Lomahetkiä Instagramista

 

Sen jälkeen, kun tein iPhone 4S:n hankinnan, on järkkäri saanut hieman enemmän lepohetkiä… Vaikka järkkäri lähes aina mukana matkoilla onkin, vaikkakin se tuntuu joskus turhan suurelta ja painavalta raahata mukana!, jää se silloin tällöin laukkuun ja pienet hetket tulee ikuistettua vaivattomasti kännykkäkameralla. Tämä on tullut todettua muutamaan otteeseen tämän lomankin aikana: milloin kissalenkillä, milloin viilettäessä autolla kotia kohti. Tai istahtaessa nautiskelemaan kivaan katukahvilaan, herkutellessa yhdessä lemppariruokapaikassa tai vaikka puistopiknikillä, ulkoilmakonserttejakaan unohtamatta!

pic

Mm. tuollaisia (Instagram-sivultani lainattuja) hetkiä mahtui ensimmäiseen lomaviikkoon, mitähän tämä viikko tuo tullessaan… Sitä lähden nyt mietiskelemään paljuun, mahtavuutta! Nyt lähes kahden viikon tauon jälkeen se tuntuu taas ihanalta; alkukesästä ehti nimittäin tulla jo paljuähky, kun lämmitimme sen joka ilta… ;)

Comments

 1. 9.7.2013 / 23:53

  Ihania kesälomakuvia!! :) ♡ Heti salamana pakko kysellä kun huomasin tuon sun iPhone 4s maininnan…pitäisi hankkia uusi puhelin ja iPhone ollut kärjessä, sen takia kun tuli macbookin hankittua. Mielenkiinnosta kyselen onko tuo puhelin helppo käyttää? Mulla ollut jo macbookin kanssa ongelmia, kun on käyttikseltään niin eri kun mihin on tottunut…edes järkkäriä en oo saanu synkronoitua siihen! :D mikään tekniikanihmelapsi kun en ole…. :(

  • 10.7.2013 / 15:35

   mun mielestä tuo on aika yksinkertainen käyttää. en tosin itse vielä siitä ole kaikkea irti ottanut, mutta perustoiminnot on helppoja :). muita Applen tuotteita mulla ei ole, joten niistä en osaa sanoa mitään. kyllä sinuna uskaltaisin tuon kännyn hankkia :)

 2. Rags
  10.7.2013 / 20:03

  Ihania kesaisia kuvia! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.