Valkoisen huoneen väripilkut

 

008

Tästä yhdestä kotimme makuuhuoneesta tuli kuin vahingossa lähes täysin valkoinen, kun siirsin olohuoneesta toisen valkoisen maton tänne. Olen nyt totutellut olohuoneessa yhteen mattoon; sinne on muutenkin suunnitteilla uusi ja isompi matto. Sitä oikeaa yksilöä en vain ole vielä löytänyt. Olohuoneen huonekalujen osalta mietin pientä uudelleensijoittelua, jonka huoneessa oleva yksi matto oikeastaan pakottaa tekemään. Ei kuitenkaan mitään kovin radikaalia, vain jotain pientä vaihtelua. Tähän voisinkin joku päivä kysyä teidän vinkkejä!

Heh, huomaako kummalla puolella sohvaa on viime aikoina istuttu ;). Kun sohvatyynyn kääntää, se on yhtä muhkea kuin tuo viereinen.

037

018

cats

032

cats

Tässä kun kuvailin, yritti eräs kisulainen koko ajan syliin… Nuorempi, jolla on aina aamuisin valtava halipula. Kun pari kertaa irrotin hänet olkapäältäni roikkumasta, meni kisu päättäväisesti sohvan taakse ja alkoi raapimaan sohvan kangasta, jonka tietää tasan tarkkaan olevan kiellettyä… Kävin (muutaman kerran) komentamassa ja sen jälkeen oli ihan hiljaista. Otin vielä pari kuvaa ja sitten kutsuin kisua. Ehkä juuri ja juuri ehti sekunti kulua kun hypättiin sohvan takaa käsinojalle:

038

Tuli juosten luo, voi sitä onnea ja kehräyksen voimakkuutta kun sai luvan ja ajan kanssa olla sylissä :D. Sitten pääsi vielä sylistä aamupalalle! Aamuruuan jälkeen on rutiini mennä sänkyyn jatkamaan unia, mutta joku rontti oli ollut tehokas ja sänky olikin pedattu jo aamuysiltä! Sen pitää olla petaamaton, jotta siellä viitsii nukkua tyynyjen ja peittojen suloisessa sekamelskassa, joten nyt nukutaan olkkarin matolla. En enää muista monettako tuhannetta kertaa totean tämän: ollappa kissa! 

Eilen postista tuotiin se ihana maljakko, jota ehdinkin jo tovin odotella (ja joka oli ensimmäisellä kuljetuskerralla kymmeninä palasina). Tänään nappaan kauppareissulla maljakkoon jotain kivaa täytettä, ja taidanpa ostaa jotain herkkuakin, sillä saan iltasella eräät ihanat ystäväiseni kylään piiiiitkästä aikaa! <3 Aurinkoista päivää & iloista mieltä!

Comments

 1. 9.4.2013 / 10:01

  Kauniin näköistä <3 Ja niin ihanan valoisaa ja vaaleaa :)

  • 9.4.2013 / 10:42

   kiitos <3 nyt on kyllä mukava kuvata kun luonnonvaloa riittää :)

  • 9.4.2013 / 10:48

   kiitti Anna :) taulu on kovasti munkin mieleen! valkoisilla kehyksillä vois tosin olla vielä kivempi.

 2. Tipi
  9.4.2013 / 12:05

  Mukavaa huomata, miten väripilkkuja ilmestyy huoneisiinne. Kevät teettää kaikenlaista! Ja kas, karvakuonokin taas päässyt kuvaa, nam.
  Kukat ovat kyllä niin silmän (ja nenän ilo). Kävin eilen hakemassa naapurinmummolle syntymäpäiväkukat vakkarifloristilta. Olen siellä jo ilmeisesti vakioasiakkaaksi luettava tyyppi (no käy aika usein milloin kenellekin ostamassa kimpun), sain nimittäin kaupan päällisiksi itselleni kimpun linjoja ja ihan ilmaiseksi. Ihana yllätys. :)

  • 9.4.2013 / 20:47

   juu aina meillä niitä silloin tällöin näkee, mutta ei kovin pitkäkestoisesti kerrallaan ;). sitten valtaa taas kaipuu rauhallisempiin väreihin. ihana yllätys tosiaankin!
   hei huomasitko edellisen postauksen kommenteissa sulle tulleen vinkin?

 3. Rags
  9.4.2013 / 19:15

  Voi, miten kivat varipilkut noi tyynyt! Ihana kisulainen, halipula aamuisin. :-) Mulla on taalla kaksi apulaista, jotka haluaa olla kaikessa mukana auttamassa… Suloista, mutta valilla olisi kiva tehda rauhassa jotain. :-)

  Ma ostin tanaan neilikoita, ja asken googletin niin nekin on kissoille vaarallisia. :-( Nyt ne on sellaisessa paikassa, mihin kissat ei paase, mutta ei niita itsekaan oikein tule ihailtua sielta. Mitkahan leikkokukat mahtaisi olla kissaystavallisia?? Tulppaanit ainakin?

  • 9.4.2013 / 20:51

   kiva että tykkäät :). voih, tiedän ton tunteen noiden apulaisten suhteen :D. tällä nuoremmalla on ”lahja” haluta syliin just sillä mahdollisimman huonolla hetkellä…
   mä en oo tienny noista neilikoista, en oo koskaan kuullu niiden myrkyllisyydestä enkä löytänyt kyllä äsken netistäkään kissoille myrkyllisten kukkien luettelosta mainintaa :O. meillä on usein ollut niitä, mut ne ei oikein ees maistu näille viherpipertäjille. tulppaanit kyllä kelpaa ja tulppaanissahan ainoastaan sipuli on myrkyllinen eikä sekään tosiaan mistään pahimmasta päästä.

   • Rags
    9.4.2013 / 22:18

    Makaan en ollut tiennyt ja usein meilla on neilikoita ollut ja tytot niita ”harvensi”, muttei mitaan koskaan kaynyt. Tai ehka jos oksensivat, luulin, etta on karvapalloja. Loysin myos jostain linkin, etta mun alkukesan suosikkikukat pionit on myrkyllisia kissoille! Niitakin on ollut ja ovat maistuneet… :-(

    Tassa linkki tuonne, missa sanotaan etta neilikat on vaarallisia;

    http://blog.petflow.com/2011/06/top-10-household-items-most-toxic-to-cats/?fb_action_ids=356555034445508&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map={%22356555034445508%22%3A10150335387553742}&action_type_map={%22356555034445508%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

    • 10.4.2013 / 09:58

     joo kyllä minäkin aion neilikoita yms. edelleen ostella, ei mitään oo koskaan tapahtunut ni ois omituista jos yhtäkkiä…
     nuo kukat myös vaihtelee myrkyllisyydessään, luin yhdeltä sivustolta. siellä oli vielä tarkempi listaus et oli yhdestä kolmeen tähteä (tai ei tähteä ollenkaan) aina kukan perässä sen mukaan, kuinka vaarallinen oli. esim. tulppaanin perässä ei ollut tähteä ollenkaan, joten ei tosiaan vaarallisimmasta päästä. ja muutenkin kukissa on aina eri osat myrkyllisiä, kuten tulppaaneissa vain sipuli.
     ilman muuta on hyvä olla perillä näistä, mut joskus vain tuntuu et jotkut ihmiset on vähän liian tarkkoja tän asian suhteen :)

 4. Niina ja 4kisua
  10.4.2013 / 19:58

  Täällä on joka aamu pienin kisuistani ottanut tavan että hyppää mamin selkään ja sieltä muikkailee hiuksiani ja poskiani ;D ja sitten vielä kolmen muun kisun halipulat aamuisin ja mamille tulee aina kiire töihin ;D

  • 11.4.2013 / 11:11

   oi voi :D kuulostaa ihanalta :D

 5. -A-
  10.4.2013 / 23:43

  Ihanan valoisaa ja keväisen näköistä! :) Mistä tuo ihana taulu on?

  -A-

  • 11.4.2013 / 11:12

   kiitos kovasti :) ostin tuon joulun aikoihin Kokkolassa olleesta pop up -myymälästä, Himmelistä.

 6. Leena
  11.4.2013 / 07:19

  Hei! Oletko ollut tyytyväinen tuohon mustaan jalkavalaisimeen? Se lienee Jotexin ostos… Siellä ainakin on myyty vastaavaa. Mietin saman lampun hankintaa, mutta mietin onko se hutera? Kuvissasi ainakin näyttää todella kauniilta ja mukavan simppeliltä mallilta.

  Niin ja valkoinen sohva näyttää upelta värikkäiden tyynyjen kanssa! Valkoinen on vaan niin paras =)

  • 11.4.2013 / 11:13

   juu Jotexilta sen lähes kaksi vuotta sitten tilasin ja olen kyllä ollut tyytyväinen. tuo minun yksilö ei kyllä ole hutera, ihan vankasti kolmella jalalla seisoo eikä vaikuta mitenkään rimpulalta :)
   kiitos kivasta kommentistasi!

 7. Suvi Kirjavainen
  13.4.2013 / 16:58

  Avara, mutta piristäviä yksityiskohtia. Tykkään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.