Amaryllis uuden objektiivin läpi

 

Ihanaa lauantaita blogimaailmaan! ♥
Mainitsin eilen, että voin kirjoitella jotain tästä uudesta objektiivistani. Kysyin myös, jos teillä sattuisi olemaan kysymyksiä asian tiimoilta, mutta kun ei ollut niin raapustin tähän nyt jotain pientä. Saa kysyä jos herää kysymyksiä, katsotaan sitten jos osaan vastata :P

Tilasin objektiivin tosiaan pari viikkoa sitten ja olen ollut supertyytyväinen! Vastaa täydellisesti odotuksiani. Kyseessä on siis Sigman 30 mm f/1.4 -objektiivi, joka sopii mielestäni hyvin sekä sisä- että ulkokuvaukseen, mutta itse käytän tätä eniten sisällä kuvatessa. Objektiivi on tosi valovoimainen, huima ero kameran vakio-objektiiviin! Opetteluahan tämän käyttö toki vielä vaatii eli ei auta kuin kuvata, kuvata ja kuvata…

Amaryllikseni ensimmäinen kukkavarsi tuli jo tiensä päähän (se oli neljän avautuneen kukkansa kera liian painava varren kannateltavaksi), mutta keksin sille kivaa jatkoaikaa, josta näette kuvia myöhemmin. Vieläkään sitä ei siis ole tarvinnut hävittää, mutta viimeisiä päiviä viedään. Nyt maljakossa on jo ensimmäisen ostamani amarylliksen toinen kukkavarsi ja siitäkin on jo kaksi kukkaa auennut! Joudun varmasti ostamaan niitä vielä lisää ennen joulua; olisi ihanaa jos läpi joulun niitä olisi kotona ainakin kaksi: sekä olohuoneessa että ruokailutilassa, ehkä myös eteisessä…

Tänään luvassa Wanhanajan joulumarkkinoita ja vähän jouluostoksia. Eilen, sillä välin kun olin töissä, meidän kotiin oli ilmestynyt joulukuusi! :D Ei metsästä, vaan autotallin välikatolta. Sen parissa puuhastelua: oksien pöyhimistä (miehen askare) ja koristelua (mun askare) luvassa siis myöhemmin tänään, täydellistä! Mies on suosiolla antanut koristelun mun tehtäväksi, oon kuulemma joskus siirrellyt hänen laittamiaan koristeita. Ja höpönlöpön. 

Comments

 1. AnskuliP
  8.12.2012 / 12:01

  Kauniita kuvia taas kerran! Amaryllis on vaan niin kaunis kukka, itse tykkään vielä enemmän punaisesta, mutta näyttää tuo valkoinenkin kauniilta! Mun joulussa vaan pitää olla jotain punaista.. Hauskaa lauantaita sinne!

  • 8.12.2012 / 16:31

   kiitos kovasti :)
   meillä oli viime jouluna punaista sen verran paljon, että nyt oikein janoan valkoisuutta :D kuitenkin sellaista pehmeyttä valkoisen rinnalle, lähinnä materiaaleilla. myöskin tuo vaalea puu näyttää nyt niin kovin herkulliselta valkoisten sävyjen rinnalla <3
   ihanaa viikonlopun jatkoa!

   • AnskuliP
    8.12.2012 / 21:31

    Kiitos, Helsingissä humputtelemassa muutama päivä ;). Kiva kun täälläkin lunta ja kauniita jouluvaloja. Joulun väreistä sen verran vielä että punaisen rinnalle on tänä jouluna tullut valkoinen sekä ripaus mustaa ja harmaata. Mitä en olis ikinä uskonut ;-)

    • 8.12.2012 / 21:43

     oi että, pidä hauskaa! :)
     kuulostaa tosi hyviltä sun tämän joulun sävyt, erityisesti punainen ja valkoinen on todella kaunis, raikas ja jouluinen yhdistelmä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.