Järjestelyä

 

Lauantaiterkkuja huikkaan teille täältä pieneltä väliajalta höyryävän latte macchiaton lomasta, sillä kohta sukellan takaisin eteisen vaatesyvennykseen!

Ei mitään valtaisaa projektia, vaan lähinnä huivit, hanskat, pipot -osastolla uudelleenjärjestelyä ja toimivampaa systeemiä käyttöön. Mietin pienen ikuisuuden mikä toimisi meillä parhaiten ja sitten päädyin ihan niinkin yksinkertaiseen ratkaisuun kuin sijoittamaan Elfan ulosvedettävät korit takkien alle. Enää lyhyenkään ei tarvitse kurkotella, heh! Kävin jo alkuviikosta eri liikkeissä katselemassa näitä korivaihtoehtoja, mutta annoin asian muhia yön yli ja sitten kun Kodin Terraan seuraavana päivänä astelin, olikin nämä säilytysjärjestelmät – 20 %. Tällaisista asioista tulee hyvä mieli :)

Tässähän vois kirjoitella pienen ikuisuuden, mutta näin ei tule valmista, joten ei muuta kuin takaisin hommiin!

Comments

  • 13.1.2013 / 12:09

   kiitos paljon! ihanaa sunnuntaita :)

 1. 12.1.2013 / 21:16

  Meilläkin oli tänään siivouspäivä ja laittelin hanskat ja pipot nätisti koriin hattuhyllylle. Tsemppiä urakkaan :) Blogissani on arvonta, tervetuloa :)

  • 13.1.2013 / 12:11

   meilläkin on tähän asti ollut hattuhyllyllä koreissa kaikki kaulahuivit ym. mutta nyt halusin jotain muuta ja ennen kaikkea hyödyntää takkien alle jäävän tilan, näyttää ainakin hyvältä nyt. saapa nähdä sitten jonkin ajan kuluttua miten toimii käytännössä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.