Lisäsäilytystilaa eteiseen

 

Pirjo heitti eilisen postauksen kommenttiboxiin kysymyksen eteiskuvassa näkyvistä säilytyslaatikoista. Blogini Facebook-seuraajat varmaan muistavatkin, miten jokin aika sitten Oulussa hotellissa ollessani pähkäilin, kävisinkö ostamassa niitä vielä lisää… Ostin siis aluksi vain yhden konjakinruskean ja mietin, hakisinko sille kaveriksi vielä valkoisen ja mustan (noita kolmea sävyä niistä siis on saatavilla). Kysyin mieheltä mielipidettä, että ostaisinko kaikkia värejä yhden ja arvatkaas, mikä oli vastaus? Tulee ehkä liikaa värejä… Hiukan mua hymyilytti :).

012

Nämä Casa Stockmann -säilytyslaatikot on keinonahkaa ja ovat nyt tämän elokuun ajan näköjään kanta-asiakastarjouksessa Stockmannilla. Niitä on saatavilla eri kokoisina, aina pyöreistä pyykkikorimallisista lähtien. Itse ostin lopulta kaksi tuollaista kuvassa näkyvän valkoisen laatikon kokoista (toisen ruskeana, joka päätyi vaatehuoneeseen) ja yhden isomman ruskeana. Kivasti mahtuu säilömään pienempiä tavaroita ja esim. näin kesäaikaan muutamat ballerinat, jotka ei mahdu lipaston uumeniin…

014

Syksyllä/talvella ballerinat varmaankin korvataan huiveilla, käsineillä, pipoilla jne., jotka on sitten näissä laatikoissa kätevästi käden ulottuvilla. Aina silloin tällöin tulee myös tarvetta sellaiselle roinalaatikolle, johon voi kerätä monenlaista tasoilla majailevaa roinaa ja rompetta… Tällaiselle kaikelle täytyy olla oma paikkansa -tyypille kuten minä, on jotenkin tarpeeksi hyväksyttävä selitys se, että yhdessä laatikossa voi olla kaikkea sekalaista vailla sen tarkempaa säilytyspaikkaa ;). Sitä voin käydä sitten säännöllisesti läpi ja tyhjennellä.

011

Halusin valkoisen ja konjakinruskean herkulliseen joukkoon jotain keltaista ja pikaisesti nappasin sitten tienvarresta mukaani noita pietaryrttejä (tutummin ehkä nappikukkia?). En tullut ollenkaan ajatelleeksi sitä pientä hajuhaittaa, jonka kimppu toi mukanaan ja jonka ohi kävellessään kyllä tunsi nenässään, joten aika pian korvasin ne näillä upeilla liljoilla:

051

cats

Aika kivalta näyttää eteisessä nyt mielestäni!
Mutta nyt pientä siivousta keittiössä ja sen jälkeen käyn erään valtaisan paperikasan kimppuun; kasan, joka on huhuillut tuossa pöydällä perjantaista lähtien. Joskus tulee hiukan lykättyä joitain ei niin mieluisia juttuja, tuleehan teilläkin..? Aurinkoista maanantaita!

Comments

 1. Tanja
  5.8.2013 / 10:46

  Ihania laatikoita…
  mä lähden nyt ostamaan tuota raitakangasta ja verhoilen meidän eteisen penkin uusiksi…
  nyt se on mustaa tekonahkaa… kohta raitaista…. ehkä siihen ei tule kasattua sit niin paljoa kaikkea rojua…
  Onko noi sun laatikot mitä kokoa?

  Kivaa päivää… täällä alkoi just satamaan.

  • 5.8.2013 / 10:54

   mukavia puuhasteluja sulle! sadepäivät onkin omiaan tuollaiseen :)
   nuo pienimmät laatikot on S-kokoa eli 28 x 20 x 18 cm ja tuo isompi M-kokoinen 33 x 23 x 23 cm.
   kiitos! täällä paistaa aurinko, mukavaa!
   ja kiitokset samalla kivasta sähköpostistasi, niin mukava kuulla että olet löytänyt täältä ideoita :)

   • Tanja
    5.8.2013 / 11:11

    Matka alkaa siis Ikean kangasosastolle…
    Saas nähdä montako metriä tulee ostettua…
    Päiväpeittokin ois tarkoitus saada tehdyksi…
    ja
    ehkä sitten myös Jumboon Stockmannille menemme vierailemaan…
    =)

     • Tanja
      6.8.2013 / 15:15

      No arvaa….
      nyt on paksu raitaa ja ohutta raitaa ehkä 13 metriä yhteensä…
      =)
      eli 2 päiväpeitettä ja eteisen penkin verhoilu edessä…

 2. 5.8.2013 / 11:13

  Kivalta näyttää – roinaboxeille on aina tarvetta. ;)

  Joo noi nappikukat haisee siltä ihteltään.. :D

 3. 5.8.2013 / 12:18

  Onpas kauniin näköistä. Ja tuo valaisin on kyllä niin ihana, eilen sellaisesta taas asuntomessuilla haaveilin(: itsellä olisi myös valkoinen lipasto hakusessa eteiseen, kaikki vaan tuntuvat olevan liian syviä kun ei saisi olla yli 40cm. Sinne saisi näppärästi kaikki pipot ja tumput piiloon kun sekin aika taas koittaa.

  • 6.8.2013 / 08:52

   kiitti R! joo senpä takia meidänkin piti teettää aulan puolelle lipasto ku kaikki oli niin syviä… tsemppiä lipaston metsästykseen :)

 4. 5.8.2013 / 17:41

  Olispa kiva tuommoinen valkoinen keinonahkalaatikko! Ja hei, täällä odottelee myös kasa läpikäytäviä papereita, tai no oikeastaan ne on jo läpikäyty, mutta niiiin hankalaa saada ne arkistoitua mun helpolla systeemillä. Laiskuus sentään! :D

  • 6.8.2013 / 08:53

   huh onneks sain ne eilen setvittyä, laskuja ja monenmoista asiakirjaa… piti täytellä ja lähettää. tympeää hommaa :D
   sun pitää selvästi yksinkertaistaa sun systeemiä Irina! :)

 5. Tipi
  6.8.2013 / 07:18

  Kivalta näyttää! Tuollaiset boxit ovat vielä siitä käteviä, että niitä voi sijoitella minne vaan. Pöydältä aina lattialle asti ja silti ne eivät irvistele sinne sopimattomina. Ja säilytystilaahan ei ole koskaan liikaa! :)

  • 6.8.2013 / 08:54

   kiitti, kiva kuulla! säilytystilaa ei tosiaan ole liikaa :)
   ja nuo on kivan siistin näköisiä, vaikka niiden sisällä ajoittain vallitsisikin kaaos ;)

 6. Johanna
  27.9.2013 / 12:46

  Tuo on kyllä niin ihana ja tunnelmallinen tuo teidän eteinen :)
  Itse olen pitkään myös haaveillut tuosta Tom Dixonin valaisimesta ja nyt päätin sen joululahjaksi itselleni ostaa. Pitää vaan odottaa sopivaa alekoodia ;) Olen kuolannut sitä monesti FDS:n sivuilta ja nyt hinnaksi näytti 415e, mielestäni se oli noin viikko sitten 345e. Mitä itse maksoit, tai siis oli ovh? Muistanko ihan väärin tai muistan jonkin toisen valaisimen hinnan. Jos hinnannousu on noin suuri yht äkkiä, vähänkö harmittaa :(

  Rentouttavaa viikonloppua ;)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   27.9.2013 / 22:05

   Voi kiitos Johanna! Olen kyllä itsekin sen nykyilmeeseen tyytyväinen.
   Voi että, en muista tarkkaa hintaa, mutta muistaakseni jonkin verran päälle 300 euroa oli ja hyödynsin siinä sen -20 % alekoodin. Tilasin samalla myös naulakon ja lattiavalaisimen, niin siksikään en enää tarkkaa summaa muista… Sen kyllä tiedän, että yli 400 euroa se ei silloin maksanut. Onpa kurja hinnankorotus, höh :/. Toivottavasti pian irtoaisi sitten muhkeita alekoodeja ;). Kiitos, kivaa viikonloppua sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.