Lankalauantain aamiaispöydässä

 

018

Lankalauantai starttasi kiireettömällä aamiaisella. Kaurapuuroa, jonka kanssa on muuten aina syötävä pari ruisleipää!, hedelmiä, iso lasi kylmää maitoa ja lopuksi kuppi cappuccinoa, jonka nautin mieluiten vasta reilusti aamiaisen jälkeen.

008

011

cats

Aina välillä kodin täyttää iloinen laulunpätkä, joka on peräisin ovikellosta. Oven takana patsastelee pirtsakan värisiä trulleja. Pajunkissoja en täksi pääsiäiseksi lähistöltämme löytänyt, mutta nyt olen saanut ihanasti koristeltuja & värikkäitä virpomisoksia trulleilta.

014

Miten teillä on pääsiäinen sujunut?

Comments

 1. Sara
  30.3.2013 / 11:17

  Ihanissa merkeissä on sujunut. Olen yksin kotona ja nautin joka hetkestä. Inhoan lampaanlihaa ja nyt muun perheen ollessa sukuloimassa voin kokeilla kaikenlaisia kivoja kasvisruokia!

  Täällä etelässä pääsiäisnoidat kävivät jo viime sunnuntaina. Se oli aikanaan Lapin tytölle yllätys enkä ollut osannut varautua heidän varalleen. :-)

  Iloista pääsiäisen jatkoa!

  • 30.3.2013 / 11:31

   tässäkään osoitteessa ei syödä lammasta :). voi, muistan tuon miten ekana vuotena Pirkanmaalla asuessani yllätyin et trullit liikkui palmusunnuntaina! eli en ollut minäkään osannut varautua :)
   kiitos samoin Sara!

 2. 30.3.2013 / 12:50

  Maistuva aamiainen aloittaa päivän ihanasti.
  Täälläkään ei syödä lammasta, itse olen kasvissyöjä (okei syön kalaa kyllä) ja siippa ei tykkää lampaasta. Tänään täytettyjä kesäkurpitsoja, salaattia ja vihreää parsaa voisulalla ruoaksi.
  Odottelen juuri pullataikinan kohoamista. Voisi vetää rastin johonkin seinään, minä leivon! Meinaan vihaan ruoanlaittoakin. Varoitin siippaa hän totesi että kyllä armaani, tiedän että pullistasi voi tulla kaikkea keilapallosta lähtien. Hah. :D
  Oikein mukavaa pääsiäistä sinne!

  • 30.3.2013 / 17:42

   mä tein eilen mustikkarahkapiirakan, alkaa olla kohta perinne että valmistan sellaisen pääsiäisenä :)
   heh, onnistuiko pullat?
   kiitos samoin!

 3. Niina ja 4kisua
  30.3.2013 / 13:20

  Rauhallisesti jatkuu pääsiäisen vietto :) Ulkoiluhullukin herätti vasta 05:30 :) kun mami oli ystävä pariskunnan kanssa eilen illalla ulkona syömässä. Ekan kerran elämässäni lähetin ruoan takaisin keittiöön ja syystä!! Lihavartaani oli poltettu pilalle (ystävän lihavartaat oli ok) ja uusi annos oli hyvä ja sain vielä alkuruoan hyvitykseksi odottamisesta. Iltaamme se ei pilannut, koska juhlan aihe oli niin mahtava (ystävät menivät naimisiin jokin aika sitten ) Aurinkoista pääsiäisen jatkoa teille ;D

  • 30.3.2013 / 17:44

   hyvä että lähetit ruuan takaisin, jos oli epäonnistunut. meinaa suomalaisilla olla turhan usein tapana vain pöytäseurueelle mutista eikä sanoa henkilökunnalle mitään, sitten joutuu kyllä huonoilla mielin poistumaan ravintolasta kun ei anna mahdollisuutta korjata asiaa… joten juuri noin pitääkin toimia, siitä jää molemmille osapuolille hyvä mieli :)
   kiitos samoin sinne!

 4. 30.3.2013 / 14:09

  Ihan kotosalla ollaan oltu ja urheiltu :) Nyt jää suklaamunatkin syömättä kun olen herkkulakossa ;)

  Herkun näköinen aamupala ja nuo kulhot on tosi kivat!

  • 30.3.2013 / 17:45

   tuo on hyvä perusaamiainen, ei ihan arkiaamuisin jaksa useinkaan puuroja keitellä, mutta ainakin vapaapäivisin :). kulhot on kyllä ihan mun lempiastioita, niin kauniit!

 5. Sini
  30.3.2013 / 16:47

  Ihanat nuo raidalliset kulhot!! Mistä löytyneet? :) Aurinkoista lankalauantaita!

  • 30.3.2013 / 17:46

   ne on kyllä kauniit! oon tilannu ne Amfora Shopista.
   kiitos samoin sinne :)

 6. kissatäti
  30.3.2013 / 17:46

  Täällä on nautittu auringosta. Kissat ovat ottaneet sisäverannalla arskaa koko päivän. Tulppaaneita on ostettu, toivossa eläen, ettei kukaan syö niitä, kun kissanruohoakin olisi tarjolla. Pikkuinen rusakonpoikanen pomppi pihalla, harakkapariskunta rakentaa jokavuotista pesää pihakuuseen, poikasia tiedossa. Kyllä se kesä tulee jo pian.

  • 30.3.2013 / 18:30

   kuulostaa ihanalta tuo kuvailusi! kyllä vain, kesä on ennen kuin huomataankaan :)

 7. 30.3.2013 / 21:54

  Aivan ihanalta näyttää teidän aamiainen! <3 Slurps!
  Täällä on mennyt pääsiäinen kouluhommia stressatessa. Ja tänään olinkin töissä, oli kyllä väkeä liikkeellä, huhhuh! Nyt jos nämä pari loman viimeistä päivää yrittäisi saada hommia tehtyä ja sitten jostain välistä etsiä hetkosia vähän relatakin :)

  • 31.3.2013 / 20:33

   kiitti :))
   muista tosiaan välillä rentoillakin, olet varmasti sen ansainnut!

 8. 31.3.2013 / 10:08

  Olipa raikkaan ja herkullisen näköinen aamiainen ja nyt vasta näin tuon teidän kylppärin, se on ihana!! Mies kuuluu vielä nukkuvan yläkerrassa ja minä alan valmistella poron osso buccoa, kun appiukko tulee syömään. Uloskin pitäisi ehtiä, aurinko paistaa! Pitkäperjantain vietosta kirjoittelin vasta aloittamaansa blogiin. Käy kurkkaamassa:) Rentoututtavaa pyhää!

  • 31.3.2013 / 20:34

   voi kiitos Anne!
   tänä pääsiäisenä ei voi kyllä kelejä moittia, ei ollenkaan! tulenpas kohta kurkkimaan blogiisi :)

 9. Rags
  31.3.2013 / 13:10

  Kaunis kattaus ja ihanat nuo tulppaanit alempana! Ja kaunis maljakko!
  Hyvaa Paasiaista teidan perheelle! :-)

  • 31.3.2013 / 20:35

   voi kiitos <3 iloista pääsiäistä sinnekin suuntaan :))

 10. 31.3.2013 / 19:17

  Kaurapuuro ei tosiaan sellaisenaan täytä, tuntuu kuin sen syötyään tulisi tuplasti nopeammin uudelleen nälkä! Siksi syönkin nykyään kaurapuuron niin, että sujautan joukkoon (100g) rasvatonta raejuustoa ja mehukeittoa. :)

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa! :)

  • 31.3.2013 / 20:37

   mulla on joku sellainen, etten saa syötyä pelkkää puuroa. aina on oltava joku kylkiäinen, paras on tuo ruisleipä, ja sitten puurokin maistuu ihan erilaiselta, nam! mulla on taas niin et jos syön aamulla puuroa niin menee kauan ennen kuin on taas nälkä :)
   kiitos samoin Irina!

 11. Laura
  30.7.2013 / 00:28

  Ihanat nuo sinun raitaiset kulhot.
  mistä olet ne hankkinut?
  Juuri tuollaisia olen metsästänyt tietämättäni mitä haen =)

  Eksyin blogiisi vähän aikaa sitten ja se on kyllä vienyt mennessään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.