Virkein mielin kohti uutta viikkoa!

 

Tuota kisun olotilaa mä just aamupäivän postauksessani tarkoitin, juuri tuolta musta tänä aamuna tuntui! Teki mieli hautautua ihanan pehmoisen ja lämpimän peiton alle eikä nousta ollenkaan. Mutta niin sitä vain piristyi kun tarttui päivän askareisiin. Eiköhän tällaiset aamut pikkuhiljaa valon lisääntymisen ja lähestyvän talviloman myötä vähene!

Kävin jokin aika sitten ostamassa ihanan värisiä lankoja, kaipasin kotiin neulottua & raidallista tyynynpäällistä sen valkoisen palmikkoneuletyynyni kaveriksi. Eri värien vaaleat sävyt on mulla nyt kovassa huudossa: vaaleansinistä, vaaleankeltaista ja vaaleanvihreää… Äitini neuloi mulle tämän raitapäällisenkin ja itse asiassa toinen raitaversio on jo tekeillä! Hiukan eri sävyjä ja eri tekniikkaa. Parempaa esittelyä luvassa sitten kun se valmistuu; ehkä niihin kuviin tyynyt on jotenkin aseteltukin sitten ;).

Illanjatkoja ja toivotanpa samalla myös pirtsakkaa uuden viikon aloitusta!

Comments

 1. pirjo
  3.2.2013 / 20:33

  Väriä, väriä! Talvi taittuu. Kauniita pastellinsävyjä. Itse tehtyä. Upeaa! Taltutan tällä hetkellä kaamosta poltetulla puna-oranssilla ja turkoosilla. Niin ja kuvioihini kuuluu myös tulppaaniesi herkkä vaaleankeltainen ;). Energistä viikkoa kaikille.

  • 4.2.2013 / 12:02

   on kyllä ihan eri tavalla tunnearvoa itsetehdyllä kuin kaupasta ostetulla! ihania sävyjä sullakin! ja kiitos samoin :)

  • 4.2.2013 / 12:02

   eikö olekin ihana :)

 2. Sara
  4.2.2013 / 08:25

  Kiva tyyny! Minä haluaisin olla seuraavassa elämässäni kissa. Ehkä olen ollut sitä jo edellisessäni. Tänä aamuna oli kyllä ylös nouseminen hankalaa eikä asiaa auta se, että on tulossa pitkä päivä. Mutta vähitellen mennään kohti kevättä. Kun vain jaksaisi tämän helmikuun laahustaa läpi!

  • 4.2.2013 / 12:03

   ei hassumpi haave! ihan totta: maaliskuussa aurinko paistaa jo aivan eri tavalla :)) ja helmikuu on lyhyt kuukausi ;)

 3. 5.2.2013 / 21:22

  Kauniit vaaleat sävyt! Ja ihana tunnelma, kun omin käsin tehtyä, oikein suloista! Kevätmielellä…

  • 5.2.2013 / 21:59

   kiitos, tosi kiva kommentti :)

 4. 5.2.2013 / 21:35

  Ihanaa viikkoa Sinulle! Siis noi kisut ovat niin ihanat <3 voi hellyys ja rakkaus! :)

  • 5.2.2013 / 22:00

   voi kiitti! kisut on kyllä niin sellaisia ihanuuspalleroita :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.