Vankilahotellissa, osa II

 

189

Hotellilomalla vankilassa – täh? -postauksessani kurkistettiin BEST WESTERN PREMIER Hotel Katajanokan pihapiiriin ja yleisiin tiloihin, nyt kurkistetaan itse huoneeseen. Olimme varanneet Premier-tason huoneen, joka on normaalia huonetta reilusti tilavampi. Huone oli kooltaan yli 25 neliötä ja myös vuode sen mukainen: kahden metrin levyinen! :D Kerrankin hotelli, jossa on myös laadukkaat ja pehmoiset tyynyt; sellaiset, joista en saanut kaupanpäälliseksi päänsärkyä.

192

193

Huoneen sisustuksessa käytettyjen lämpimien sävyjen ansiosta huoneesta huokui kodikkuus. Kolmen ikkunan ansiosta huone oli myös ihanan valoisa.

184

187

cats

206

Pitkän Helsingin keskustassa vietetyn päivän jälkeen erityisesti tämä näky hiveli silmiä:

190

Kylläpäs niihin oli ihana uppoutua, väsyneenä ja onnellisena lomalaisena.

Kylpyhuoneesta löytyi kiva sadesuihku ja huomasin, miten paljon pidänkään valkoisen laatan ja tuollaisen puisen katon yhdistelmästä. Erityisesti mieleeni olisi vaaleapuinen ja kapearimainen katto yhdistettynä mattavalkoisiin seinälaattoihin!

cats

Kylpyhuoneesta löytyi huoneen neljäs ikkuna:

220

Sellainen huone! Ja vaikka pitkälle yöhön selasimmekin netistä tämän entisen vankilan historiikkia, uni maistui hyvin ja ilman painajaisia :).
Voin kyllä suositella tätä hotellia Helsinkiin matkustaville! Mielenkiintoisella tavalla erilainen hotelli, mukava ja avulias henkilökunta, kivan vaihteleva valikoima huoneita sekä hyvä sijainti tekevät tästä oikein oivan majoituspaikan.

Comments

 1. 7.8.2013 / 09:46

  Hih, mä luin että vaaleanpunainen ja kuparimainen katto ja mietin, että no siinäpä olis omaperäinen ja erilainen ratkaisu. :)

 2. Tipi
  7.8.2013 / 10:06

  Sitähän on oltu täällä pk-seudulla turistina, kivaa.
  Olen kyseisen vankilan kulmilla paljon liikkunutkin. Ehei, en asiakkaana. :D Mummoni veli asui lähes naapurissa, näköyhteyden päässä.
  Ystäväni vietti hääyönsä vuosi sitten samassa hotellissa, viihtyi myös mainiosti.

  • 7.8.2013 / 11:03

   juu käytiin pitkästä aikaa, jopa kokonaisen vuorokauden verran :). yleensä Helsinki-pyrähdykset on mulla olleet ihan muutaman tunnin luokkaa, joten kivaa vaihtelua.

 3. 7.8.2013 / 10:53

  Upealta näyttää koko hotellin toteutus! Tarttee kyllä joskus ”turisteilla” kotikaupungissa ja viettää hotelliyö tuolla :-)
  Heh, hauska huomio oli, että tuo kylppärin seinän mosaiikki ainakin näyttää samalta laatalta kun mun kylppärin lattia. Vankilatunnelmaa kotiinkin ;-)

  • 7.8.2013 / 11:04

   ehdottomasti, suosittelen!
   kivaa mielestäni olikin tuo, ettei huone enää noudattanut vankilateemaa ;).

 4. Tiia
  7.8.2013 / 21:11

  Hieno, kyllä tuollaisessa vankilassa kelpais asustella :)

 5. 8.8.2013 / 22:10

  Wau, siistiä! En oo tuommosesta paikasta kuullutkaan :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.