Yksi vapaapäivä

 

Yksi vapaapäivä tämän kiireisen viikon keskelle sopii mulle hyvin! On ihana pysähtyä kotiin nautiskelemaan, käydä vain pikaisesti ruokakaupassa & postissa (hakemassa sen kenkälähetyksen, en ehtinyt vielä sovittaa, toivottavasti ovat sopivat!) ja sen jälkeen pysytellä kotosalla iltaan asti. Illalla haluan tehdä viikkosiivoukset, jotta huomenna töistä kotiin saapuessa vastassa on puhdas ja siisti koti. Viikonlopun vieton aloittaminen on silloin monin kerroin kivempaa!
Kaivoin esiin Ikeasta syksyllä ostamani Ursula-huovan, voi miten ihana se onkaan! Oon siis niin tyytyväinen, että itsepintaisesti päätin tuon hankkia, vaikka olan takaa kuului jotain muminaa tyyliin meillä on noita ainaki kakskymmentä… Tästä tuli heti lemppari! Ja täytyyhän torkkupeittoja ollakin monta, meillä on käytössä useita samaan aikaan (huom! huom! myös kissoilla!) ja nytkin laitoin pari pesuun. Ei pesupäivinä pärjäis jos näitä ei ois ainaki se kakskymmentä.

Ystäviä tulossa käymään, joten tuli jo pikkaisen siivoiltua aamupäivällä. Jopa sohvalla on tyynyt ja torkut ojennuksessa, näin ei yleensä arkisin ole… Huvitti kovasti ku olin asetellu sohvan täytteineen ojennukseen, sen jälkeen nuorempi kisu meni sinne ja seiso varmaan pari minuuttia hölmistyneenä sohvalla etsien kivaa paikkaa mihin käpertyä… Siinä paljastui, miten harvoin sohvalla on kaikki ojennuksessa :D. Täytyy olla tyynykasoja ja epämääräisiä torkkupeittoläjiä, niihin on mukava nojata kylkeä tai vaikka kaivautua alle! Nyt kisu näyttää niin orvolta tuossa kun tyyny ei ole lysyssä, vaan ryhdikkäästi suorassa; ei yhtään niin kiva, siihen ei huvita edes nojata!

Nyt sytyttelen vielä vähän kynttilöitä ja jään odottamaan vieraitani. Tuota pikaa keittiön täyttää herkullinen maitokahvin tuoksu ja pöydän äärestä kuuluu iloista puheensorinaa & naurua.

Leppoisaa torstaipäivää!

Comments

 1. SanMa
  8.11.2012 / 12:09

  Minullakin on tuo huopa ostoslistalla. Hyvä tietää, että on mukava käytössä. Värikin väyttää ainakin kuviesi perusteella hyvältä, ei ole liian luonnonvalkoinen.

  • 8.11.2012 / 12:29

   on se jonkun verran luonnonvalkoinen, mutta niin on myös tuo divaani eli riippuu siis ihan mitä vasten se on :). mun mielestä tuo sävy on kuitenkin kaunis, sellainen lämpöinen ja sopii just tuohon kuvioon. vitivalkoisena ei enää ois niin kiva :). se on 100 % puuvillaa, joten kivan pehmoinen. jos jotain pitäisi siinä muuttaaa, niin hieman suurempi saisi olla, tykkään jättimäisistä torkkupeitoista!

 2. 8.11.2012 / 12:43

  Hah, mieheni ihmettelee myös kun ostan jatkuvasti torkkupeittoja. Ne on aivan ihania ja pitää niitä saada vaihdella. Ja sellainen pitää olla melkeinpä joka huoneessa! En voi vastustaa jos näen jossain ihanan uuden torkkupeiton ;)

  Voi kissaparat! Meillä koirat eivät oikein pidä siitä, että on tyynyt ja peitot järjestyksessä. Ne tosin eivät jää ihmettelemään vaan pistävät ne uuteen järjestykseen ja tekevät pesän siihen ;D

  http://bellevieblogi.blogspot.com

  • 8.11.2012 / 16:25

   joo mies nyt sattu sanomaan (puolitosissaan) ku oli mukana shoppailemassa ja ostin vielä sen Eivor-huovankin :P. mut kyllä hän itsekin niitä päivittäin käyttää, joten ymmärtää kyllä. oon samaa mieltä et joka huoneessahan noita on oltava, ois ikävä kuskata sitä yhtä mukana joka paikkaan. torkkuja on kuitenki huomattavasti edullisempi vaihdella ku jatkuvasti esim. mattoja tai verhoja…
   hih, ihanat koirat! :)

 3. 8.11.2012 / 12:55

  Sekunti sitten laitoin oman Ursulani myyntiin fb:n kirpparipalstalle, koin varmaan huonoa omatuntoa, kun ostin juuri uuden (varmaan kymmenennen) torkkupeiton, harmaan valkeilla tähdillä. Mietin, että pakko lupua muutamasta. Sitten klikkasin tänne…
  Voin kertoa, että myynti-ilmo poistettu valoa nopeammin, kyllä torkkupeittoja saa ja pitää olla useampia!
  Huh, onneksi en kerennyt myydä, tykkään Ursulasta juurikin sen värin ja tunnun ja kuvion vuoksi. Ei ole liian lämpöinen. Kiitos siis sinulle Ursulani pelastamisesta! :D
  Ja yhtään en aio huonoa omatuntoa kokea torkkupeitoistani! ;)

  • 8.11.2012 / 16:28

   oi oi, onneksi peruit ilmoituksen, tuo on niin ihana että! mulla on kaksi torkkua, joita mietin et laitanko kiertoon… muilla on kyllä säännöllisesti käyttöä: omina vuodenaikoinaan :). ja toki on oltava useampi torkku, nehän on käyttötavaraa ja katso vielä lisäperusteluita tuosta ylempää :)

  • 8.11.2012 / 16:28

   niin on! <3

 4. 8.11.2012 / 15:41

  Juuri pari päivää sitten mietin tuota torkkupeitto asiaa, ihana että joku muukin on sitä mieltä, että niitä saa olla monta :)! Minulla on torkkupeitto päivittäin käytössä. Tuo Ursula on ollut mielessä jo pidemmän aikaa, mutta vielä en ole sitä hankkinut…

  • 8.11.2012 / 16:29

   kyllä saa olla! aivan kuin erilaisia tyynyjäkin :). niillä saa niin edullisesti vaihtelua sisustukseen ja käyttötavaraahan ne on.

 5. 8.11.2012 / 15:52

  Mä kanssa tarttisin neulotun torkkupeiton, harmaan sellaisen! Vois toki itsekin tehdä mutta näin joulun alla ei ehdi.

  • 8.11.2012 / 16:30

   voi mä oon ihastellu muiden itse tekemiä torkkuja, upeita! oma aika ei vain kyllä moiseen tällä hetkellä riitä, mut ehkä vielä jonain päivänä :). joku vaaleanharmaa ois ihana!

 6. 8.11.2012 / 22:03

  Ihana tunnelma ja aivan upea peitto! Näistä kuvista huokuu rauhallisuus mitä itse välillä kaipaa ja kovasti!

  • 9.11.2012 / 10:24

   voi kiitos :)). ihanaa viikonloppua sulle!

 7. Aikku
  9.11.2012 / 19:12

  Voih, mulla taitaa olla vain neljä torkkupeittoa:( Tahdon kans tollasen Ursulan!!!

  • 9.11.2012 / 19:25

   no ei kai meilläkään nyt ihan pariakymmentä, ne on noi miehet ;D

 8. 14.11.2012 / 18:47

  Tuota vilttiä olen itsekin monesti katsellut. Voipi olla että se pitää vielä kotiuttaa tänä syksynä :)

  • 14.11.2012 / 23:48

   se on kyllä aivan ihana! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.