Kaikenlaista kaunista kotiin

 

Koko keskiviikkopäivä on hurahtanut kaupungilla asioita hoitaen ja mahtuipa joukkoon vähän kyläilyäkin. Tulin kotiin voimakkaan ukkoskuuron saattelemana, purin ruokaostokset kaappiin, vaihdoin päälle kotivaatteet, riisuin muutamat korut korulaatikoihin, vedin villasukat jalkaani, otin kulhollisen Pirkan naposteluporkkanoita (herkkua!) viereeni ja aloin käymään läpi sähköpostejani. Yleensä mainokset ei sen kummemmin aikaani saa, mutta tällä kertaa pysähdyin tämän ROOM21:n mainoskuvan kohdalla, tykästyin täysillä ja inspiroiduin mukavassa asennossa lämpimässä sohvannurkassa sateen ropistessa ikkunaan:

ImageProxy

Innostuin selailemaan liikkeen valikoimista kyseisiä tuotteita ja eksyipä joukkoon muutama muukin ihanuus. Ihanalta näyttää kupari aivan pienenä yksityiskohtana puun ja mustavalkoisen rinnalla! Jännä nähdä, päätyykö meidän kotiin syksyn mittaan jotain kuparista… H&M Home:lta olin jo tilaamassa erästä kynttilänjalkaa, mutta kun jäin pariksi päiväksi asiaa makustelemaan, ehdittiin se myydä loppuun. Ehkä meidän kotiin on tarkoitettu sitten jotain muuta! Joko teiltä löytyy jotain kuparista kotoa vai onko se suosikin sijaan inhokki? En ole vielä oikein ehtinyt mukaan siihen kultatrendiinkään, mutta nyt sekin kuparin lailla houkuttaa. Ehkä se on tämä syksy ja sen mukanaan tuomat muutokset, jotka tässä taustalla vaikuttavat: haluaa kodin sisustukseenkin jotain uutta!

Kuvakansiot1Stacked-hyllymoduuli MuutoRay-sohvapöytä DepartmentEmbrace-hedelmäkori SteltonKin-kynttilälyhdyt Skultuna, 2 x Stelton-kannu SteltonFemme Fatale -juliste Lovisa BurfittCode-kori AsplundCopper-kynäteline Ferm Living.

Tykkään valtavasti tuollaisista Ray-sohvapöydän kaltaisista pöydistä, joissa on valkoinen kansi ja puujalat. Varmaan samasta syystä olen niin kiintynyt Milk-valaisimeenikin (valkoinen kupu ja tammijalat). Skultunan kynttilälyhdyt kiinnostavat muotoilunsa ja messinkisten sisäpuoltensa vuoksi; tuovat muuten aivan mieleen Tom Dixonin valaisimet! Lovisa Burfittin teokset miellyttävät silmääni vuosi toisensa jälkeen, tuollainen voisi sopia uudelle suunnittelemalleni vaatehuoneen seinälle tai ehkä päävessaan, hmm… Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä on pakko mainita Muuton Stacked-hyllymoduulit, joita olen makustellut keväästä lähtien. Säännöllisesti käyn ihastelemassa niitä mm. eräässä ehdottomiin blogilemppareihini kuuluvassa Nordic leaves -blogissa. Kyseisessä blogissa vieraillessa on inspiraatio aina taattu ja blogi tuntuu aivan siltä, kuin sen olisi joku materialistisia haaveitani vastaamaan perustanut :D. Niin sama maku, että ottaisin avosylin vastaan kaiken, mitä tämän bloggaajan upeassa kodissa vilahtelee. Löytyypä sieltä eräs haaveideni valaisinkin (tai oikeastaan parikin…), oi oi!
Olisipa muuten mahtavaa saada tuo blogi kirjana, selaisin sitä aina varsinkin tällaisina sateisina ”tahdon käpertyä kynttilänvalossa sohvannurkkaan” -iltoina… Tänä iltana meillä muuten syttyy pitkästä aikaa kynttilät, se on varma! Ihanaa, syksy jo ovella kolkuttaa – syksy on niin ehdottomasti kotiin käpertymisen ja kotoilun aikaa!

Kuvat lainattu ROOM21

Comments

 1. 7.8.2013 / 21:03

  Muhun ei ole (vielä ainakaan) kuparivillitys iskenyt. Koskaan ei näin blogimaailmassa aikaansa viettävänä kannata kuitenkaan sanoa ”ei koskaan” vaikka siltä ehkä nyt tuntuisi. :)

  • 7.8.2013 / 21:21

   mulla on aina kahdenlaisia juttuja: niitä joihin ihastun heti ja joihin tykästyminen vain vahvistuu, vaikka niitä blogeissa näkeekin enemmän kuin laki sallii ;). sitten on toinen tapa, että ihastun johonkin, mutta se menee piakkoin ohi juuri siksi, koska sitä näkee liikaa blogeissa :)

   • 7.8.2013 / 21:33

    Mullakin on noita molempia, mutta sitten on sellaisia, että en tykkää jostain, mutta jatkuvaan näkemiseen blogeissa tottuu ja jutusta alkaa ajan myötä tykkäämään. :)

     • 7.8.2013 / 21:40

      Mulla hyvä esimerkki tuosta on LV:n laukut. :D En voinut ennen ymmärtää yhtään, mikä ihmisiä niissä viehättää.

      • 8.8.2013 / 09:36

       ai jaa :D. mulla taas on kiikarissa parikin LV:n yksilöä… oon ottanu siitä itelleni kivan porkkanan et sit ku eräs asia toteutuu niin hankin laukun itselleni palkkioksi :)

       • 8.8.2013 / 10:38

        Mullekin kelpaisi kyllä LV:n laukku, mutta tuskin tässä elämässä on varaa sijoittaa niin paljoa yhteen laukkuun. Ihana kuitenkin kuulla, että sulla on noin ihana ”porkkana” :)

 2. 7.8.2013 / 22:30

  Mistähän löytäisin niille muji-säilytyslootille vastaavan, vai löytyykö. Ne olis niin hyvät mutta en taida lähteä niitä varta vasten hakemaan enkä kyllä maksa niin hurjia postikulujakaan

  • 7.8.2013 / 22:55

   Mua ei kupari ja kulta oikein innosta, mutta ne köyhänmiehen hopeakynttilä jutut on kivoja, varsinkin ne sellaset kurpitsan muotoiset :)

   Tehtiin muuten pöytäkaupat, mutta otettiin pöytä vasta jouluksi. Mies tuumas et se on mun joululahja niin en sitä aikasemmin saa :) no kerkeääpä nuo lapset saada taas vähän ymmärrystä lisää päähän niin ehkä eivät niin pöytää ehkä telo :)

 3. 7.8.2013 / 22:52

  Meillä ei oo mitään kuparista. Ei oo suosikki, muttei inhokkikaan. Meiltä löytyy kuitenkin kromia esim. keittiön tuolien jaloista enkä sen takia halua hankkia muuta metalliväriä sekoittamaan pakkaa.

 4. SanMa
  7.8.2013 / 23:19

  Ihanalta näyttää tuo kollaasi! Itse olen vähän sivuuttanut tuon kuparivillityksen, mutta pitäisköhän sittenkin kaivaa varastosta 10vuotta vanhat kuparikattilat keittiöön koristeeksi..:)

 5. avista
  8.8.2013 / 14:35

  Kupari ei kyllä oikein iske eikä kultakaan sisustuksessa. Mutta vaatteisiin ja koruihin kulta on eksynyt piiiitkän tauon jälkeen. Muuton Stacked-hyllystöä on meillä ollut pari vuotta ja tykkään edelleen tosi paljon..Valkoinen, harmaa ja vaalea puu on meidän kodin ainekset. Kiitos kivasta blogivinkistä. :)

  • 9.8.2013 / 09:27

   voi onnekas! Stacked-osasia kotiuttaisin minäkin ilomielin, tosin eka pitäisi päättää ne osaset ja siinä mulla menisikin tovi :D

 6. 8.8.2013 / 16:18

  En mä siis ihan väärässä ollut edellisen postauksen kommentissa kuparisesta katosta. :) No ehkei kattoa sentään..

 7. 9.8.2013 / 16:13

  Kupari <3 Olen hankkinut nyt niin kuparisia kynttiläkippoja kuin korujakin, ihastus sen kun kasvaa! Hyvää viikonloppua S!

 8. Neiti Yrjänä
  10.8.2013 / 15:12

  Eipä ole ainakaan vielä kupari kolahtanut tänne suuntaan. Aika pitkään on omaa silmää miellyttänyt paljon musta/harmaa/valkoiseen kotiimme yhdistelemäni luumunvioletti ja kiiltävä hopea. Mutta ehkä jonain päivänä se kuparikin kolahtaa, ainakin voisi kolahtaa enemmän kuin kulta! Ja kyllä se sisustusintoilu taas nostaa päätään niin terassilla kuin sisälläkin, kun illat ovat alkaneet pimentyä! Tässä odotellaankin sitä tilaamaani Pandora -villamattoa, että miltä se nyt sitten livenä olohuoneessamme näyttää.

  • 11.8.2013 / 11:16

   sama täällä: sisustusinto kasvaa päivä päivältä, kun tulee taas enemmän oltua sisällä. ja todellakin niillä pimeillä illoillakin on vaikutusta; ihana iltaisin sytytellä valoja sisälle muutaman kuukauden tauon jälkeen :).
   toivottavasti matto on sellainen kuin toivotkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.