Hyvä mieli

 

Tällä puolen ruutua tapahtuu nyt niin paljon kaikenlaista, ettei meinaa vuorokauden tunnit riittää saati sitten perässä pysyä… Onneksi vain hyviä asioita! Eilen menin nukkumaan joskus yhden-kahden välillä ja heräsin aamulla jo seiskan pintaan: mukavista asioista saa niin valtavasti positiivista energiaa ettei malta nukkuakaan! :)

081

Viikonlopun voi aloittaa vaikka tällä jättimuffinssilla! Toivottavasti tälle ei käy kuten viimeksi… Ehkä muistattekin postaukseni Ja niin katosi mun muffinssi parempiin suihin!?
Vettä sataa ja ilma on taas niin kovin syksyinen. Mutta eipä tuo haittaa! Eilen illalla auringonpaisteessa puunasimme paljun, laskimme sinne uudet vedet ja nyt mun tehtävä olisi lämmittää vesi päivän aikana, jotta illalla pääsemme pulahtamaan! Palju on siitäkin hyvä, ettei ole väliä sataako vai paistaako; sinne voi mennä joka säällä. Veikkaisin, että paljukissa tulee taas liittymään joukkoomme.

cats

Mutta nyt, ei se auta kuin tarttua päivän puuhasteluihin, jotta voi sitten illalla ansaitusti nauttia! Viikonloppu jo häämöttää: iloista viikonloppua jokaiselle täällä vierailevalle, kiva kun kävit! :) 

Comments

 1. Krisse
  9.8.2013 / 09:33

  Repesin niin tuolle sun aiemmalle muffinssi tarinalle, kissat on ihania! Mulla on itsellä samanlainen herkkujen jahtaaja kotona ja tämä kuulosti jotenkin niin kovin tutulta :) Oikein ihanaa viikonloppua!

  • 11.8.2013 / 11:17

   :D kiva kuulla että juttu sai nauramaan! on nää sellasia murmeleita että! aina järjestämässä jotain ylimääräistä kivaa ;)

 2. Mg
  9.8.2013 / 09:40

  Nautinnollista paljuiltaa! :) Ah, ihanaa perjantai, pääsee taas lataamaan akkuja pariksi päiväksi. Ei tässä kesäloman jälkeen auta kuin ootella seuraavaa lomaa, joka onnekseni tuleekin jo parin kuukauden päästä, kun häämatka koittaa palmujen katveeseen!! Hih!

  Karvaisille kavereille terrrrveiset! <3

  • 11.8.2013 / 11:18

   kiitos paljon, nyt on kyllä koko viikonloppu paljuiltu :P
   no niin, pari kuukautta hurahtaa nopeasti! teidänkin kaksikolle terkut :)

 3. Niina ja 4kisua
  9.8.2013 / 10:31

  Täällä on herkuteltu kisujen kanssa kermavaahdolla ;)
  Ulkoiluhullun kisun lepyttelyä samalla koska hän joutui eilen yllättäen lääkäriin joka on hänen mielestä niiiiiiiiiiiiiiiiiin hirveä paikka :( ainoa kerta kun mamin sylissä ollaan hievahtamatta…Joutuu olemaan autossa ja nyt on viikon lääkekuuri :( hänellä todettiin paksusuolentulehdus (kerran vuodessa sama sairaus riesana) mutta onneksi kermis auttaa :) Leppoisaa viikonloppua teidän poppoolle :)

 4. 9.8.2013 / 10:33

  Hei!
  Olen jo jonkin kuukauden seurannut mukavaa ja tyylikkään raikasta blogiasia ja linkittänyt sen omaan blogiluettelooni. Nyt lopulta myös kommentoin. Upeiden sisustusasioiden lisäksi noita ihastuttavia kissamaailman tapahtumia on kiva seurata :)

  Eipä tosiaan sääkän haittaa, jos välillä kuitenkin aurinko paistaa/lämmittää ja vesiputit kuivaa.
  Hyvää viikonloppua!

  • 11.8.2013 / 11:21

   hei Rita! olipa kiva että jätit viestiä, kiitos kovasti :). tuunpas kurkkimaan sinun blogiasi :)
   aurinkoista sunnuntaita!

 5. 9.8.2013 / 11:31

  Kiva kuulla että siellä tapahtuu mukavia asioita!
  Ihanaa viikonloppua! <3

 6. 9.8.2013 / 13:06

  Oi miten herkullinen muffinssi! Tekisi kovin mieli itsekin haukata:D
  Oikein ihanaa paljuiltaa ja alkavaa viikonloppua teillekin ♥

 7. Annastiina
  9.8.2013 / 20:01

  Sinulla on kivoja kuvia ja tavallisia, mukavia juttuja. Näitä on kiva käyä lueskelemassa! :) Oispa kiva lukea postaus norm päivästäsi kuvien kera. :)

 8. Hennis
  9.8.2013 / 22:14

  Jotenkin kiva lukea nyt, että menee hyvin! Yleisfiilis täällä blogissa on nyt sellainen tosi valoisa ja kiva. (veikkaan muuten, että olet irtisanonut itsesi päivätyöstäsi…) Tai sitten se johtuu vaan siitä, että olen taas ehtinyt lueskelemaan blogeja enemmän oman elämän kiemuroiden asetuttua taas uusille uomille. Oli sellainen vaihe tuossa, ettei varsinkaan sisustusjutut kiinnostaneet vähääkään, niin jäi moni blogi vähemmälle… Siirryin kuluttamaan treeniblogeja, kun piti kanavoida angstit ulos urheilemalla. :D Lopetan nyt, ettei tästä tule avautumisviesti, melkein olisinkin kyllä voinut laittaa sulle s-postia…
  Mutta siis tarkoitukseni oli sanoa, että kiva kun on kivaa, se näkyy! :) Täällä seuraillaan taas tiiviimmin.

  • 11.8.2013 / 11:34

   oi, kiitos Hennis! itse en ole huomannut, että blogi olisi muuttunut mitenkään, mutta voit hyvin olla oikeassa. sitä itse usein helposti sokeutuu kun on niin lähellä :)
   laita ihmeessä mulle sähköpostia, kuuntelisin (tai lukisin :)) mielelläni sun kuulumisia!
   kiva että seurailet tiiviimmin ja asiat sielläkin kaikesta päätellen järjestymässä. ja kyllä, veikkasit oikein.

 9. 10.8.2013 / 08:33

  Ihania kuvia sulla taas Instassa. Mä niin rakastan teitin kisuja. :)

 10. Irma
  10.8.2013 / 09:42

  Nautinnollisia hetkiä ja hyvää viikonloppua.

  • 11.8.2013 / 11:31

   kiitos Irma ja mukavaa sunnuntaita! näin eilen kuvia puutarhajuhlistasi, niin upea puutarha olikin! :)

   • Irma
    12.8.2013 / 10:23

    Puutarhassani kukkivien kukkien aika alkaa olla pikkuhiljaa ohi, vielä kukkii valkoiset syysleimut. Kelloköynnös alkaa kohta kukkimaan sinisin kukin, saas nähdä ehtiikö, ennen hallaöitä. Sitten on vielä pientä jännitystä ilmassa, nimittäin toin Eestin puutarhamatkalta kolme kukkasipulia, nyt ne on pitkävartisia, useita nuppurykelmiä vareessaan, vaikuttaa liljoilta, mutta minkävärisiä?? se jää nähtäväksi. Ihana lämmin kesä alkaa taittua syksyyn :( Jos täälläpäin ajelet, tule ihastelemaa :)

 11. Heidi
  10.8.2013 / 19:28

  Ihanat muhvinssikissat! :D
  Ne on sairaan nopeita, kuten Speedy ja Saku.

 12. Heidi
  11.8.2013 / 13:40

  Täällä on kaksi samanlaista. Mistäköhän tulee sanonta ”pitkäkyntinen”…. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.