Aurinkoinen pitkäperjantai

 

Aamulenkki ja -sauna takana – upea sää! Aamusauna on kyllä niin kiva juttu; siitä tulee jotenkin erityinen ja vähän juhlavakin olo koko päiväksi ja sen jälkeen on mukava kaikessa rauhassa laittautua. Aamusaunasta tulee mieleen myös jouluaatto, sillä jouluaatto starttaa meillä aina aamusaunalla. Mutta nyt ei ole joulu vaan pääsiäinen :D ja sen huomaa ainakin tästä valon määrästä:

cats

Tulppaanit eivät ole vielä auenneet yhtä upeasti kuin viime pääsiäisenä (jolta nuo alemmat kuvat on). Viime pääsiäisen tapaista tulppaanikimppukokonaisuutta havittelin täksikin pääsiäiseksi kotiamme koristamaan, mutta löysin vain keltaisia ja noita kauniita haalean vaaleanpunaisia; pinkkejä ei näkynyt juuri missään eikä liloja, jotka olisin voinut ostaa kolmanneksi sävyksi. Nyt vain odotellaan, joskos nuput aukeaisivat yhtä kauniisti kuin viime vuoden kimpuissakin:

019

022-crop

Tämän päivän ohjelmassa on vähän sitä sun tätä, mm. Ikean ostoslistan miettimistä. Vaatehuoneeseen tarvitsen niitä kenkälaatikoita sekä lisää valkoisia henkareita, joita siellä jo vino pino onkin. Seuraavaksi kotiprojekti-listallani puolestaan on eteinen eli vuoden alussa tekemäni lupaus kohti toimivampaa arkea on hyvässä vauhdissa! Eteiseen tulee pieniä muutoksia ja mietin, jos ostaisin Ikeasta sinne jonkin vähän isomman kaappikokonaisuuden, tuoli siellä on tällä hetkellä ihan turha. Eteisen nykyinen kenkäkaappi ei enää vastaa tarpeitamme; sinne kun ei ballerinoja ja peruskävelykenkiä suurempia kenkiä mahdu. Olisi mukavaa (tosin en tiedä onko kovin realistista tätä tavoitella ;)), jos eteisen lattialla lojuisi maksimissaan neljät kengät (2 paria/hlö) ja muut olisivat kaapissa, kuitenkin kätevästi käden ulottuvilla. Äh, pähkäilyt jatkukoon iltapäivällä, nyt kyläilemään! Pirteää Pitkäperjantaita!

Comments

 1. 29.3.2013 / 15:21

  Hi ” S”, What a beautiful home page blog with Vanessa :) for H&M!
  Love her very much :)
  I imagine in Finland Spring is not really here yet…although it doesn’t get very hot fere too, the sun is a little bit more present and we are looking forward for Summer :D
  I wish you a Happy Easter.
  Joëlle

  • 29.3.2013 / 16:52

   Hi Joëlle! I’m so happy to hear from you again, thank you for visiting!
   You’re right; spring is not here yet, we are a bit late than usual this time of year :). Lots of snow, but during the day, the sun is warming more and more each day, which is so nice.
   Happy Easter to you, too! :)

 2. Johkis
  30.3.2013 / 02:28

  Moikka! Tulppaanit ja auringonpaiste, voiko olla keväisempää <3 Näin äänettömänä lukijana on ensi kertaa kommentoitava kera kysymyksen: Mistä/kenen tuo kolmijalkainen lattialamppu on, joka blogin yläbannerissakin näkyy? Yritin etsiä vanhoista kirjoituksista infoa, mutta ei pistänyt silmää. Oivallinen blogi Sinulla, olen pitänyt varsinkin kuvistasi. Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  • 30.3.2013 / 11:12

   olipa mukava ku päätit nyt jättää kommenttia :)
   tuon lattiavalaisimen oon tilannu lähes kaksi vuotta sitten Jotexilta, en tiedä onko enää heidän valikoimissaan.
   mieltäni lämmittää kuvakehusi, lämmin kiitos ja iloista pääsiäisen jatkoa sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.