Pieniä otoksia kesän varrelta

 

Rentoa sunnuntaita! Mulla kävi tässä viikonlopun aikana hassu sattumus: kännykkä ei ole salasanan vaihdoksen vuoksi ilmoittanut saapuvista sähköposteista (mukaanlukien blogikommentit) ollenkaan viikonlopun aikana. Havahduin tuohon asiaan tänä aamuna, mietin että ohhoh, onpas ollut epätavallisen hiljainen kännykkä viimeiset pari päivää. Parin päivän tauon jälkeen tulin myöskin nyt aamusella käymään koneella, kurkkasin blogiin ja näin, että olihan tänne tullut kommentteja! Sen jälkeen kurkkasin blogisähköpostiini: blogikommenttien lisäksi muutama muukin posti :P. Että vastaukseni lukijaposteihin ovat nyt hiukan viipyneet, koska kännykkäni järjesti mulle tähän väliin tällaisen pienen loman, heh! Vastauksia alkaa kuitenkin heti tämän postauksen jälkeen kilahtelemaan teille päin.

Keräsin tähän viimeisen kuukauden ajalta muutaman Instagram-palasen. Minut löytää Instagramista yllättävästi nimellä allyouneediswhite – tervetuloa seurailemaan!

Kuvakansiot1Kuvakansiot1-001

On ollut tehokkaita irtiottoja arjesta, uintireissuja, murmeleiden laadukasta seuraa, rantapäiviä, lettukestejä, synttäreitä joka toinen viikko, vierailuja ulkopaikkakunnilla, terassi-iltoja, auringonlaskuja, prätkäajeluja, matkasuunnittelua ja -haaveilua, mummolavierailuja, monenlaisia hyviä uutisia, illanviettoja ystävien kesken sekä paljunautiskeluja. Kahta viimeistä viimeksi eilen, aamuyöhön asti. Jotain maagista siinä on; istua paljussa pilkkopimeällä vesihöyryn noustessa pimeään yöhön, vain paljun omat valot valaisemassa ja vain taustamusiikki sekä hilpeä, paljusta kantautuva puheensorina rikkomassa yön hiljaisuutta. Miten sieltä malttoikaan yöllä nousta pois!

Kerrassaan ihania lomatunnelmia! <3 Näitä on mukava palata myöhemmin syksylläkin katselemaan ja muistelemaan… Toivottavasti teillekin on kesän aikana kertynyt kivoja lomamuistoja. Itse olen onnekkaasti saanut lomailla jo kuusi viikkoa, vielä olisi yksi edessä ja sitten vaihteeksi töiden pariin! Parasta mahdollista sunnuntaita!

Comments

 1. Mape
  11.8.2013 / 12:46

  Voi miten kivoja kesäkuvia! Ja ihanan (kadehdittavan) pitkä kesäloma sinulla on =) Minä lomailin neljä viikkoa ja yksi työviikko on jo takanapäin. Tämän kesän loma tuntui kyllä pidemmältä, kuin viimekesäinen neljä viikkoa. Johtuneeko siitä, että säät oli edelliskesää paremmat…

  • 12.8.2013 / 09:42

   osittain oma valinta pitää näin pitkä loma :)
   tänä kesänä on kyllä ollu paremmat ilmat kuin vuosi sitten!

 2. Leena
  11.8.2013 / 18:11

  Ihana kollaasi kuvia! Erityisesti huomioni kiinnittyi valkoiseen lepotuoliin, joka sijaitsee teidän keittiön ja olkkarin rajalla. Mikä tuoli on kyseessä? Näyttää, että siinä olisi todella hyvä istuskella! :)

  • 12.8.2013 / 09:43

   se on hankittu Ikeasta noin kolme vuotta sitten, ei taida enää olla valikoimissa… Rörberg-lepotuoli on kyseessä ja lähes aina se on varattu vanhemman kissamme toimesta (kuten kuvassakin) :D. eli siis tosi mukava on istua!

 3. Rags
  11.8.2013 / 18:34

  Ihania kesakuvia ja lomatunnelmia! Kivaltaa kuulostaa teidan kesaloma. :-)

  Taalla on ollut hurjat helteet viime aikoina, siksi en ole paljoa koneella jaksanut roikkua… Tykkaan lammosta, mutta tanaan on ollut ihanaa, kun on ollut vahan viileampaa.

  Ihanaista viimeista lomaviikkoa! :-)

  • 12.8.2013 / 09:45

   on kyllä ollu tosi kiva kesä! ohhoh, teilläpä tuntuu siellä riittävän helteitä! saapa nähdä ehtiikö tänne vielä tälle kesää :)
   kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.