Milanon tuliaisia

 

001

Nyt päästään tähän monen odottamaan aiheeseen, sillä eilen mulla oli vihdoin aikaa kaivaa ostokset kaapeista ja valokuvata ne. Paperikassit sisältöineen on peräisin sekä FoxTown Outletista että Serravalle Outletista. Osassa kasseista miehen ostoksia, osassa tuliaisia, mutta esittelen nyt lähinnä omat hankintani.

008

014

cats

054

Serravallessa piipahdin Coccinellen liikkeessä, sillä näyteikkunassa jokin veti mua puoleensa magneetin tavoin… Se oli tämä valkoinen kaunotar:

022

Ihanan pehmeää ja laadukkaan oloista nahkaa kauniin hopeanvärisen metallilogon kera. Laukkua voi käyttää joko clutchina tai sitten antaa sen keikkua olalla metallisen ketjun avulla – juuri sellainen mitä kesistäni on aina puuttunut!

018

Sitten ne Burberryn ballerinat, joita jo FoxTownissa ihastelin ja sovittelin, mutta harmikseni jäljellä oli enää yksi pari kokoa 37. Se kyllä mahtui jalkaan, mutta pientä puristusta tuntui, joten en kokenut järkeväksi hankkia niitä. Voi miten ne jäivätkään mieleen pyörimään… Kunnes seuraavana päivänä Serravallessa astelin merkin liikkeeseen ja löysin ihanuudet hyllystä! Jännittyneenä kysyin myyjältä löytyisikö ballerinoja koossa 38 ja nehän löytyi.

cats

Meet my darlings:

038

040

Näiden Courtney nude -ballerinojen nahka on aivan ihanan unelmaisen pehmeää (supersoft kuten italialainen myyjätär vahvalla aksentillaan toistamiseen hoki ;)) ja väri täydellinen. Täydellistä on myös ballerinojen yksinkertaisuus ja kaunis solmumainen kärki. Ensimmäiset kenkäni ikinä, joista mietin raaskinko edes käyttää niitä ulkona :D

041

047

MICHAEL Michael Korsin Hamilton Continental Wallet tulikin esiteltyä jo Konjakkia & korallia -postauksessani. Samaan postaukseen tuli kuitenkin pyyntö saada lompakosta lisäkuvia, joten tässäpäs niitä:

064

073

Vetoketju kiertää lompakon, jonka sisältä löytyy kolikkotaskun lisäksi runsaasti korttitaskuja:

068

FoxTown Outletista löytyi mm. Missonin liike, jossa oli ilman muuta piipahdettava. Viime kesänä Tukholmasta ostamani Missonin sinisävyinen raitainen tyynyliina sai seurakseen kaksi siksak-kuvioista pikkutyynyä:

079

cats

Tyynynpäällisten sävyinä beige/hiekka, mintunvihreä ja vaalea korallinpunainen. Ihanat! Taitavat heti päästä petaukseen, kunhan vain sänkyyn saadaan se pääty :)

081

Tässäpäs näitä ostoksiani! Eräs laukku jäi tästä esittelystä nyt pois, en ymmärrä miten se pääsi eilen unohtumaan :O. Ehkä siksi, että otin sen heti matkan jälkeen käyttöön, joten olen sen kanssa jo niin sinut että tuntuu kuin se olisi ollut mulla aina :). Tuolla eteisen tuolilla se nytkin kököttää, mutta voin kuvata sen jonain toisena päivänä!
Olen ostoksiini oikein tyytyväinen; harkiten tuli hankintoja tehtyä, vaikkakaan harkinta-aikaa ei niin runsaasti ollut ;). Nämä oli samalla ensimmäiset outlet-kokemukseni; erittäin myönteinen fiilis jäi!

Comments

 1. 19.3.2013 / 11:18

  Olen ihan sanaton ja kuolasin juuri näppikseni tärviölle. ;)

  • 19.3.2013 / 11:29

   ai että, mahtavuutta :D kiitti hyvistä nauruista! :)

 2. 19.3.2013 / 12:42

  Olipa ihania löytäjä. Nuo ballerinat ovat tosiaan tosi suloiset ja muutkin ostokset tietty :) Minullakin olisi kesäksi taas hankinnassa ballerinat, ne ovat lempparini kesäisin. Taidan kävellä ne aina puhki kun eivät millään pysy ehjinä kahta kesää, pitäisi löytää varmasti laadukkaammat :)

  • 19.3.2013 / 19:14

   kiva että sinäkin tykkäsit! täällä toinen ballerina-fani :). tosin enää en ostele mitään edullisimpia, joissa laatu on vähän sinnepäin… kyllästyttää niiden lyhytikäisyys eivätkä ne jalallekaan yleensä kovin hyviä ole.

 3. 19.3.2013 / 17:00

  Oi oi oi, tahtoo kaikki, upeita hankintoja <3

  • 19.3.2013 / 19:13

   hih, oon kyllä niin iloinen noista kaikista :)

 4. lukija
  19.3.2013 / 19:19

  Haluaisitko valottaa hankintojen hintoja? Ymmärsinkö oikein, että olivat outlet-löytöjä?

  • 19.3.2013 / 19:36

   kyllä, postauksen alussa kirjoitin et FoxTown ja Serravalle -outleteista hankin nämä. minkä hinnan haluaisit tietää?

   • lukija
    24.3.2013 / 12:02

    esimerkiksi nuo ballerinat kiinnostaa ja sitten lompakko. :)

    • lukija
     30.3.2013 / 20:02

     aika hyvät alet! :)

     • 31.3.2013 / 20:32

      eikö vain, oon kyllä kovin tyytyväinen :)

 5. Terhi
  19.3.2013 / 21:44

  Aivan ihanat nuo ballerinat ja tuon laukunkin voisin helposti kuvitella olalleni keikkumaan :)

  • 20.3.2013 / 07:09

   kiitti Terhi, oon kieltämättä samaa mieltä :)

  • 20.3.2013 / 07:09

   tosi kiva kuulla :))

 6. Rags
  19.3.2013 / 21:58

  Oih! Voisin ottaa kaikki noista!! Ihania, varsinkin tuo valkoinen laukku ja balleriinat. Eiko olekin ihanaa, kun tekee hyvia loytoja! :-)

  • 20.3.2013 / 07:10

   on kyllä ihana tehdä hyviä löytöjä! ja mukava kuvitella, miten paljon säästi kun osti outleteista eikä keskustan putiikeista :)

 7. Saila
  20.3.2013 / 08:48

  Oi oi oi, nyt jysähti postauksesi! Mitkä kaunottaret nuo ballerinat, siis kerta kaikkiaan en tiedä voisinko minäkään niitä ulkona käyttää! Ne vaatisivat lasihyllyn ja valon säilytykseen, jotta niitä voisi ihailla kaikessa rauhassa. Siinä onkin pähkäilyä millä ne suojaa ennen käyttöä. Olen itse aika ”fanaatikko” kenkien hoidossa eli en lähde uusilla kengillä ulos ennenkuin olen ne suojannut. Väritön lankki?

  Michael Kors on aina onnistunut valinta! Itse ostin ihan Suomesta älypuhelimelleni lenkillisen mustan nahkalompakon, siis sellaisen johon mahtuu sekä puhelin, että kortteja ja setelit. Kolikoille ei ole tilaa. On todella loistohankinta! Se ranteeseen ja kauppaan, ei tarvitse edes laukkua mukaan.

  • 20.3.2013 / 14:04

   heh, ihanasti sanottu :) mulla on sellainen kosteussuojasuihke nahkatuotteille ja sitten sellainen vaha, jolla voi myös säännöllisesti suojata ja korjailla naarmuja.

 8. 20.3.2013 / 10:03

  Oi, miten ihania hankintoja <3

 9. Elina
  31.7.2017 / 12:28

  Hei!

  Eksyin sivullesi, kun googletti Milanon shoppailupaikkoja.
  Olemme ystäväni kanssa matkaamassa elokussa Milanoon ja tarkoituksena käydä todennäköisesti suosituksesti perusteella Serravillessä.
  Itselläni on kokemusta Jenkkien outletistä, jossa melkein kaikissa liikkeissä oli tuotteet 50-60 % alennuksessa. Vastaako Italiassa alennukset samaa luokkaa? Minun budjetille sopii lähinnä Hilfiger ja muut hieman halvemmat merkkivaatteet.

  • 1.8.2017 / 14:15

   Hei Elina!
   Nyt en valitettavasti muista kunnolla, olivatko alennukset noin suuria. Muistan ainakin sen, että vaihtelua tuotteiden ja merkkien välillä oli. Joissain alennukset olivat suurempia kuin toisissa. Ihanaa lomaa teille! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.