Ihanuuksia by Tory Burch

 

Kevät ja sen takana häämöttävä kesä suuntaavat ajatuksia entistäkin enemmän ihaniin asusteisiin. Ihana ajatus, että kohta ulos lähtiessään ei tarvitse muuta kuin sujauttaa varpaat kevyisiin ballerinoihin ja sipsutella niillä kuivalla asfaltilla! Eilen vaatehuoneprojektin parissa hääriessäni tulikin katseltua omia ballerinoja kaihoisasti, mutta eiköhän ne kohta saa käyttöön laatikoistaan :). Lisäksi olen aika ahkerasti surffaillut netissä erilaisilla sivustoilla mm. koruja, kenkiä ja laukkuja ihastellen… Olen tänä keväänä kovin ihastunut vähän näyttävämpiin kaulakoruihin ainaisten SNÖ of Swedenin kauniiden ja hieman hillitympien korujen sijaan. Eräs sivusto, jolla säännöllisesti käyn mm. laajaa koruvalikoimaa ihastelemassa, on SHOPBOP. Korujen lisäksi tutkailen sivustolla Michael Korsin, Marc by Marc Jacobsin sekä Tory Burchin tuotteita. Viimeksi mainitun tuotteet taitavat olla noista kaikista eniten makuuni tai oikeastaan en osaa valita sen ja Michael Korsin väliltä, onneksi ei tarvitsekaan :). Kovin kevätmielellä kävin tässä taas valikoimaa kurkkimassa ja kokosinkin Tory Burchilta tähän ”muutaman” itseäni miellyttävän tuotteen:

Kuvakansiot

Mustat lompakot kiinnostavat ylläolevasta kollaasista eniten. Myöskin Robinson Cross Body Bag on ollut jo hyvän aikaa ihastelujeni kohteena. Olisinkin jo hankkinut sen, jos en olisi löytänyt viime kesänä Tukholmasta sitä Longchampin Gatsby Messenger -ihanuutta.

Myöskin tähän allaolevaan kollaasiin päätyi eräs himoitsemani laukku; Priscilla Small Frame Satchel – *drooling*
Tory Burchin ballerinat kuuluu suosikkeihini, kuten varmasti muutamalla muullakin ;). Erityisesti harkitsen kollaasin kahta viimeistä ruskeansävyistä, mustat merkin vastaavat kun jo vaatehuoneestani löytyvät. Aina on kiva haaveilla jostain!

Kuvakans

Olen pariin-kolmeen otteeseen SHOPBOP:lta tilannut ja se supernopea toimitus, mistä usein kuulee puhuttavan, pitää muuten paikkansa! Tilaaminen on myös mielestäni kovin helppoa; ei juuri eroa muista verkkokaupoista. Sisällytän aina jo kassalla tullimaksut tilaukseen, joten kun paketti saapuu, tullista soittavat vain ilmoittaakseen, että paketti on saapunut maahan eikä aikaakaan, kun se tuodaan kotiovelle.
Tilauksen voi tehdä luottokortilla ja myöskin Visa Electronilla, kun valitsee kortiksi Visan ja näppäilee sitten Electroninsa numeron. Edellyttää toki myös sitä, että Electron-kortissa on nettimaksumahdollisuus, jonka saa omassa verkkopankissaan asetettua.
Tuotteen palautus onnistuu 30 päivän sisällä, jos jostain syystä ei ole tuotteeseen tyytyväinen. Olen itse kerran palauttanut kengät, jotka eivät olleetkaan jalkaani sopivat ja palautus hoitui sujuvasti. Tuotteesta saa siis täyden hinnan takaisin, mutta palautuskustannusten verran valitettavasti häviää. Lisätietoa ja ohjeita palautuksista löytyy tästä linkistä ja kohdasta International returns. Joskus voi olla siis kätevämpää myydä itselleen sopimaton tuote suoraan kotoa käsin uudelle omistajalle kuin lähteä sitä palauttelemaan, kokemusta tästäkin ;).

En muistanutkaan, että tätä pääsiäistä edeltävää keskiviikkoa kutsutaan kellokeskiviikoksi. Joka tapauksessa, aurinkoa saatiin tälle (kello)keskiviikollekin! Kuulin eilen uutisissa, että tämän vuoden maaliskuu on ollut kylmin 30 vuoteen ja aurinkoisin 40 vuoteen; ei haittaa tuo jälkimmäinen laisinkaan! Ajattelin hoitaa jo tänään pääsiäisen ruokaostokset pois alta ja välttää toivottavasti tällä tavoin huomisen ruuhkat. Niinpä lähden tästä kohta metrin mittaisen ostoslistan kanssa tilitoimiston kautta ruokakauppaan! Täytyypäs vielä lisätä listaan trullikarkit – palaamisiin!

Kuvat lainattu SHOPBOP.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.