Inspiraatiota joulukattauksiin

 

The White Companyn sivuilta löytyy muutama kaunis kattauskuva. Vaikka kattausten tyyli ei ehkä ole ihan ominta tyyliäni, nautin tällaisten kuvien katselemisesta. Ihanan rauhoittavaa inspiraation keräämistä. Kauniita kattauksia, joissa pääväreinä valkoinen ja hopea.

Huomaan silloin tällöin ihastelevani tällaisia hieman kimaltelevia, pyöreitä pöytätabletteja. Olin kerran näitä jo ostamassa, mutta tulin toisiin ajatuksiin: V&B:n New Wave -lautasemme ovat aika kookkaat ja kaiken lisäksi neliön malliset, joten eivät ihan parhaalla mahdollisella tavalla istuisi näiden tablettien kanssa samaan kattaukseen. Tablettien täytyisi olla melkoisen kookkaita ylipäätään erottuakseen lautasten alta, joten se siitä haaveesta. Otan siis tyytyväisenä taas jouluksi omat mustat tablettini käyttöön, niissä välkehtii hillitysti hopeaa joukossa. Tai no jos ihan totta puhutaan, laitoin ne ruokapöytään jo tänä aamuna! Nimittäin viimeiset kaksi tuntia (!) olen tehnyt ja kuvannut joulukattauksia, niitä näette blogissani ensi viikon aikana. Saapa nähdä millaisia kuvista tuli; ne on vielä kamerassa ja niiden läpikäyminen kestääkin oman aikansa… Tällaisina hetkinä aina hiukan jännittää, jos kuvat onkin epäonnistuneita: tärähtäneitä tms., kuva kun näyttää aina hieman erilaiselta tietokoneen kuin kameran näytöllä. Kuvia tuli otettua kyllä reilut 100 kpl, että ehkä sieltä joukosta muutama onnistunut otos löytyy :P.

Tänään ensimmäinen adventti; saan sytyttää uudehkosta (adventti)kyntteliköstäni ensimmäisen eli joulun odotuksen kynttilän. Mutta nyt kun ruokapöytäkin on jo valmiiksi katettu, heh, alan kuorimaan perunoita! Kun mies kotiutuu mökkiraksalta, meillä herkutellaan uunilohta (tiedän muuten jo nyt saavani keittiöön innostunutta seuraa parista viiksinaamasta…) timjamiperunoiden ja keitettyjen kasvisten kera, joulukattauksen äärellä :D. Jos on kuunnellut joululauluja lokakuun lopusta lähtien (täysin kyllästymättä, by the way), voi kai koko joulukuun kattaa pöydän jouluisesti! ;)

 Kuvat lainattu The White Company.

Comments

  • 2.12.2012 / 20:48

   on kyllä kaunis :)

 1. 2.12.2012 / 16:26

  Kiitos inspiroivista kuvista!

  • 2.12.2012 / 20:48

   kiva kuulla että pidit näitä inspiroivina! :))

 2. 2.12.2012 / 23:33

  Tuskin maltan odottaa, millaisia kattauskuvia sieltä kamerasta löytyy ;) Taatusti ovat upeita <3
  -Jenni

  P.S. Rapsut kisuille :)

  • 3.12.2012 / 11:15

   ihana että sulla löytyy luottoa :))
   pikaisesti ehdin ne läpi selata kun siirsin koneelle ja ainakin ne näytti ihan mun tyylisiltä :D. kiva että muistit kisuja <3 sinnekin teidän kolmikolle rapsut :)

 3. Äippä
  3.12.2012 / 10:39

  Innolla katson noita kattauskuvia, kiitos! Olen suunnittelemassa synttäreitteni juhlapöydän (tarjoilupöydän) kattausta, niin en oikeen osaa päättää väriä somisteille, kynttilöille yms. Juhlat ovat tammikuun puolella niin ei tarvisi olla enää niin jouluista (= jouluähky). Tykkään esim. limen vihreästä mutta toisaalta ihana kullan kimalluskin houkuttaa, oksatkin kiinnostavat. Sellaisia upeita kattauskankaita, jotka aaltoilevat pöydällä on vaikka minkä värisiä… vaikeeta…

  • 3.12.2012 / 11:19

   mukava kuulla! totta; tammikuussa vaihteluna joululle jokin ihana piristävä keväinen sävy voi tuntua oikein raikkaalta vaihtoehdolta! vaikka jokin pastellisävy tai sitten tuo sun mietinnässä oleva lime :)

 4. Aikku
  3.12.2012 / 10:56

  Joissakin kuvissa vähän liikaa ”roinaa” mun makuuni, mutta ihania kuvia silti!<3 Näistä voi kyllä kivoja ideoita saaha omiin kattauksiin. Innolla ootan sun kuviasi!

  • 3.12.2012 / 11:16

   mulla aika sama mielipide kuin sinulla :)) ja totta, silti näistä voi poimia parhaita paloja omiin kattauksiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.