi aloittaa vaikka sytyttämällä takkaan tulen. Tai jos ei ole takkaa tai asia on kuten meillä: mä en yletä (millään apuvälineelläkään) avaamaan takan peltiä :D, voi aamutuimaan ihastella tällaisia tunnelmallisia kuvia ja kuvitella sen takkatulen lämmön ja ritinän viereensä… Ainakin on kynttilät, ihanaa! <3 Ja arvatkaas mitä? Täällä sataa taas lunta, iiiisoja hiutaleita ja hitaasti, ihana näky!

Tähän ensimmäiseen kotiin kiinnitin huomiota, kun näin nuo polttopuut, niitähän ihastelen kaikkialla :)

Nämä kuvat valitsin jaettaviksi lähinnä tunnelmansa vuoksi, mukavan kodikas fiilis näissä. Elävä tuli, oli se sitten takkatuli tai kynttilän liekki, luo ihanaa rauhoittavaa tunnelmaa. Se tuo vahvasti mieleen kotiin käpertymisen eli kotoilun.

Mä muuten tykkään tällaisista jonkun takaa otetuista kuvista tosi paljon, etenkin tällaisista oven takaa otetuista, joissa näkyy vähän ovea. Näissä on jokin kiva oma tunnelmansa, jotain salaperäistä… Tällaisia kuvia on kiva joskus itsekin ottaa.

 Mites teidän keskiviikko on startannut?

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.

Comments

 1. 7.11.2012 / 10:17

  Kivoja takkakuvia! :)

  Tässähän tämä aamu, kahvia juodessa ja blogeja selaillessa. :)

  • 7.11.2012 / 13:56

   samoin alkoi mullakin aamu :))

 2. 7.11.2012 / 11:20

  Voih, mä niin jo odotan oman takan saamista. Mä kans tykkään tulesta ihan hirmuisesti ja siitä tunnelmasta mikä siitä tulee ♥ Niin ihanaa :)

  Mitäs keskiviikkoon, aamulla joku piikikäs kaveri oli muuttanut mun kurkkuun ja olotila vähän kehno sen takia. Asuntonäyttöön ehkä iltasella, mikäli energiaa siihen vielä riittää töiden jälkeen. Josko se oma takka voisi jo pian ollakin mahdollinen? Mistä sitä ikinä tietää :) Tai sit otetaan tosi rauhallisesti ja odotetaan kun se täydellinen talo löytyy :)

  • 7.11.2012 / 13:57

   voi ei, pikaista paranemista sinne!
   noissa asioissa ei tosiaan pidä hätiköidä, se osuu kohdalle sitten kun on sen aika :)

 3. 7.11.2012 / 16:35

  Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! Juuri tuollaista avaruuden ja selkeyden – ja toisaalta lämpimän kodikkuuden muodostamaa liittoa tavoittelen omaankin kotiini. Takka puupinoineen ei olisi hassumpi sekään, mutta ei taida olla toteutumisen rajoissa ainakaan nykyisessä kodissa.

  • 8.11.2012 / 09:17

   se oli mustakin ihan kiva, vaikkakin siinä kuvassa mä huomaan vain nuo polttopuut :D

 4. 7.11.2012 / 17:22

  Ihanan leppoisia kuvia! <3

  Harmillista, että et yllä takan peltiin. Sun pitää nyt pyytää, että jos sun miehesi voisi tehdä asialle jotain. Pitäähän sun nyt pystyä välillä yksikin tunnelmoimaan. :) <3

  Mulla olisi sulle muuten pieni haaste blogissani. Olisi tosi mukavaa nähdä sun suosikkisi. http://omavalkoinenkoti.blogspot.fi/2012/11/rakkaat-astiat.html

  • 8.11.2012 / 09:19

   joo no ei se mua nyt niin hirveesti harmita, ite sille paikan päätin ettei ois niin näkyvillä :D. en vaan hokannu siinä vaiheessa tätä asiaa… nyt siitä on tullu kiva perinne et aina ku ollaan yhdessä kotona niin takkaan tuli :)
   kiitos paljon haasteesta! toteutukseen voi mennä aikaa, mut enköhän mä jossain vaiheessa sen saa tehtyä :)

 5. 7.11.2012 / 21:59

  Ihania tunnelmakuvia, nyt harmittaa kun ei ole takkaa. :/
  Mun blogissa olisi sulle haaste, käyhän katsomassa.

  • 8.11.2012 / 09:22

   kiitos sinullekin haasteesta, menee toteutukseen, astiat on mun heikkous :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.