Keväisen keltaista

 

040

Jos narsisseista ei tule keväistä pääsiäisfiilistä niin ei sitten mistään! Ihana keltainen väripilkku aulan lipaston päällä – narsissit näkee viimeisenä kun lähtee ulos ja ensimmäisenä kun tulee sisälle.

027

Hoidin eilen kaupungilla monta asiaa, hankin mm. vaatehuoneeseen tarvittavat osat, jotta sain sen yhden vaatetangon lisää. Mies asensi sen illalla, joten tänään olisi vaatehuoneprojektia suunnitelmissa! Luulin, että se makuuhuoneprojekti (jonka uudistuneen ilmeen kuvaan teille tänään ja esittelen myöhemmin viikolla!) sängynpäätyineen olisi ollut ikuisuusprojekti. Ehei, ei se taidakaan olla mitään verrattuna tuohon vaatehuoneeseen… Seuraavaksi sinne on hankintalistalla kenkälaatikoita, sillä olen kyllästynyt erivärisiin ja -kokoisiin pahvilaatikoihin. Mielellään kaikki kenkälaatikot samanlaisia ja sellaisia, joista näkyy edes jonkin verran sisälle, että tietää mistä minkäkin parin löytää. Osaisitteko ehdottaa, mistä löytyisi moisia?

035

Sanoin viikonloppuna miehelle, että taidan laittaa nyt vähän pääsiäisjuttuja esille. Hänen ensimmäinen kysymyksensä oli, että onko meillä tipuja :D. No ei ollut, mutta nyt on. Tuon kysymyksen jälkeenhän mun oli eilen pakko ostaa yksi, vaikka olinkin ajatellut, että mitään uusia pääsiäisjuttuja en osta. Täällä se nyt odottelee olohuoneessa…

Ihana aurinkoinen päivä, taas! <3 Vaatehuoneprojekti alulle ja sitten taukolenkki matikaisten kera. Päivemmällä taitaa olla pakkanenkin jo selätetty, öisin mittari huitelee vielä -20 asteessa.

033

 Aurinkoista päivää!

Comments

 1. 26.3.2013 / 08:49

  Itse vannon Ikean kankaisten kenkälaatikoiden nimeen. Niissä on pääty läpinäkyvä ja pääty suljetaan tarranauhalla,eli saa helposti kengät käyttöön vaikka laatikoita olisi pinottu päällekkäin. Saapassäilytykseen taas hinta-laatusuhteeltaan parhaat on Clas Ohlsonin läpinäkyvät muoviset laatikot. Kokemuksen syvällä rintaäänellä, kenkiä on noin… hmm..40 paria (?) (villi veikkaus) ja saappaita varmaan 15…. :DD

  • 26.3.2013 / 08:54

   noita Ikean laatikoita eilen netissä tutkailinkin, mutta millainen se päätyläppä on? siinä luki et verkkoa niin mietin että pääseekö siitä pölyt sisälle, osaat varmaan sanoa miten toimii käytännössä? onkohan Ikealla saapaslaatikoitakin?
   mua harmittaa etten hokannu silloin loppuvuodesta tilata noita Ohlsonin kenkälaatikoita (myös saappaille), nyt niitä ei enää ole saatavilla :/

   • 27.3.2013 / 07:58

    Päädyn verkko on sen verran tiheää, että en ainakaan itse ole huomannut pölyjen kanssa ongelmia. Laatikko on myös sen verran syvä, että kengät voi työntää perille asti pölyjä pakoon. Minulla kenkiä on suurimmassa osassa laatikkoja kahdet, kun ei enää tila riitä niillle muuten. Onpa harmi jos Clasu on lopettanut laatikoiden myynnin, ne oli juuri passelin yksinkertaisia omaan silmään ja toimivia.

    • 27.3.2013 / 09:22

     ok hyvä tietää, kiitos että tulit vastaamaan :). näillä näkymin lähdenkin paikan päälle ostoksille, hankittavaa kun on muutakin!

 2. 26.3.2013 / 08:50

  Ja anteeksi tämä lisäys, mutta näköjään naputtelin oman sivustoni osoitteen päin seiniä, niin jos joku sitä klikkailee, niin päätyy minne lie, tässäpä korjattu versio. :)

  • 26.3.2013 / 08:53

   korjasin osoitteen! :)

  • 26.3.2013 / 11:09

   mulla on kengät tuolla levällään eikä laatikoista tietoakaan, help! :D noita itse katselin eilen kans, näyttää käteviltä! mut miten tuo verkkoikkuna; eihän siitä pääse pöly sisään et onkohan siinä jotain rakoja..?

  • 26.3.2013 / 14:08

   oi kiva että noita saapasversioita on tullu lisää, toissapäivänä niitä ei ollut verkkokaupassa saatavilla. mut mistä löysit niitä normikengille tarkoitettuja laatikoita? mun mielestä niitä ei saa enää…

   • Laura
    28.3.2013 / 08:41

    Ai ne olivatkin loppuneet :(( Eiköhän niitä saa liikkeestäkään? Harmi juttu, olen juuri muuttamassa ja tuumailin että noita pitäisi käydä hankkimassa lisää… Siis etsintä jatkukoon!

    • 29.3.2013 / 11:48

     en usko että saa liikkeestäkään :/

 3. HannaKoo
  27.3.2013 / 08:14

  Voi ei, olin juuri tulossa ehdottamaan niitä Clas Ohlsonin laatikoita myös, mutta niitäkö ei ole enää saatavilla? :O

  • 27.3.2013 / 09:22

   niinpä :/. tuon linkin mukaan tuote on poistunut valikoimista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.