Sinistä ja valkoista – ripaus kesää

 

DTHPC_SU13_11_F

DAHCL_SU13_15_F

cats

Saahan jo kurkistaa tulevaisuuteen ja fiilistellä aivan nurkan takana häämöttävää kesää..? En millään enää malttanut olla postailematta näitä kuvia, aivan ihania! Talven aikana oli ehtinyt jo unohtua, miten upeilta ja kesäisen merihenkisiltä näyttävätkään yhdessä sinivalkoiset tekstiilit ja puiset yksityiskohdat kuten leikkuulaudat!

CKHSB_SU13_15_F

Ihastelin erityisesti näitä sinivalkoraitaisia lautasliinoja, joista yksi tässä leipäkorin liinana:

cats

Täytyy ihan vakavasti harkita noiden tilaamista, niin kauniit ovat. Mieltymykseni vaaleansiniseen jatkuu siis edelleen ja ties monettako vuotta eikä loppua näy!

ITHHT_SU13_2_F

cats

GAHRG_SU13_73_D

Ihanan kesäisen rentoa ja huoletonta! Kun näihin kuviin hetkeksi uppoutuu, voi aivan aistia suolaisen meriveden tuoksun tuulessa. Kesä & piknikit, täältä tullaan!

cats

DIHCF_SU13_15_F

cats

DAHDB_SU13_103_F

GLHRJ_SU13_1_L

cats

Sellainen pieni mielikuvamatka kesäisiin hetkiin! Onko siellä joku muukin joka on alkanut vähitellen odottaa kesää? Ajatelkaas, kuinka tylsää ja tasapaksua olisi, jos olisi koko ajan kesä eikä olisi vaihtuvia vuodenaikoja, joita odottaa… On niin mielenkiintoista tarkkailla kevään etenemistä, vaikkakin tänä vuonna poikkeuksellisen hidasta sellaista. Saa kurkkia lämpötiloja ja nauttia ensimmäisistä lämpimistä auringonsäteistä, kuulla miten vesi valuu ränneistä; kuulla miten lumi sulaa! Miten ainutlaatuiselta tuntuukaan joka kevät kuulla ne ensimmäiset pikkulintujen laulut, niistä tulee niin hyvä mieli, vaikka onhan ne laulut kuultu aiempinakin vuosina. Silti se kevään ensimmäinen sirkutus on se mieleenpainuvin ja silloin huomaa, miten sitä onkaan kaivannut. On myös kiva huomata, miten kaunis vihreä alkaa pikkuhiljaa lisääntyä ympärillä. Ja sitten, kun nämä lumikinokset sulaa pois, ehkä se kaikista paras osuus: voi tuntea kevään tuoksun! <3
Joten hyvä näin, erittäin hyvä! Meidän vuodenaikojamme en antais pois! :)

Kuvat lainattu The White Company.

Comments

  • 10.4.2013 / 11:59

   samat sanat! :)

 1. Mg
  10.4.2013 / 11:07

  Niin nättiä ja raikasta, vaikka en niin sinisen ystävä olekaan.. Voi kunpa vain tuleva kesä olisi edeltäjäänsä kauniimpi sään suhteen.. :)

  • 10.4.2013 / 11:59

   viime kesä jätti kyllä hieman toivomisen varaa :)

 2. Äippä
  10.4.2013 / 11:13

  Voi vitsi, aivan ihanan raikkaita kesäkuvia :)

  • 10.4.2013 / 12:00

   eikö olekin, noita jaksaa selata uudestaan ja uudestaan :)

 3. TIpi
  10.4.2013 / 11:29

  Tuo kuvissa ollut juomakori olisi ihan must rantsuretkille? Mahtaisitko paljastaa mistä löytyy?
  Voi noita herkkua, pääsisipä jo eväsretkelle! :)
  Jossain sanottiin eilen, että kevät on kuukauden myöhässä. Ihan tosi?! Grr…

   • TIpi
    10.4.2013 / 11:38

    Hups. Niinhän siellä olikin linkki. Vilistän joskus niin vauhdilla, että jotain jää aina näkemättä. Sorry!

    • 10.4.2013 / 11:39

     se on sellaista kun jostain oikein innostuu, tiedän tunteen :) nou hätä!

 4. kissatäti
  10.4.2013 / 13:52

  Voi kesä. Joutsenet lentävät tästä toitottaen yli, ne ovat niin kauniita, että itku pääsee, rakastan niitä. Kurakelit alkoivat, ollaan koiran kanssa kurassa kun tuolla tarvotaan. Puutarhaa täällä jo suunnitellaan,mitä uutta laittaisin. Kesällä pakataan koriin kahvikamat ja grillattavat, takapihalla nautitaan, rakas koirani kyttää silmä kovana, missä hänen herkkunsa paistuu. Odotellaan.

  • 11.4.2013 / 11:15

   oi, tämä kommenttisi on niin ihana! piti lukea uudestaan ja uudestaan, ihanan rauhoittava. kiitos tästä :)

 5. SanMa
  10.4.2013 / 13:57

  Kyllä me todellakin ollaan Suomessa onnekkaita vaihtuvista vuodenajoista. Kesässä parasta on juurikin sen odotus <3 Tykkään kaikista vuodenajoista (toki joitakin kuukausia on, joiden toivoisi olevan ohi nopeammin..) ja kevät on ehkä suosikkini. Nyt onkin muutama asia kotona, joita haluaisin hoitaa sisätiloissa ennen kesää, kuten pari isompaa siivousprojektia, kesällä rentoudutaan, syksyn ja talven pimeinä aikoina ehtii sitten siivota ja järkkäillä sisätiloissa :)

  • 11.4.2013 / 11:16

   todella! kevät taitaa olla minunkin suosikki, jos olisi ihan pakko valita joku. tosin kesäkin on ihana ja kesän jälkeen odotan aina kovasti syksyä tunnelmointeineen. ja talvi, niin kaunis valkoinen vuodenaika <3
   olen täysin samaa mieltä viimeisestä lauseestasi!

 6. 10.4.2013 / 14:30

  Ihanan kesäistä ja raikasta! Tule jo kesä! <3

  • 11.4.2013 / 11:17

   :) eiköhän se kohta tule!

 7. 10.4.2013 / 16:44

  Ihania kesäisiä kuvia! <3 ja arvaa vaan kuinka paljon täällä jo haaveillaan kesästä.

  Olen ehkä poikkeus joukossa, mutta minä voisin kyllä ihan mielelläni skipata koko talven. Ehkä joulun aikaan kaksi viikkoa lunta olis mulle se riittävä määrä! :D Ainakin se tuntui ihan riittävältä niinä parina Kaliforniassa vietettynä vuotena. :)

  • 11.4.2013 / 11:19

   voi, mä en luopuis talvesta! <3
   yhden kokonaisen kesän Espanjassa puolestaan viettäneenä olen erittäin kiitollinen, ettei mun aina tarvitse asua sellaisessa sietämättömässä kuumuudessa :D

 8. Niina ja 4kisua
  10.4.2013 / 19:53

  Täällä odotellaan kesää niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kovin :) Ihoni huutaa hoosiannaa kun joutuu vieläkin käyttämään kaulaliinaa yms…(atoopikko kun olen) Tänään ulkoiluhullu kisu varmisti että on varmasti kevät:D Kieri ulkona ruohossa ja hiekassa asfaltilla niin kovin että oli pakko laittaa koko kisu suihkuun , koska ei erottanut enään että kisu on musta väriltään ;D

  • 11.4.2013 / 11:20

   täälläkin harrastetaan asfaltilla pyörimistä, hyhhyh sitä pölyn määrää! :D

 9. 10.4.2013 / 22:10

  Oli virhe katsoa nälkäisenä näitä kuvia. ;)

  • 11.4.2013 / 11:19

   heh :P

 10. Rags
  12.4.2013 / 09:44

  Ihania kesaisia kuvia! Kesaa odotellaan taallakin, talvi on ollut hurjan pitka ja kevat niin myohassa. Tahan aikaan yleensa puut vihertaa jo, nyt vaan vahan silmuja nakyvissa. Tykkaan kevaasta, on niin ihanaa katsoa, kun luonto heraa henkiin.

  • 12.4.2013 / 10:00

   joo yllättävän pitkä talvi kyllä! nyt alkaa onneksi jo olla tiet sulia, vaikkakin meidän takapihalla on vielä valtavat lumikinokset… aurinko ei sinne vielä niin korkealta puiden yli paista, niin lumet sulaa kyllä aika hitaasti. kevät on ihanaa aikaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.