Kohti parempaa järjestystä

 

039

Viime kesän Tukholman reissulla en tätä vielä tiennyt, mutta nyt tiesin: Åhlens myy Mujin kirkkaita säilytyslaatikoita, joita olen jo hyvän tovin havitellut sekä koruilleni että meikeilleni. (Verkkokaupasta tilaamista olen lykännyt korkeahkon toimitusmaksun vuoksi.) Nyt näitä lähtikin tavaratalosta kivan painava kassillinen mukaani (ja ne hankin tietysti ihan shoppailupäivän alkajaisiksi…) ja voi miten innoissani olen! Nyt vessan isot laatikot saa sellaiset sisukset, joita olen suunnitellutkin ja jokaiselle purkille ja purnukalle tulee löytymään omat paikkansa. Kivaa on myöskin se, että näihin saan myös (lähes) kaikki koruni; tähän asti ovat olleet vähän siellä sun täällä…

040

061

Levittäydyin äsken näiden aarteideni kera olohuoneen sohvapöydälle suunnittelemaan, mitä laitan mihinkin, jotta saan kaiken säilytystilan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Aika summan mutikassa valitsin tarvitsemani osaset tavaratalon hyllyistä, mutta täytyy sanoa että aika hyvin onnistuin! Hutihankintoja ei ainakaan tullut tehtyä, mutta voi olla, että vielä myöhemmin täytyy hankkia pari laatikostoa lisää… Vai onko se vain niin, että nälkä kasvaa syödessä? ;)

033

Tässä kesälomamatkan kynsilakkahankintani: China Glaze Bottoms Up -sävy NK-tavaratalosta ja Lancômen Vernis in Love Gris Angora (407 N) -sävy laivaputiikista. Jälkimmäistä en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta ensimmäiseen olen jo täysin ihastunut!

055

Kynnet on aika shokkipinkit, kunnon barbisävy :D. Tuosta kynsilakasta oli muuten aivan valtavan laaja värivalikoima, olin siellä hyllyjen välissä ihan pulassa valinnanvaikeuden iskiessä! Niin paljon oli sävyvaihtoehtoja; tuntui kuin Tikkurilan maalisävykarttoja olisi tutkinut! Haluaisinkin nyt tietää, myydäänkö tuota China Glaze -kynsilakkaa jossain liikkeessä Suomessa? Pari sävyä jäi vielä mieltä kaihertamaan, erityisesti upean minttu sävy Too Yacht to Handle

Tämä kynsilakka ei ole niin unelma levittää kuin mielestäni YSL:n lakat ovat, mutta värivalikoimassa päihittää monet muut merkit 10-0! Tämä lakka jättää kynsiin myös hieman erilaisen mattapinnan (ainakin tämä minun sävyni). Yves Saint Laurent on kynsilakkamerkeistä ehdoton lempparini, mutta harmittavan vähän heillä on sävyjä tarjolla…

032

Mutta nyt ruuan laittoon ja sen jälkeen voisin ottaa enemmän kuvia noista Mujin laatikoista, joita hankin. Jossain vaiheessa voisin sitten näyttää niitä paikoillaan täytteineenkin, jos jotakuta kiinnostaa..? Ainakin muistelisin jonkun esittäneen tämänkaltaisen toiveen jokin aika sitten…

Kivaa keskiviikkoiltaa!

Comments

 1. Heidi
  10.7.2013 / 16:30

  Olipas muuten käytännölliset lokerikot! Aivan loistavaa, kun ovat läpinäkyvät niin löytää tavarat nopeemmin. Ja aika käheet oli kyllä kynnetkin! ;)

  • 10.7.2013 / 18:02

   no nimenomaan! ei aina tartte penkoa joka laatikkoa läpi ja löytää vasta viimeisenä etsimänsä :).
   kynnet on melkoiset, ihan neonväriset :D. luonnossa siis vielä kirkkaammat mitä noissa kuvissa!

 2. Camilla
  10.7.2013 / 16:52

  Ehdottomasti kiinnostaa lisää kuvia laatikoista! Kiitos vinkistä, olen itse haaveillut näistä ja nyt pitäisi vaan suunnitella Tukholman reissu:)

  • 10.7.2013 / 18:03

   kivaa, ehdinkin niitä jo räpsiä :)
   vaikuttavat kovin toimivilta laatikoilta kyllä! eikä hintakaan ollut kohtuuton.

 3. Niina ja 4kisua
  10.7.2013 / 17:41

  Mun kynsillä on nyt joku tilapäinen mielenhäiriö ja eivät kasva kuin pikkurillin, nimettömän, ja peukalon kynnet ;D Ja kun odotin että lomalla saisin lakkailla piiiiiiiiiitkiä kynsiäni. Nooh, varpaiden kynsissä vaihtuukin väri sitten tiuhaan ;) Aikas makee pinkki lakka , vaikka pinkki ei kuulu suosikki väreihini.

  • 10.7.2013 / 18:05

   heh, mullakin aina ekana katkeaa etusormen ja keskarin kynnet :D. niitä käyttää eniten…
   mitkä on sun suosikkivärejä? muhun uppoaa kaikenlaiset punasävyt, mutta myös monet lilat, turkoosit ja mintut versiot :)

 4. 10.7.2013 / 19:07

  China Glazen lakat on laadukkaita, multa löytyy niitä kymmeniä sävyjä :) Niitä voit ostaa Suomessa esimerkiksi Kickseistä. Netistäkin löytää, ja paljon edullisemmin, mutta nykyinen 25 euron ei tulliraja ei houkuttele… :/

  • 11.7.2013 / 11:01

   tämän oman sävyni perusteella ja kolmen päivän kokemuksella täytyy nyt kyllä valitettavasti sanoa, että olen laadusta hieman eri mieltä, voi harmi! vaikka laitoin päällyslakkaakin, ei lakka millään pysy kynsissä 2-3 päivää kauempaa. eilen illalla jo irtoili ensimmäiset palaset… YSL:n lakat pysyy hyvänä viikon! mitään kummoisempaa en ole näinä päivinä edes tehnyt eli eivät ole saaneet oikein mitään osumaakaan :/

 5. 10.7.2013 / 19:24

  Jee, mahtava vinkki. Kiitos tuhannesti, itse suunnittelin juuri Tukholman matkaa ensi viikolle. :)

 6. Rags
  10.7.2013 / 20:02

  Wow, mitka kynnet! Ja heh, ma olen myos monta kertaa ostanut ne kaikkein painavimmat jutut heti shoppailun alussa ja raahannut niita sitten joka paikkaan mukanani… mutta kun jos sen liikkeen eteen ei enaa satukaan tulemaan… :-)

  • 11.7.2013 / 11:03

   joo, Åhlens oli meillä ihan reitin alkupäässä ja reitti meni siten, et käveltiin sen mukana seuraavalle metropysäkille, joten ei huvittanut talsia enää takaisin :P. onneksi oli mies mukana :D

 7. 10.7.2013 / 21:55

  Hyvä säilytyssysteemi, itsekin ostin Ikeasta mutta nämä pikkulaatikkoiset ovat vielä parempia esim. koruille. Kiitos ideasta :)

  • 11.7.2013 / 11:05

   nuo on kyllä kivoja kun oli myös noita, joissa on tosi pienet lokerot! niissä säilyy hyvin korvikset ja sormukset :)

 8. Utelias
  10.7.2013 / 23:54

  Minkä hintaista nämä suurinpiirtein olivat?

  • 11.7.2013 / 11:05

   hmm hinnat oli tietysti kruunuissa ja osia monia erilaisia, mutta sanoisin et hinnat liikkui 10-50 euron välillä.

 9. 11.7.2013 / 09:44

  Arvaappas hakkasinko päätäni seinään Tukholman matkalla, kun huomasin lompakossa majailleen muistilapun vasta, kun oltiin palattu laivalle. Muistilapussa kun sattui lukemaan ”Muji, Åhlens” :P No, onpahan syy mennä uudelleen Tukholmaan :)

 10. Niina ja 4kisua
  11.7.2013 / 09:59

  Kynsilakoissa suosin punaisen erisävyjä (mut ei sitä pinkkiä ;D ) ja vaaleaa valkoista ja harmaatakin löytyy. Opilta mulla on vihertävä glitter (bling bling) lakka ;D Tosi huonosti vaan pysyy :(
  Parikerrosta laitanja lakka lähtee koko kynnestä itsestään jopa suihkussa käydessä… ja lähtee ihan ilman kynsilakanpoistoainettakin :(

  • 11.7.2013 / 11:08

   helmiäisvalkoisia löytyy multakin, ja joku harmaakin, niin ja unohdin aivan beigen eri sävyt! niistäkin pidän :)
   noista lakoista mulla ei olekaan kokemusta, mut tähän China Glazen laatuun petyin… heti kun eilen siitä kirjoittelin, alkoi illalla jo irrota ensimmäiset palaset: vain kaksi vuorokautta lakkauksesta! ei näin, suuri miinus tuosta.

  • 11.7.2013 / 11:11

   joo googlettelinkin noita nettikauppoja, niissä oli vain aika huonosti sitä värivalikoimaa… tai ihan eri tavalla mitä Tukholman liikkeessä :). täytyy vielä harkita uudestaan toisen lakan hankkimista, nimittäin jo eilen illalla alkoi lakkaus rapisemaan kynsistä, vaikka lakkauksesta oli aikaa vasta kaksi vuorokautta ja oli päällyslakat ja kaikki! höh :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.