Mökkihetkiä

 

Jännä huomata, miten sateisena päivänä kaikki maasta taivaaseen näyttää niin harmaalta ja miten sitten vastaavasti aurinko saa kaikki värit aivan hehkumaan. Vai mitä sanotte näistä kahdesta kuvasta, joista toinen on otettu sateen aikana ja toinen sateen jälkeen, auringon paistaessa:

003

028

Näitä kuvia otin juhannuspäivän iltana, kun olimme mökillä. Istuskelimme saunamökin suojassa ja mietimme, sataakohan koko illan… Melko pian taivas alkoi kuitenkin rakoilla päästäen auringonsäteet läpi.

012

019

014

cats

Mökillä-tunnisteen kautta näet aiempia mökkikuviani. Päämökistä kirjoittelinkin talvella: vanha mökki purettiin uuden, talviasuttavan tieltä. Hieman on ollut mutkia matkassa ja suunnitelmat pakon sanelemana muuttuneet, mutta sen verran valmista alkaa kuitenkin jo olla, että voisin joku päivä hipsiä sinne kamera kaulassa! Syksymmällä voin varmaankin sitten esitellä jo valmiimpia mökkisisustuskuvia.

031

cats

045

Elokuun ensimmäinen päivä – kyllä kesä rientää… Joten ei muuta kuin tästä viimeisestä kesäkuukaudesta nauttimaan! Aurinkoista torstaita!

Comments

 1. kissatäti
  1.8.2013 / 13:19

  Hienot on tunnelmat kuvissa. Odotan jo innolla sisustuskuvia. Mahtavalla paikalla on mökki, toisin kuin vanhempieni mökki rutakon rannalla. He viihtyvät siellä, mutta me ei. Jotakin kun haluaisi muuttaa, niin jyrkkä ei tulee heti. Asian vierestä. Löysin mukavan juttusi Mies vastaa! 20.11.2011. mikä olisi jatko-osa, kun tästä on jo aikaa? Paljon on kotiin tullut uutta, pihahommat ja nyt mökkikin.

  • 1.8.2013 / 18:52

   kiitoksia! tuo miehen vanhempien mökki on kyllä ihan upealla paikalla meren rannalla.
   voi, kiva että muistutit tuosta postauksesta! täytyypä mennä heti itsekin se lukemaan, siitä kun on lähes kaksi vuotta aikaa, heh!
   pitääpäs tuossa syksymmällä pyytää teiltä kysymyksiä, joita haluatte miehelle esittää, niin saadaan jatko-osa! olen varma, että mies siihen suostuu :))

 2. 4.8.2013 / 12:49

  Ai että mitkä maisemat!! Varsinkin aurinkoisella :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.