Kotikylpylä valmiina pääsiäiseen

 

Kiirastorstaita! Tässä osoitteessa on tämä torstai kulunut pitkälti siivousten parissa. Heräsin jo kuuden aikoihin ja kun olin aamutoimista selvinnyt, nakkasin kaikki matot ulos lumihoitoa saamaan. Saavat olla siellä ainakin alkuiltaan saakka. Toivottavasti ovat sitten sisälle tullessaan yhtä kimaltavia kuin tuo ikkunasta näkyvä lumihanki!

043

Tässä viime aikoina kevätsiivouksia kotona tehdessäni olen tehnyt muutaman kivan löydön, mm. vessan laatikosta löysin tämän puisen korin. Säilytin siellä jos minkämoista purkkia ja purnukkaa, mutta pienen siivouksen ja uudelleenjärjestelyn jälkeen tämä kori jäi tyhjäksi ja sain sen sinne minne halusinkin: kylpyhuoneeseen. Nyt se kätkee sisäänsä tossut, pari orkideaoksaa, Bath-kyltin, vaniljaisen kuorintavoiteen sekä jotain muuta pientä.

045

Siivouksessa on ehkä, tai ei ehkä vaan ehdottomasti parasta se vaihe, kun itse siivoukset on ohi ja saa laittaa puhtaat tekstiilit esille! :) Puhdasta kädenjälkeä on sitten kiva ihailla ja nauttia siitä niin kauan kuin sitä kestää…

Saunaan otin käyttöön jokin aika sitten Anttilasta ostamani uudet laudeliinat. Mietin että pitäisikö ostaa näitä vielä pari lisää, ovat niin kivat: ihanan jämäkkä materiaali ja niin kaunis sävy! Saunatyynyt olen ostanut vuosi-pari sitten Stockmannilta.

024

cats

035

056

Pääsiäispyhien aikana tulee taas poreammeelle käyttöä. Täytyy nyt vielä nauttia näistä pimeistä illoista kylpiessä; kesällä ilta-aurinko paistaa kylppärin ikkunasta sisään, joten silloin tunnelma on ihan erilainen. Eikä poreammetta tule kesällä juuri käytettyäkään, taitaa silloin palju viedä voiton :P

cats

Nyt kylpyhuoneessa tuoksuu raikas pesuaine, ihana tuoksu! Sitten kun se laimenee, voi laskutasolle laittaa tuoksukynttilän palamaan – kylpyhuoneeseen kuuluu erittäin olennaisesti ihanat tuoksut.

063

070

Nyt kylppärin ovi kiinni ja seuraavien askareiden kimppuun! Ihanaa alkavaa Pääsiäistä teille kaikille!

Comments

 1. Äippä
  28.3.2013 / 14:11

  Moi, ihana postaus, pitkästä aikaan teidän kylppäristäkin. Juuri tuoksut ja valaistus tekevät kylpyhetkestä niiiin mukavan ja rentouttavan, ja ajan kassa kylpeminen :) Nautinnollista pääsiäistä!!

  • 28.3.2013 / 14:21

   ihana että näit tämän! olit mun mielessä ku tuolla kuvailin, muistin miten tykkäät näistä kylppärijutuista :). ja totta, kiire ei saa olla tai kylpyhetkeä ei kannata edes aloittaa!
   kiitos :)

 2. 28.3.2013 / 19:16

  Arvaa vaan ostinko samat laudeliinat taannoin, kun kävin Anttilassa? :D Mukaan lähti myös saman sarjan tyynyt.

  • 29.3.2013 / 11:50

   luonnollisesti ;). mäki mietin niitä tyynyjä, oli tosi ihanat, mut sit mietin tarvitaanko toisia tyynyjä…
   ja arvaa ostinko mä sen kivipurkin ;D pääsi alkuun pikkuvessan tasolle orkideaoksan kera.

 3. 28.3.2013 / 20:09

  Oi että kun houkutteleekin kylpy nyt kun tämän näin! Siitä on vuosia vuosia kun viimeksi on kylpyyn päässyt :) Teidän kotispa on kyllä aivan ihana ja houkuttelevan näköinen!
  Ihanaa pääsiäistä sinne! <3

  • 29.3.2013 / 11:52

   kylpyhetki on kyllä luxusta ja niin rentouttavaa. kiitos, ihanasti sanottu :). ja kiitti samoin!

  • 29.3.2013 / 11:52

   kiitos Essi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.