Joulukuisia auringonsäteitä

 

Tähän vuodenaikaan ei paljon aurinkoa näy, mutta silloin kun se edes hetkeksi näyttäytyy, tulee usein pakottava tarve kaivaa kamera esiin. Aurinko pääsee paistamaan kivasti olohuoneen ikkunoista sisään tehden mukavia varjoja huoneen yhdelle seinustalle. Jos muuten tämä amaryllis jo kyllästyttää, niin helpotusta ei ole ihan heti luvassa: tuloillaan on ainakin vielä yksi postaus amarylliskuvien kera :P. Ajattelin, että voisin siinä samalla kertoa hankkimastani objektiivista; onko vielä jotain, jota haluaisitte siitä tietää?

Oletteko muuten jo huomanneet Bella-blogien joulukalenterin? Käykää ihmeessä kurkistamassa; joka päivä erilaisia ylläreitä kuten arvontaa, alekoodeja ja vaikka mitä muuta!

Iloa ja positiivista mieltä viikonloppuihinne!

Comments

 1. 7.12.2012 / 16:15

  Ihania kuvia ja ei kyllästytä amarylliskuvat :) Äiti just tänään toi mulle valkoisen amarylliksen ja kuvia otan minäki heti kun kukat aukeaa :) Niin kaunis joulukukka.
  Mä oon käyny kurkkimassa Bellan joulukalenterin joka luukun :)
  Kivaa viikonloppua S <3

  • 7.12.2012 / 16:17

   kiitos ihana <3 mulla jo ensimmäinen kukkavarsi lopuillaan, mut toisesta sopivasti jo kaksi kukkaa avautunut.
   ihanaa viikonloppua sinne teidänkin perheelle! :)

 2. Niina ja 4kisua
  8.12.2012 / 08:00

  Mulla ei ole amaryllista, mutta mun ikivanha kaktus kukkii ;) (mikä lie versio, roikkuva kaktus) ja iloitsen siitä ;D En pysty pitäämään muuta kuin muutaman viherkasvis katon rajassa olevan lipaston päällä kiitos kisujen…. ;D Hauskaa lauantaita:)

  • 8.12.2012 / 10:07

   heh, no onhan sekin toki jotain :). kiitos samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.