Juhannuspaloja

 

Tervehdys parin päivän tauon jälkeen! Mulla on ollut tässä juhannuksen ajan aika tiukka (lähes minuutti-) aikataulu ja kun eilen olisi ollut reilu tunti blogiaikaa, niin sitten ilmaantuikin yllättäviä teknisiä ongelmia. Tämän vuoksi vastaukseni kommentteihinnekin on viivästyneet, mutta palaan niihin tuota pikaa! Tänään on hiukan enemmän aikaa hengähtää ja juhannuksen työtkin on vihdoin pulkassa.

Muutaman kuvan merkeissä haluan palata vielä juhannusaattoon, joka oli tänä vuonna ihanan aurinkoinen. Vietimme juhannusaaton lähes kokonaisuudessaan vanhempieni luona. Niin ihana ilta oli, että unohdin kokonaan olleeni aattoaamupäivän töissä! Pääsi siis täysin irti työasioista ja mikä tärkeintä; pääsi nauttimaan niistä elämän merkityksellisimmistä hetkistä.

059
      cats

014

cats

072

cats

cats

Eilisen juhannuspäivän tunnelmiin palaan omana postauksenaan joskus toiste. Nyt (heti kun olen vastannut kommentteihinne) ajattelin tehdä pientä siivousta täällä kotona (juhannussiivoukset eivät ole tätä ennen käyneet edes mielessä :D), jotta uuden viikon voi aloittaa ikään kuin puhtaalta pöydältä! Mites teidän juhannus sujui? Olitteko kotona vai mökillä, suosiko ilmat teilläpäin Suomea? 

EDIT: Siis enhän mä nyt mitään siivouksia! Ensimmäinen ilta tänä juhannuksena, kun takaraivossa ei jyskytä aamuherätys ja aurinkokin paistaa – se on terassi-ilta! Kävin jo laittamassa paljuun kolmen päivän tauon jälkeen tulet (ja astianpesukoneen päälle, se riittänee?) ja kohta asettaudun terassille paljun lämpenemistä odottelemaan hyvän kirjan tai lehden kera! Myöskin vähän Dioria kynsiin ja sitä rataa… Mitään siivoamisia, hah, sanokaa tekin nyt jo jotain! ;D

Comments

 1. Nimetön
  23.6.2013 / 16:50

  Siivota kerkiää kyllä sitte myöhemminkin! Jos aurinko paistaa, niin siitä pitää sillon nauttia! Hauskaa iltaa! Meillä täälä Oulun kupeessa on ollu vähä epävakaista, mutta nyt taas aurinko paistaa. Terassille siis.. :)

  • 24.6.2013 / 09:28

   no kyllä vain! tänään jotain pikaputsia ja sitten loppuviikosta isompi siivous :)
   hyvin sanottu; Suomen kesä on niin lyhyt et ulkona pitää olla nauttimassa joka hetki!

 2. Niina ja 4kisua
  23.6.2013 / 19:58

  Siivota voi sitten huonommalla ilmalla ;D Juhannusaatto meni ystävän kanssa kaupungissa ja paikallisella saarella syöden ja pelaillen. Juhannuspäivä menikin sitten sukujuhlissa ( mä tietty keittiön puolella, ammatin varjopuolia :D ) Sunnuntaina hairahduin alennusmyynteihin ja intersportista tein moooooonta löytöä ;D Aurinkoista alkavaa viikkoa ja kisumisuille terkkuja ;)

  • 24.6.2013 / 09:29

   todellakin! kuulostaa kivalta sun juhannus, mä tein muutaman alehankinnan netin vaatekaupoista :P
   kiitos, sinne teille kans mukavaa viikkoa ja kesäterkut kisunelikolle <3

 3. Laura_k
  23.6.2013 / 20:22

  Onko teillä huonekorkeus keittiössä kuinka paljon? Haluaisimme tulevaan kotiimme samankaltaisen liesituulettimen kuin teillä, mutta olemme miettineet, että kun meillä on huonekorkeus 280cm, että saako tuollaisia korkeampaan tilaan vai täytyykö tehdä joku matalennus liesituulettimen kohtaan..

  • 24.6.2013 / 09:35

   2,70 metriä on koko talossa, paitsi olohuoneen/ruokailutilan kohdalla. en valitettavasti osaa auttaa kyllä tuohon teidän asiaan, mutta ainakin Savo ja Lapetek valmistaa näitä tällaisia liesituulettimia, että jos haluat soittaa valmistajille ja kysyä asiaa jo etukäteen? kannattaa, ettei tule sitten virheitä/ylläreitä. on kuitenkin tärkeää, että liesituuletin on oikealla korkeudella, jotta se on tarpeeksi tehokas :).
   sellainen vaihtoehtohan voi olla, että teette koko keittiön katon hiukan matalammaksi (tosin en yhtään tiedä teidän talon pohjaa, että miten se siihen kokonaisuuteen istuu…). sellainen oli meillä yhdessä vaiheessa mietinnän alla, että olisimme madaltaneet keittiön katon ja laittaneet sitten sen madalletun katon reunoihin jotkin tunnelmavalot :)

   • Laura_k
    24.6.2013 / 12:51

    Kiitos, täytyy tosiaan kysyä suoraa valmistajalta :) Mielellään ei haluttaisi laskea keittiön kattoa, sen takia tätä asiaa tiedustelenkin. Toki pystyy tekemään madalluksen pelkästään liesituulettimen kohdalla, olen sellaisia nähnyt. Mut kivointa olisi, jos ei tarttisi tehdä mitään kommerverkkejä :)

 4. 24.6.2013 / 10:29

  Me vietettiin ensimmäistä kertaa juhannusta kaupungissa grillaillen ja rentoutuen. Paistuipa lauantaipäivänä muurikalla lätytkin :)
  Minäkin olin niin lahjakkaasti säätänyt itseni lomatunnelmiin, että unohdin tänä aamuna ottaa työavaimet mukaan töihin lähtiessä. Hups :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.