Satunnaisia sisustuskuvia

 

Näin viikon alkajaisiksi muutama kiva sisustuskuva!
Ensimmäisenä olohuone, jonka keskipiste on ehdottomasti tuo houkuttelevan näköiseksi saatu sohvakokonaisuus. Sohvakokonaisuuden lisäksi tykästyin valtavasti asunnon lattiaan! Uudessa talossa en tuollaista ehkä näkisi, mutta vanhemmissa taloissa/asunnoissa ja miksei myös mökillä ihan täydellinen!

Huomasin pitäväni tuosta lattiasta jopa enemmän kuin valkoiseksi maalatusta. Valkoiseksi maalattu lattia ei tuo samalla tavalla lämpöä sisustukseen:

Tässä puolestaan kiva esimerkki siitä, miten yhdellä värillä saa sisustukseen rutkasti lämpöä ja pehmeyttä (jos se väri vain on oikea eli lämpimiin värisävyihin kuuluva :)). Huoneen tunnelma olisi ihan eri, jos tehostevärinä olisi käytetty esimerkiksi vaaleansinistä!

Tässä keittiössä tykästyin välitilaan; tummempi välitila yhdistettynä valkoisiin kalusteisiin on kovin tunnelmallinen ja herättää ainakin minussa taas sen lämpimän koti-iltafiiliksen:

Loppuun vielä aivan ihana kylpyhuone! Kaunis ja rauhallinen värimaailma, pidän sekä tilan seinä- että lattialaatoista. Tekstiilit ovat se piste iin päälle:

 Löytyikö näistä mitään teidän makuun?

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.

Comments

 1. Petra / Viilankantolupa
  4.2.2013 / 12:26

  B-luokan sisustusasiantuntija kiinnitti huomiota ainoastaan viimeisen kuvan pistorasiaan. :D

  • 4.2.2013 / 13:03

   ahhahaa :D mä en ollu sitä edes huomannu! onpa muuten hiukan erikoinen rasian paikka :)

   • Petra / Viilankantolupa
    4.2.2013 / 20:46

    Suoraan suihkua vastapäätä ja ilman suojaläppää, ei taitais mennä meillä läpi. :)

    • 4.2.2013 / 23:36

     aika hyvin mahdollista että ei ;)

 2. 4.2.2013 / 13:09

  Minäkin tykkäsin tuosta toisen keittiön välitilasta, juuri tuollainen pikkulaatta olis mulla yksi vaihtoehto pesuhuoneeseen esim. suihkun taakse pystyrannuksi ja siis juuri tuo väri, kun keväällä aloiettaan pesuhuone remppa. Mutta toisaalta mä haluan harmaan lattian joten en tiiä sopisko oikein yhteen.
  Tuossa ekassa olohuoneessa mua taas ahdisti sen rusken pöydän alla olevat kirjat, het ku ne olis vaan laitettu sinne hetkeksi odottamaan uutta paikkaa, vaikka todennäköisesti niitten paikka on just siinä, mut minusta näyttää sotkulta. Pilaa täysin muuten niin siistin kokonaisuuden. Mä en tuollaisia ratkaisuja ymmärrä :)

  • 4.2.2013 / 13:19

   jos multa kysytään niin en laittais samaan tilaan sekä ruskeaa että harmaata laattaa. tuosta samaisesta metallinhohtoisesta laatasta on myös harmaa versio, jos tykkää :). mut tämä on tosiaan vain mun mielipide.
   siis miten mä en huomaa mitään tuollaisia yksityiskohtia ku katselen kuvia :D. missasin pistorasian ja myöskin nuo sun mainitsemat kirjat, heh! sillä seinustalla mun huomion vei vain tuo pöytävalaisin :) mut oon kirjoista kyllä samaa mieltä sun kanssa!

 3. Niina ja 4kisua
  4.2.2013 / 13:29

  Kyllähän tuo melkein tuollaisenaan kelpaisi PAITSI ne puulattiat ei mua sytytä (ei valkoisena eikä varsinkaan puun värisenä)
  Tässähän iskee ihan sisustus kärpänen ;D

  • 4.2.2013 / 13:54

   mä ihastelen aina puulattioita, mut en sitten tiedä kuinka käytännöllinen sellainen ois…
   sisustuskärpäset on kivoja :D

 4. Äippä
  4.2.2013 / 14:36

  Ai löytyikö mitään – siis kaikki :) Saan taas näyttävän taustakuvan työkoneelleni. Ihana välillä vilkaista työkiireiden lomassa, olisko uutta päivitystä – ja siellähän sitä on, kiitos taas..

  • 4.2.2013 / 23:33

   voi mukava kuulla! ja kiitos vain itsellesi noin mukavasta viestistä :)

 5. 4.2.2013 / 14:48

  Jos sulla on aikaa ja kiinnostusta, niin mitä väriä ehdottaisit meille ripaukseksi tänne musta-valko-harmaan-sekaan. Viime keväänä kokeilin turkoosia pienissä määrin (tyynynpäällisiä, kynttilöitä jne), mutta parin viikon päästä ne sai lähteä.
  Olen ollut vahvasti sitä mieltä että tällä nykyisellä linjalla mennään ja taas tunne vahvistui, kun katsoin nuo sinun laittamat ekat kuvat. Mutta täytyy myöntää että se oranssi piristi kummasti. MUTTA, minun väreihin EI kuulu oranssi, keltainen (EI missään tapauksesssa), ei vihreä, ei… en tiedä mikä se voisi olla lilaa ja turkoosia on aiemmin ollut, mutta nyt ne on ”nähty”. Tietysti täällä alakerrassakin on usein noita tytön v.pun ja liloja leluja jne, ettei täällä aina ole noin mustavalkoista, kun noissa ”siivoituissa” kuvissa.
  http://pinjanpohdintoja.blogspot.fi/2013/01/sisustusta-vol-1.html
  http://pinjanpohdintoja.blogspot.fi/2013/01/sisustusta-vol-2.html
  Välillä katselen noita oman asunnon kuvia ja totean, että tämä on sitä mitä haluan. Mutta jotakin… Lila tulppaanikimppu?

  • Heippa! Ensinnäkin kiitos inspiroivista postauksistasi! Varmasti tullut napattua useampikin vinkki omaan kotiin :)
   Minulle tästä postauksesta pisti silmään – itselle hyvin ajankohtainen asia – nimittäin keittiön pöytien lamput! Design House Stockholmin
   Form valaisin palauttii mieleeni kaukaisen haaveen muuton E27:sta!
   E27 mätsäisi neutraalina värinä ruokapöydänkin päälle! Tosin en tiedä uskallanko olla niin moderni ja raju.. ;) – taidan lopulta kuitenkin päätyä toiseen ihanuuteen, nimittäin Artekin valkoiseen A440 mikä on myös pyörinyt viime aikoina mielessä. Saas nähdä!

   Aurinkoisia terkkuja toivotteleepi, S radan varrelta :)

    • 4.2.2013 / 23:37

     nou hätä, nou hätä :)

   • 4.2.2013 / 23:39

    oi, ihana kuulla että on löytynyt vinkkejä, me happy!
    noista vaihtoehdoista minäkin kallistuisin Artekin puoleen, se on niin ihana valaisin!
    kiitos sulle kivasta kommentista :)

  • 4.2.2013 / 23:51

   mielenkiintoinen kysymys! selailin noita kuviasi ja mietiskelin, aivan ensimmäiseksi pakko kysyä onko se mustavalkoinen taulu ruokailuryhmäsi päätyseinässä kankaasta tehty? aivan ihana, ihastuin! :)

   koska olet jo kokeillut joitain värejä ja joistain väreistä sulla on aika vahva mielipide, niin ehdottaisin värien kokeilemista ihan pienillä jutuilla kuten juurikin kukkakimpuilla! tulppaaneista ja terttuneilikoistakin on kivoja eri värivaihtoehtoja, joten jos ostat esim. kimpun/vko, niin näet mitkä värit tuntuu kivoilta ja mitkä sinne omaan kotiin sopii? eikä missään nimessä haittaa, vaikka sitä väriä on vain sen kukkakimpun verran eli ei tarvitse alkaa mätsäämään tyynyjä tms. niihin kukkiin – neutraalin värimaailman kodissa toimii hyvin pelkät kukatkin väripilkkuina :).
   tuo kukkatemppu on turvallinen ja helppo/edullinen tapa testata eri värejä. esim. jos kokeilet jotain kivaa oranssia tulppaanikimppua kodissasi tai vaikka ihanan vaaleankeltaisia neilikoita (ei sellaisia peruskeltaisia, koska et keltaisen ystävä ole, mut ehkä vaaleassa sävyssä se menisi?) tai sitten ihanan vaaleanpunaisia kukkasia..? ei muuta kuin kokeilemaan! kerro sitten mikä sävy tuntui kivalta ja kotiin sopivalta :). jos sellaisen sävyn löydät, voi sitten miettiä, jos sitä haluaa tuoda kotiin myös joillain tekstiileillä. kaikkia tekstiilejä ei mielestäni tarvi vaihtaa, ostaa esim. jokin torkkupeitto tai keittiöpyyhe, nekin voi jo riittää!

 6. 4.2.2013 / 14:50

  p.s. puhumattakaan nuo pesuhuonekuvat, niiiiiin mun näköiset. Paitsi ne vihreät kahvat kaapissa :)

  • 4.2.2013 / 23:42

   tuo kylppäri on kyllä aivan ihana, niin rauhallinen ja seesteinen. henkii kotikylpylätunnelmaa, paitsi tosiaan ne vihreät yksityiskohdat ;)

 7. Liinu
  4.2.2013 / 19:07

  Ihana tuo ensimmäinen olohuone. Tykkään tuollaisista vanhoista puulattioista ja ikkunansyvennyksistä, mutta ne kyllä toimii tosiaan vain vanhoissa taloissa. Kaunis myös tuo seinän sävy.

  • 4.2.2013 / 23:34

   sama täällä! :)

 8. 4.2.2013 / 19:08

  Ihana kylppäri, oi ottaisin heti meille! Kiva allakaappi, selkeä ja linjakas. Samaten keittiö, jossa tummat välitilan laatat, on raikkaan tunnelmallinen. Tykkäsin!

  • 4.2.2013 / 23:34

   mukavaa että sinäkin löysit kivoja juttuja kuvista :)

 9. 4.2.2013 / 19:41

  Hienosti stailattu tuo sohvakuva, taitaisi todellisuudessa vastapäätä sohvaa vain olla se joka kodin pahe tv, kirjakasan sijaan ;)
  Keittiökuvasta vasta tunnistin, että olen ennenkin ihaillut tuota asuntoa, tuo pyöreä pöytä on makuuni. Muutenkin koti on kaunis. Korkeat huoneet, puulattiat, vanhat peiliovet ja klassiset listoitukset, tykkään!

  • 4.2.2013 / 23:35

   heh, hyvin mahdollista! kuvien asunnoissa oli kyllä monia kivoja ja kauniita yksityiskohtia :)

 10. 4.2.2013 / 22:00

  Toi eka asunto on mun mielestä ihana! Tosi nätti lattia, just sopivan vaalea, vaikkei valkoinen olekaan :) Ja se tikapuu-hylly jäi myös mieleen koska haluaisin itekin samantyyppisen. Ja noi Design house stockholmin pinnatuolit on kans ihan huiput!

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  • 4.2.2013 / 23:36

   lattia iski muhunkin! tosi kaunis :)

 11. 5.2.2013 / 18:12

  Ihania sisustuskuvia olet löytänyt! Viimeiset kylpyhuonekuvat olivat eniten mieleen, olen juuri tuollaista suunnitellut tulevaan taloomme :)
  Tervetuloa seuraamaan Vihervaaran rakennusprojektia http://hyppysellinenpaheita.blogspot.fi/

  • 5.2.2013 / 21:58

   tuo kylppäri on kyllä aivan ihana, juuri sellainen johon en ainakaan itse varmasti kyllästyisi. kiitos, tuunpas huomenna vierailulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.