Harmaan sadepäivän väripilkut

 

014

Ikkunasta avautuu aika harmaa maisema tänä perjantaiaamuna. Toivotaan ettei koko elokuu mene näissä merkeissä tai joudun taas uhmaamaan lentopelkoani :P. Muutama väripilkku sisällä kuitenkin piristää mieltä; tosin tuo vanhempieni pihasta kerätty kimppu on jo aika lailla mennyttä… Tällä hetkellä se näyttää lähinnä tältä:

024

Mutta usein jo pelkät kuvat piristävät, eikö totta! Vai mitä sanotte Kodin Kulmia -blogin tästä postauksesta? Ylisuloisten kissavauvojen kuvat ilostuttivat aamuani melkoisesti! Tuota oliivipuutakin ihastelin kovasti; syksyn sisustusmietteet pyörivät nimittäin jo mielessä… Muutamia viherkasveja ajattelin kotiimme hankkia, viimeksi Stockmannilla jo erilaisia vaihtoehtoja ihastelinkin.
Muistatteko muuten Rahapuu-raasuni viime maaliskuulta? Sain rahapuuni pelastettua ja edelleen se tuolla eteisen lipaston päällä nököttää. Olipa armelias!

017

Pastellisävyt on aina olleet mieleeni, niinpä en juurikaan harkinnut kun Tukholman Asplundilla silmäni osuivat näihin kaunokaisiin:

039

Astioita oli vaikka minkämuotoista ja -sävyistä, voi valinnan vaikeutta! Mies odotti kadulla, kun sanoin vain piipahtavani kyseisessä liikkeessä ja siellä mä sitten pyörin ja hyörin näiden upeuksien keskellä, kerran palasin kassaltakin vielä takaisin hyllyille vaihtamaan tuotteet – unelma-asiakas :P. Liike oli muutenkin niin mahtava, että kannattaa piipahtaa: silmänruokaa kahden kerroksen verran! Olisin voinut ostaa vaikka ja mitä.
Nämä hankintani ovat Mud Australia -merkin astioita, käsintehtyjä ja senpä vuoksi ei ole kahta täysin samanlaista. Löytyy monenlaista kippoa ja kulhoa, mukia ja kaadinta, myös väriskaala on tosi laaja! Kestävät pyöräytyksen sekä astianpesukoneessa että mikrossa. Jos/kun näihin seuraavan kerran jossain törmään, hamstraan melko varmasti lisää!

cats

033

Nyt aamiaiseksi mm. kasa marjoja (karviaisia, vadelmia, puna-, musta- ja valkoviinimarjoja), joita eilen mummuni pihalta poimin ja sen jälkeen kaupungille asioille! Hyvää viikonloppua, toivotaan aurinkoa! :) 

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  2.8.2013 / 10:37

  Harmaa päivä on täällä helsingissäkin, mutta ei haittaa. Nyt selkäpotilaana voin hyvällä omalla tunnolla ulkoiluttaa ulkoiluhullu kisua useammin kuin 2kertaa/pv kun toinen ei läkähdy helteessä :) (selkä tykkää kävelystä, ja sillä aina paraneekin)
  Toinen pilvisen päivän piristys on MENTALIST-sarjan katsominen boxilta ;D Miten voikin hänellä olla niiiiiiiiiiiiiin ihana hymy ja pilke silmäkulmassa ;) Pienet ne on ilot ihmisellä heheheheh
  Mukavaa viikonloppua teille ja kisuliineille silityksiä :)

  • 3.8.2013 / 10:10

   kissat kyllä tykkää näistä keleistä :)
   mä en ookkaan tuota sarjaa seurannu! täytyypä hetki googlettaa et ketä tarkoitat ;). kiitos samoin!

 2. Nimetön
  2.8.2013 / 11:17

  Porissa aurinko ja helle hellivät jälleen – aurinkoisia päiviä on ollut kesä täynnä.Nyt täytyisi kuitenkin kerätä inspiraatio kodin perusteellisempaan siivoukseen, kun työt taas ensi viikolla käynnistyvät, olisi mukavaa palata oikein puhtaaseen ja siistiin kotiin.Olin alkuviikosta myös Tukholmassa, mutta jotenkin petyin sisustuskauppoihin – taitaa olla vaan niin, että täällä Suomessakin on jo tarjontaa niin laajasti, ettei mitään uutta, itselle sopivaa löydy.Jos joskus lähdet länsirannikkoa alaspäin, poikkea Raumalla – upeita sisustuskauppoja ja onhan niitä täällä Porissakin.Mutta toivotaan, että tämä aurino tulee rannikkoa ylös ja saavuttaa sinutkin.

  • 3.8.2013 / 10:13

   täällä on satanut aika paljon, varsinkin heinäkuussa. nähtäväksi jää, millainen tästä elokuusta muodostuu. tulisi edes muutama aurinkoinen päivä niin olisin iloinen :)
   jaa niinkö, mä taas tykkään valtavasti Tukholman sisustusliikkeistä. löytäisin niistä vaikka ja mitä!
   Porissa olin toissakesänä, mutta en löytänyt mitään kummoisempia sisustusliikkeitä… mitä modernin tyylin liikkeitä sieltä suosittelisit?

 3. 2.8.2013 / 17:54

  Olipa mukava nähdä linkkisi. Sait minutkin hymyilemään :) Oliivipuu onkin ollut jo useammankin kerran vaarassa.. Pörrökasat tykkää levitellä multaa ja jopa yrittävät kiivetä runkoa pitkin. Jouduin nostamaan sen väliaikaisesti tuolille, viikon päästä ehkä jo pihalle ;D

  • 3.8.2013 / 10:14

   voi kiva kuulla!
   voin vain kuvitella, miten siellä vauhti päivä päivältä kiihtyy :D. ootte onnekkaita ku saatte nauttia heidän ihanasta seurasta :). onko kaikille jo kodit valmiina?

 4. 3.8.2013 / 09:31

  Eilisellä Kokkolan reissulla huomasin, että Villagessa oli loppuunmyynti. Useamman kerran olen liikkeessä käynyt, mutta en ole koskaan tainut ostaa mitään, eikä lähtenyt mukaan tälläkään kertaa vaikka alessa olikin tuotteita.

  Ihanan värisiä astioita, itsekin tykkään pastellisävyistä, mutta ei minulta kyllä juurikaan mitään pastellia kotoa löydy.

  • 3.8.2013 / 10:15

   siis niin harmillista että se loppuu, en yhtään tiennyt! mäkin kävin eilen Villagessa! mulla mukaan tarttuikin jotain pientä…

  • 4.8.2013 / 13:40

   kiitti Kerttu!
   ja voi, tuunpas kurkkaamaan millaisen haasteen laitoit kehiin, kiitokset jo tässä vaiheessa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.