Mielen rentouttamista

 

Tai nollaamista työasioista, miten vain :). Sitä ovat tänä iltana tarjoilleet sauna, lasillinen valkoviiniä sekä muutamat kesäiset kattausmietteet… Huomasin nimittäin pari viikkoa sitten, etten ole pitkään aikaan panostanut kattauksiin! Yleensä ei ole ollut aikaa ja jos olisi ollut aikaa, on ollut niin väsynyt olo, että ei ole kattaukset käyneet mielessäkään. Ja miten onkin niin, että ne parhaat haluan ehdottomasti toteuttaa pian -ideat tulee mieleen aina silloin, kun niille on vähiten aikaa, esim. keskellä pahimpia työkiireitä…

088

No mutta nyt mulla on loppuviikko aikaa tehdä kaikkea tällaista pientä piperrystä, joka niin kivasti rentouttaa. Olen siis loppuviikon vapaalla, mahtavuutta! Huomiselle olen suunnitellut kodin siivoamista sekä lenkkeilyä kisujen kanssa. Aion samalla poimia tien varsilta muutaman luonnonkukkasen, ehkä niitä viikonlopun kahvipöydän kattaukseen?

087

Näitä syreenin oksia äitini katkoi mulle tänään heidän pihaltaan mukaan, kiva saada ihanaa tuoksua omaankin kotiin! Näitä eri sävyissä istutan ehdottomasti pihaamme, samoin lumipalloheisin (tai pari). Mutta nyt jatkan vielä vähän puuhasteluja, palataan lisäkuvien kera myöhemmin!

Comments

 1. 13.6.2013 / 22:24

  Syreenit – ja erityisesti niiden tuoksu – tuo kyllä aivan ihanan kesäfiilikset. Omassa kotipihassa kukkiva kermanvalkoinen jalosyreeni taitaa olla yksi niistä harvoista asioista, joita kaipaan ”entisestä elämästäni”…

  • 14.6.2013 / 09:30

   olen samaa mieltä! vanhempieni pihassa on useita syreenejä, voi miten upeita ne onkaan ja se tuoksu <3

 2. Saila
  14.6.2013 / 09:49

  Syreenit ovat ihania! Ja jos istutat niitä pihaanne niin jatka ihmeessä niiden kukinta-aikaa istuttamalla tavallista pihasyreeniä, joka kukkii aiemmin ja perään sitten kukkisi unkarinsyreeni, jolta tuokin kuvan kukka näyttää kun on hivenen pienikukkaisempi ja kukinta-aika on näihin aikoihin eteläisessä Suomessa ainakin. Toinen ihana kukkiva pensas on tietysti juhannusruusut. Eilen ihastelin koiran kanssa lenkillä niiden hentoa tuoksua.

 3. Marika
  15.6.2013 / 10:23

  Ihanaa ja leppoisaa viikonloppua :) Rentouduhan nyt kunnolla. Itselläni viikonloppu alkoi tänäaamuna lenkillä vanhemman kisun kanssa, oi että oli mukavaa molemmilla.

  Syreenit ovat kauniita. Meillä lapsuudenkotonani niitä oli paljon ja ne tuovat edelleen aina mieleen kodin. Ja se tuoksu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.