Viikonlopun kynnyksellä

 

068

Ihana ja kauan odottamani Kählerin Omaggio-maljakko saapui vihdoin alkuviikosta ja tällä kertaa onneksi ehjänä. Kaunis yksilö maljakkovalikoimaani täydentämään. Uuteen maljakkoon täytyi tietysti heti hakea täytettä ja kivalta näyttää tulppaanien kera, erityisesti nyt kun tulppaanit ovat jo hieman auenneet.

086

092

Tekis mieli ottaa mallia tuosta matolla makoilevasta rontista, mutta ihan vielä ei ehdi päikkäreille! Muutama asia hoidettavana ja sitten viikonlopun ruokaostoksille. Viikonlopulle luvassa kivaa ohjelmaa; tänään mm. hyvästä seurasta nauttimista, saunomista, TVOF ja siihen kylkeen jotain hyvää naposteltavaa. Näin viime viikolla Mitä tänään syötäisiin -pätkän, jossa tehtiin herkullisen näköisiä broileri-juustonachoja. Ne on siitä lähtien kummitelleet mielessä, joten ei muuta kuin niiden seuraksi jokin raikas salaatti, niin eiköhän niillä perjantai-ilta taitu!

088

071

Kaikenlaista kivaa viikonloppuihinne toivotellen,

Comments

 1. Suffeliini
  12.4.2013 / 11:47

  Ihania kuvia! Pidän lauantaina ystävilleni Tapas illan ja ajattelin kokeilla myös noita broileri-juustonachoja. :)

  • 12.4.2013 / 12:15

   kiitos! ja kuulostaapas ihanalta sun tuleva viikonloppu.
   kiitos myös, että jätit viestiä! :)

 2. Pilvi
  12.4.2013 / 13:13

  Kiva maljakko! Ja aina kannattaa ottaa mallia kissoista, varsinkin niiden rentoutumiskeinoista :D. Mukavat viikonloput!

  • 12.4.2013 / 15:57

   kiitti Pilvi! ja näin on :)
   kiitos samoin sinulle, mukava että piipahdit!

 3. Tipi
  12.4.2013 / 13:16

  Miss Tulip taas vaaseineen päässyt koristamaan kotia. :) Kauniisti tulppaanien väri käy yksiin sohvatyynynkin kanssa. Varmasti tarkkaan harkittu yksityiskohta, hienoa! Mitenkäs, maistuvatko tulppaanit nelijalkaisille, vai saavatko olla rauhassa?
  Itsellä vaasit ovat kaikki perintönä saatuja lasi- ja kristallivaaseja. Niiden kanssa täytyykin olla varovainen, etteivät rikkoonnu, tunnearvo on mittaamaton. Tällä hetkellä yhdessä vaasissa on liljat ja toisessa anopinkieliä juuria kasvattamassa.
  Nachoista tuli mieleen oma, lihaton versioni. Nachoja uunipellille, päälle salsaa (vahvuusasteita on erilaisia) ja runsaasti juustoraastetta – kuorruttumaan uuniin hetkeksi. Äärimmäisen simppeli ja yksinkertainen herkku. Itse vuoraan valmiin tuotoksen runsaalla ketsupilla.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  • 12.4.2013 / 16:00

   miss tulip :D :D
   ei muuten ollut yhtään harkittu yksityiskohta, mut kivasti sopivat yhteen, nyt kun sanoit :)
   vanhemmalle maistuu tulppaanit, mut aika rauhassa saavat yleensä olla. voi liljat ois niin kauniita, mutta en uskalla niitä enää kotiin tuoda kun ovat matikaisille niin kovin myrkyllisiä. sunkin nachot kuulostaa herkuilta!
   kiitos ja kiva että jätät tänne viestejä mun iloksi :)

 4. 12.4.2013 / 13:44

  Mitähän herkkua sitä ite kehittäisi huomiselle, kun on dieetistä herkkupäivä :)
  Minä oon ihastunut valkoiseen aaltomaljakkoon siihen isompaa, mutta järkytyin kun katsoin niitten hintoja. Ajattelin etten kyllä koskaan raaski sitä ostaa, no sitten äiti sanoi, että hänellä on sellanen eikä oo juuri koskaan sitä käyttänyt ja lupasi antaa sen minulle. Joten täytyynee joku päivä tehdä lasten kanssa reissu vaasaan äitille :)
  Kyllä oli kiva aamulla herätä kun huomasi ettei ulkona ookkaa niin kylmä mitä aikasempina öinä, lapset vein hoitoon ja auton mittari näyttii +1 kun alkuviikosta oli -10 paikkeilla aamusta. Ja kävimpä ostamassa halpahallista itselleni vaaleanpunaiset kumpparit.

  Hauskaa viikonloppua!

  • 12.4.2013 / 16:02

   olipa kiva sattuma että sait tai saat maljakon äidiltäsi! ja totta, nyt on öisinkin pysynyt plussan puolella, joten eiköhän nuo lumet oo kohta muisto vain :)
   kiitos samoin teidän perheelle! eilen muuten avattiin uusi Citymarket, kun siitä silloin jokin aika sitten kyselit :)

 5. 12.4.2013 / 14:21

  Ihananäköisiä valoisia kuvia ja kaunis karvakaveri, tekis kyllä kieltämättä mieli ottaa mallia välillä noista kateista, niillä näyttää olevan aina niin ihanan lokoisat oltavat :) Sait mulle veden kielelle noilla broilerijuustonachoilla!

  • 12.4.2013 / 16:04

   voi kiitos Viivi, ihanan ilahduttava viesti :)
   täälläkin kuulee usein varsinkin miehen suusta toiveen olla kissa ;D
   odotan innolla iltaa ja nachomaisteluita, slurps!
   tosi kiva että jätit merkin itsestäsi :)

 6. 12.4.2013 / 17:05

  Ihana maljakko! :) Noista lokoisista elukoista tekis mieli ottaa ähän väliä mallia. Osaavat nautiskella elämästä. :) Kivaa vikonloppua!

  • 13.4.2013 / 10:14

   kiitti Heidi! osaavat todellakin!
   ja kiitos samoin sulle :)

 7. 12.4.2013 / 20:07

  Oi hitsi, oon viime syksynä jo ihaillut noita Omaggio-maljakoita, valkokeltaiset on kans nättejä. :)

  • 13.4.2013 / 10:14

   sama täällä ja nyt vihdoin sen sitten kotiutin :))

 8. 12.4.2013 / 21:12

  Oi, miten ihania ja valoisia kuvia! Kunpa vaan itsekin osaisi nauttia auringon lämmittämistä hetkistä kissan tavoin!

  • 13.4.2013 / 10:15

   kiitti Minttu! mukava että jätit viestiä :)

 9. Liisa
  13.4.2013 / 08:01

  Kauniin maljakon tilasit. Mistä tilasit sen, FinnishDesignShopista vai sieltä Kählerin sivuilta?
  Maljakoissa niin kovin tärkeää on paitsi se että ovat kauniita, myös se miten kukat niissä ”istuvat”. Tuohon saa ihania kimppuja, hyvä malli. Tutkin heti nuo Kählerin sivut ja onpa ihania muitakin värejä.
  Helsingissä sataa puhdistavaa vettä, odotettu sade. Leppoisaa viikonloppua ! :)

  • 13.4.2013 / 10:17

   tilasin maljakon Story North -verkkokaupasta.
   ihan totta! tämänmallista en ennestään omistakaan, joten siltäkin kantilta hyvä hankinta :). ihastelin itse myös monia muitakin sävyjä netissä, mutta päädyin sitten tähän ajatellen tämän sävyjen olevan itselleni turvallisimmat ja monikäyttöisimmät :)
   oi ihanaa, tulisikohan tännekin vesisadetta niin sais lumet kyytiä! kiitos, samoin sinulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.