Kohti Tamperetta

 

Aurinkoista lauantaita! Tämä päivä on kuulemma alkanut Tampereellakin aurinkoisena, aivan kuten eilen tilasinkin ;). Itse lähdin matkaan aamujunalla, joten ehdin perille hyvissä ajoin. Heti alkuun treffaan mm. Essin ja Emilian, luvassa lounasta ja hieman shoppailua, unohtamatta tietenkään kauniista säästä nauttimista. Illalla ohjelmassa onkin sitten Bellan 1-vuotissyntymäpäivät, joita jännityksellä jo odotan!

Mukavaa ja ah niin turvallisen tuntoista tämä raiteilla matkustaminen! Ei tarvitse päiväkausia jännittää take offia… Ja väkisinkin tulee mieleen ne muutamat junamatkat Etelä-Euroopassa, kun junat eivät ole olleet ihan tätä luokkaa :). Täällä junat on siistejä, ilmastointi toimii eikä ole niin äänekäs ettet kuule vierustoverin puhetta… Ja mikä mukavinta matkan taittamisen kannalta: on toimiva ja suhteellisen nopeakin nettiyhteys, jonka ansiosta tätäkin postausta nyt näpytän. Ja tämän jälkeen luvassa blogikierros; sille kun ei ole viime päivinä juurikaan aikaa löytynyt. Että aika mukavasti taittuu tämä reilu parituntinen!

Nämä kesäiset kylppärikuvat valikoitui tähän ihan sattumalta, hiukan irti asiayhteydestä, heh. Tykästyin kovasti kuvien raikkaaseen ilmeeseen, joka syntyy helposti yhdistämällä kokovalkoiseen ripauksia vihreää ja keltaista.

27b996ae06f520def10e1739ef5872e6

Kylpyhuoneesta tulee mieleen kesämökki ja siellä vietetyt ihanan leppoisat kesälomapäivät…

957ac3ed98434ef36eb710c014c351cd

Minkäslainen viikonloppu teillä on luvassa? Ihanaa sellaista joka tapauksessa!

Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma. Photographer Jonas Ingerstedt.

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  25.5.2013 / 10:39

  Huomista naisten kymppiä täällä odotellaan ja jännätään sataako vai ei ;) Lauantai menee kyläillessä paikasta toiseen :) Mukavaa tampere reissua sulle :)

  • 25.5.2013 / 11:37

   kiitos Niina! ei enää montaa minuuttia matkaa jäljellä, aurinko paistanut koko matkan :). toivotaan että sielläkin suunnalla on huomenna kiva keli!

 2. 26.5.2013 / 10:04

  Ihanat kuvat! Niin raikkaan näköistä :)
  Täällä viikonloppu menee töitä tehden. Onneksi iltavuorolla, niin saa näin sunnuntaiaamuna löhötä sängyssä kera läppärin ja kahvikupin

 3. 26.5.2013 / 16:42

  Meille on suunnitteilla myös tuommoinen ”tavallinen ikkuna” kylpyhuoneeseen… Miten suojaudutte katseilta? Onko ikkunassa jokin teippi ym..? (Ihana tunnelma kaiken kaikkiaan)

  • 26.5.2013 / 21:16

   niin siis tuohan ei ole meidän kodista, vaan lainattuja kuvia :). jos meillä olisi kylppärissä tuollainen, voisin kuvitella laittavani vaaleapuisen ja leveähkön sälekaihdinverhon ikkunan eteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.