Sunnuntainautiskelua

 

Pieni herkutteluhetki. Viimeksi muffinssistani pääsi osingoille pari kaveria, tällä kertaa ei (vaikka yritystä oli toisella nytkin…). Rauhallinen hetki kynttilänvalossa. Pöydällä on siistiä, mutta pöydän ympärillä hieman sekaista: taas yksi pieni järjestelyprojekti meneillään. Viime vuonna muuten tuntui, että kynttilät oli heti vuodenvaihteen jälkeen täysin out. Nyt ajattelen toisin ja polttelen niitä vielä ainakin maaliskuuhun asti, sen verran niitä vielä kaapeista löytyy ja monenlaisiakin. Myös illat on vielä niin kovin pimeitä, vaikka päivä onkin jo pidentynyt.
Kiva muuten käydä läpi kaikki kodin kaapit ajan ja ajatuksen kera: näkee samalla tarkkaan, mitä mahdollisesti tarvitsee lisää ja mitä ehdottomasti ei. Esimerkiksi kynttilöiden kohdalla annan itselleni luvan ostaa ainoastaan tuoksukynttilöitä, mutta niitäkin vasta kesän korvilla, kun nykyiset tuoksuversiot on palaneet loppuun.

Tällä viikolla tuli ostettua tämän vuoden ensimmäinen tulppaanikimppu. Ostelen tulppaaneja yleensä tammikuusta huhti-toukokuuhun, tulppaanit kuuluu mulla ehdottomasti kevääseen. Susannan blogissa ihastelin liloja tulppaaneja kivoissa pullomaljakoissa. Ajattelin käyttää omia mustia pikkupullojani tulppaaneille myös: kun varsi saa liikaa pituutta, nipsnaps ja pikkupulloon!

Halusin tässä samalla toivottaa uudet lukijat tervetulleiksi blogini pariin – teitä on löytänyt tänne mukavasti viime päivinä. Olitpa sitten uudempi tai vanhempi lukija niin mukava kun kävit! Suloista sunnuntaita, niin ja sitä Nuutinpäivää! :)

Comments

 1. Sandra
  13.1.2013 / 12:55

  Ihanan näköinen muffinssi. Pitäisköhän itelläkin hipsiä kauppaan ja käydä ostaa jotaki herkkua. Porkkanapiirakka vois olla ihan jees ;)

  Itse en ole juurikaan joulun jälkeen kynttiläitä poltellu. Tuoksukynttilöitä en voi ollenkaan poltella migreenin takia.

  • 13.1.2013 / 21:19

   oi nammm porkkanapiirakka! en oo sitä syöny ainakaan vuoteen :P kävitkös ostamassa?

   • Sandra
    13.1.2013 / 22:34

    Kävin ostaa. Toisen söin ja toinen odottaa vielä laatikossa :)

    • 14.1.2013 / 11:33

     hyvähyvä :)

 2. 13.1.2013 / 13:57

  Minä poltan kynttilöitä ympäri vuoden, kesällä vähemmän mutta sillon tuoksun takia niitä poltellaan ja minä poltan lähinnä PartyLiten kynttilöitä, niissä on niin ihanat tuoksut ja muutenkin tykkään niistä.

  • 13.1.2013 / 21:20

   mulla ei tuu oikeestaan kesällä poltettua, ainakaan hyvillä ilmoilla, mut jos sataa monta päivää putkeen niin silloin ehkä :)
   sain sun sähköpostin kuvineen – yritän huomenna ehtiä paneutumaan niihin ja palaan asiaan lähipäivinä :)

 3. 13.1.2013 / 17:12

  Ihanaa, tulppaaneja :) ! Varma kevään merkki. Pitäisi kai itsekin ostaa ensimmäinen kimppu tänä vuonna. Prismassa meinasin napata perjantaina kimpun mukaan, mutta olivat niin nuupahtaneita, että taidan odotella seuraavaa erää.

  • 13.1.2013 / 21:22

   näin on! mun oli pakko tuo alkuviikosta ostaa, oli jäljellä enää tuo yksi tosi hempeän vaaleanpunainen kimppu, jossa oli myös valkoista kivasti seassa. nyt vetelee viimeisiään eikä ole enää niin hennon sävyinen, mutta ilo silmälle yhä edelleen :)

 4. 13.1.2013 / 21:24

  Kyllä ovat kauniit nuo sinunkin tulppaanisi, kiitos! Ja muffinssi niin herkullisen näköinen…! Meille onkin tulossa muutamia kahvi vieraita tällä viikolla, pitäisiköhän oikein koittaa tehdä muffinsseja :)

  • 14.1.2013 / 11:33

   mä joskus vähän oikaisen muffinssien leipomisessa ja ostan valmiina sen taikinan (Sunnuntain valmis muffinssiseos). siihen ei tarvi lisätä muistaakseni kuin vesi ja öljy, silti saa herkullista tuoksua keittiöön ;)

 5. 22.1.2013 / 21:49

  Ihan herahti vesi kielelle näitä kuvia kattoessa.. Herkkupäivään on vielä monta yötä.. Liityin juuri lukijaksesi, kiva blogi sulla :)

  • 22.1.2013 / 23:46

   voi kiitos Riikka! mukava että löysit tänne, tervetuloa :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.