Sohvapöydän katseenvangitsija

 

Oon ihan tuon amarylliksen pauloissa, koko ajan käsi hamuilee kameraa, vaikka onhan se kertaalleen jo kaikista mahdollisista kulmista kuvattu :D. Kaksi kukkaa on jo auennut ja on ihana huomata aamuisin, miten koko ajan tapahtuu lisää edistystä: nyt sieltä alkaa kolmaskin pikkuhiljaa aueta, neljännestä puhumattakaan.
Ihastelen aina sisustuskuvia, joissa sohvapöydällä on jokin kaunis kukkanen. Meillä en ole oikein voinut sohvapöytää moiseen hyödyntää, sillä kukka olisi siinä kisuille vähän liian suuri houkutus, kuin tarjottimella. Lisäksi sohvalta, kukkasen takaa, ei näkisi telkkaria kovin hyvin. Nyt kuitenkin katkaisin sen ruukkuamaryllikseni toisen kukkavarren ja asetin sen etukäteisjoululahjaksi saamaani maljakkoon, josta pidän kuin hullu puurosta! Amaryllis on tarpeeksi matala: ei häiritse tv:n katselua ja kisutkin on antaneet sen olla ihan rauhassa jo perjantaista lähtien. Miten voikaan olla jotain noin kaunista kuin tuollainen herkkä, valkoinen kukkanen! <3

Tuosta kynttilöiden puisesta alustasta kysyttiin: se on kesäinen kirppislöytö, eurolla :). Siinä oli molemmin puolin reunoilla kiinni värikkäitä muovihedelmiä; osa irronnut, osa vielä kiinni valtavilla kuumaliimaklönteillä. Vähän voimaa ja apuvälineitä ja sain ne irti. Kiva pyöreä alusta, vaalea puun sävy on juuri sellainen, josta pidän kovasti. Pienenä tarjottimenakin tuota voi käyttää, sillä käyttämäni Ikean kynttilät eivät valuta steariinia eivätkä siten pilaa alustaa.

Mun silmää hivelee aina tällainen yhdistelmä, jossa on pienehkö yksinkertainen maljakko ja iso, näyttävä kukkanen. En malta odottaa, että saan ensi kesänä laittaa pionin tuohon maljakkoon, varmasti upea sekin yhdistelmä.
Eilen ostin toisen ruukkuamarylliksen, oon jostain syystä saanut päähäni että ne varmaan kohta loppuu kaupoista ;). Tämän uuden amarylliksen avautumista saa luultavasti odotella lähes pari viikkoa. Näin meillä on sitten varmasti joulunakin täällä amaryllis (jos toinenkin). Kukkakaupassa tällainen leikkoamaryllis maksoi muuten lähes kymmenen euroa kipale! Ruukkuversioista maksoin 5,95 €/kpl ja niissä on molemmissa kaksi kukkavartta eli karkeasti neljä kukkavartta yhden leikkoamarylliksen hinnalla – aika kiva säästö :)

 Tunnelmallista adventtisunnuntain jatkoa!

Comments

 1. 2.12.2012 / 18:37

  On kyllä kaunis, ja toi ruukku on ihan mahtavan näköinen :)

  • 3.12.2012 / 11:21

   kiitos Hanna! <3 maljakkoon oon ihan hullaantunu ja aivan ihanaa että toisinpäin siinä voi polttaa lämpökynttilää :)

 2. 2.12.2012 / 19:26

  Valkea Amaryllis on todella kaunis kukka, punaisesta en niinkään välitä.
  Toinen joulun lempparikukkani on hyasintti, se ihana tuoksu ja hentous. Kauniita kuvia olet jälleen kerran napannut :)

  • 3.12.2012 / 11:22

   punainen ei iske muhunkaan, tää valkoinen on ihan älyttömän kaunis! <3 mun hyasintille tais käydä vähän köpelösti: oon unohtanu kastella sitä, joten ei ole enää niin kauniin valkoinen :/

 3. Linnea
  2.12.2012 / 19:39

  Kauniita ja tunnelmallisia kuvia S!

  • 3.12.2012 / 11:22

   voi kiitos Linnea!

 4. lindaa
  2.12.2012 / 20:36

  Mulla on se ihan kohta aukeemassa! Vähänkö kivaa ja edelleen vähänkö kivaa, että ei jouluna tarvii pitää ”vartta” pöydällä :) vaik joudun ehkä ostaa vielä toisen ennen joulua, ehkä.

  • 3.12.2012 / 11:23

   täällä on nyt jo kolme kukkaa auki tuossa varressa ja neljäs aukeamaisillaan, oi tätä onnea! :D
   osta ihmeessä toinenkin :P

 5. kristiina
  2.12.2012 / 20:38

  Oikein kaunista, taas kerran. Olen viime vuodet ollut semmoinen yök, joulu, en tykkää -ihminen mutta Sinä saat asian näyttämään niin ihanalta, että yllätin jo itseni joulukoristeosastolta :D Mitään ei vielä tarttunut matkaan mutta ehtiihän tässä vielä jotain valkoista, kaunista hankkia kotia koristamaan.

  Olisin ystävällisesti tiedustellut, mitkä blogit ovat omassa seurannassasi? Monesti sitä löytää sitä kautta itselle uusia blogeja seurantaan, kun käy läpi lempparibloggarin seuraamaa listaa. Mutta harmikseni sellaista ei täällä näy mutta ystävällisesti tiedustelisin haluaisitko niitä kertoa?

  • 3.12.2012 / 11:31

   kiitos paljon! ja onpa kivaa että täältä on tarttunut tätä jouluinnostusta, hih :)) ihana kommentti, kiitos!
   voi ihan totta tuo blogilistaus! mulla ei ole niitä sivupalkissa ihan siitä syystä, että mun seurannassa on tosi monta blogia ja ne vaihtelee suuresti! ois vaikea alkaa niistä kokoamaan tuota listaa tai tarkoitan et joutuisin jatkuvasti sitä päivittelemään ja se ois aika rasittavaa ja työlästäkin :P
   oikeassa sivupalkissa löytyy tuo tunnisteet-pilvi eli blogini aihealueet. sieltä kun klikkaat tuota tunnustus-kohtaa, löydät usean postauksen (27 kpl) näiden vuosien varrelta ja niissä tasaiseen tahtiin mainitsen eri blogeja, sellaisia joista itse pidän ja joita luen. lisäksi voisin vinkata pariin lemppariini: valkoinen harmaja ja all i ever wanted is here. heiltä löytyy sivupalkista blogilistausta, joista useampi on sellainen, joita itsekin seuraan :). toivottavasti tästä oli jotain apua! ja voin toki harkita sellaisen omankin listauksen tekemistä, mutta sen mahdollinen toteutus menee johonkin ensi vuoteen.

   • kristiina
    3.12.2012 / 21:29

    Kiitos kaunis vastauksesta! :)

    Tuo tunnustus-tagi pitää laittaa lukuun. Kun niistä löytyvät käy läpi ja sieltä mahdollisesti klikkailee vielä eteenpäin, eiköhän niistä uutta lukemista löydy! ;)

    • 3.12.2012 / 23:30

     kyllä varmasti! pakko vielä mainita nämä suht uudet löytöni, aivan ihania jokainen: Talo Pihkala, Shhh it’s a secret ja Sweet life by Carita, käyhän kurkkimassa :)

 6. Nimetön
  6.12.2012 / 15:05

  Ihanaakinihanampi ruukku! Mistä moisen olet löytänyt?
  Nina

  • 6.12.2012 / 17:08

   se on Amforan, tilasin siis sieltä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.