Kesäisen luonnon kauneutta

 

084

Uusi viikko on alkanut ainakin täälläpäin aurinkoisena, mikäs sen mukavampaa! Viimeinen työviikko ennen kesälomaa on käynnistynyt ja tällainen keli on oikein omiaan virittelemään lomamoodia. Ja koska viimeisiä työpäiviä viedään, tuntuu olo siltä, kuin tosiaan olisi jo puoliksi lomalla ;). Voi olla, että kesälomani aikana blogissa on normaalia hiljaisempaa tai sitten vastaavasti innostun postailemaan ihan urakalla – menen fiiliksen mukaan!

Lomalla aion nauttia kauniista Suomen kesästä ja ihailla tämänkaltaisia upeita maisemia:

082

Tunnistaako paikalliset tämän paikan?

Rakastan kaikkia vesistöjä; merta, järviä, jokia… Niin kauniita ja voi miten silmä lepää! Tuntuu, että katson niitä aina kuin näkisin ne ensimmäistä kertaa – koskaan niihin näkymiin ei kyllästy. Nämäkin kuvat tuli otettua ohimennen juhannusaattona. Pyysin miestä pysäyttämään auton tiensivuun ja lähes juoksin sillalle kamera kaulassa. Kuvissa ei tosin näytä niin kauniilta kuin paikan päällä. Tuollaisia näkymiä voisin katsella kauan! Silmä lepää ja mieli rauhoittuu.

083

092

Sillan pyörätieosuus oli aika jännittävä: suht isoista raoista näkyi alla kimalteleva Perhonjoki. Mies pelleili autonavaimilla, hänen huonon tuurinsa tietäen mua ei naurattanut :D.

cats

Sininen taivas, vihreä luonto, peilityyni joenpinta; kaiken kruununa kaunis ja iloisen hilpeä linnunlaulu.
Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

086

Viime vuosina olen huomannut, että kesä hurahtaa aina juhannuksen jälkeen melkoista vauhtia ohi. Joten nyt on aika pysähtyä nauttimaan kauniista kesäisistä hetkistä, jotta ei tarvitse sitten ihanan syksyn tunnelmointia kesän haikailulla pilata!

Näitä hetkiä lisää tähän kesään, kiitos!

Comments

 1. Uusi lukija
  24.6.2013 / 13:39

  Olet ehkä blogissa kertonutkin aiemmin, mitä teet työkseni tai millä alalla olet? Olisi kiva tietää vähän enemmän…

  • 24.6.2013 / 21:31

   näitä kysymyksiä on tullut yllättävän paljon viime aikoina, hassua :)
   olen töistäni kertonut vain sen verran, että mulla on tutkintoja matkailualalta ja olen aika pitkälti koulutustani vastaavassa työssä.

 2. Anna
  24.6.2013 / 14:25

  Niin ihanat kuvat! Suomen kesä <3

 3. Pilvi
  24.6.2013 / 23:42

  Vesistöjä pitää olla mieluiten aina näköpiirissä! Viimeksi tänään uidessa (teko)lammen :P lämpimissä vesissä ajattelin, miten mahtavaa olisi pulahtaa omalta laiturilta vaikka joka aamu ihanaan järveen uimaan…

  Mukavia kesäpäiviä!

 4. Heli
  27.6.2013 / 15:16

  Nuoruuteni Kokkolassa asuneena en tunnista paikkaa :D Perhonjoen kyllä, mutta missä näin kaunis ”poukama” sijaitsee? :)

  • 27.6.2013 / 19:28

   tuo löytyy kun lähtee Rytimäeltä Möllerin/Rödsön suuntaan. silta on juuri ennen Orreksen risteystä, kun tulet Rytimäeltä päin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.