Kimalletta kynsiin

 

Leppoisissa lomatunnelmissa leppoisat aiheet: uusi kynsilakka :D. Jokin aika sitten näin Instagramissa Peetan upeat kullankimalteiset kynnet ja ne jäi niin mieleeni, että seuraavalla kauppareissulla piti tehdä mutka Gina Tricotiin

061

Kynsilakkaputelin hinta oli 3,95 €/kpl, mutta koska kympillä sai kolme enkä osannut päättää vain kahta niin kolmehan mä sitten kassalle kiikutin… Sekä kultaisen että hopeisen sävyn, jotka toimivat kivasti joko yksinään tai sitten vastaavasti tuon kolmannen; glitter-lakan alla. Glitter-lakkaa voi toki käyttää myös yksinään, jolloin kimalteisten palleroisten alta näkyy itse kynsi. Kyseinen lakka on siis pohjaltaan kirkas, mutta siinä on kimalletta sekä punertavassa (kupari? :D) että kultaisessa sävyssä, pääpaino kuitenkin jälkimmäisessä.

057

054

Lakka oli kynsissäni puolitoista viikkoa, tosi hyvä pysyvyys. Olin etukäteen ajatellut, että annan sen kulua itsestään pois, mutta kulumakohdat alkoivat kuitenkin häiritsemään liikaa. Lisäksi siihen väliin tuli eräät illanistujaiset, joihin halusin virheettömät kynnet, ja niin alkoi poisto-operaatio! Arvaattekin varmaan, että ”aavistuksen” verran kauemmin kesti kuin glitterittömän lakan poistaminen… Aikaavievää puuhaa! Poistin lakat kahdessa erässä, sen verran touhu tympi :P. Tiesin tämän toki jo etukäteen, kaavailinkin tästä sellaista juhannuksena ja jouluna -kynsilakkaa, heh!

Tosi vaikeaa oli saada kynsilakkaa kuvattua, näyttävät luonnossa kyllä paljon paremmilta kuin näissä kuvissa. Lisäksi auringonsäteet saa kynnet kimaltamaan entistä enemmän! Laitoin pohjalle kullanvärisen lakan, sen päälle glitter-lakan ja päällimmäiseksi vielä Diorin päällyslakan. Että kyllä pysyi!

019

007

Nyt alkoi jostain syystä tekemään mieli cappuccinoa… Ei muuta kuin tuumasta toimeen! Pöytäseuraksi voisin ottaa jonkin sisustuslehden, enpä ole aikoihin niitä selaillutkaan… Pitäisiköhän kesätauon jälkeen laittaa jokin lehti ihan tilaukseenkin..? Ja hei muuten; mulla on tällä viikolla teille eräs ilmoitus, pysykäähän kuulolla! Kivaa alkanutta viikkoa!

Comments

 1. Tipi
  12.8.2013 / 11:42

  Glitterilakat ovat aivan ihania, mutta. Jos niitä laittaa yksistään – ne lohkeavat välittömästi ja jos taas laita niitä lakan päälle (+ alus- ja päällilakat), niiden poistaminen on kamala urakka.
  Itse glitterien kanssa käytän nykyään sellaistan tekniikka, että laitan vaan osaan kynttä itse lakkaan sopivaa glitteriä. Poistamisen tuskasta jää siis enää jäljelle vain puolet. :D

  • 12.8.2013 / 19:00

   heh :). mietin tuota kullanväristä glitteriä sitenkin, että sopis varmasti monenvärisen aluslakan päälle! esim. vaaleanpunaisen tai ihanan sinisen, jonka viime viikolla ostin… täytyypä joskus testata!
   niin ja huomasithan alapuolella Jennan vinkin lakan poistamisesta!

 2. 12.8.2013 / 11:58

  Kauniit kynnet! :)

  Tuohon glitterlakan poistamiseen (edellinen viesti) on yks tosi hyvä vinkki johon tarvitaan vanulappuja ja foliota sekö kynsilakan poistoainetta. Poistoaine laitetaan vanulappuun (kannattaa pistää runsaasti), se kiedotaan kynnen päälle ja päälle folio. Annetaan olla hetki ja kynsilakka on lähtenyt :)

  • 12.8.2013 / 19:02

   kiitti Jenna!
   tiedätkö, tuo kikka kävi munkin mielessä. nimittäin pari vuotta sitten mulla oli kynsissä geelilakkaus (ei siis geelikynnet vaan lakkaus!) ja sen poistin sit kotikonstein tuolla tavoin folioiden avulla. tosin geelilakkaus ei lähde normi kynsilakanpoistoaineella, vaan siinä täytyi käyttää asetonia.

 3. 12.8.2013 / 13:03

  Hih kiitos vaan linkittämisestä! Toi kynsilakka on kyllä pitänyt lemppariasemansa sen ostamisesta lähtien, mulla on ollu sitä jatkuvasti kynsissä. Tuo mukavasti kimalletta arkeenkin ;)

 4. 12.8.2013 / 13:29

  Itsellä on kans ostoslistalla joku glitterlakka, jota voi käyttää toisen lakan päällä. Täällä ei tosin GT:tä ole, mutta eiköhän Kärkkäiseltäkin joku lakka löydy :)

 5. 12.8.2013 / 14:43

  Näyttääpä kimallelakka hyvälle, sävy on tosi upea!

  Minä olen ollut pitkään lakkailematta kynsiäni, mutta nyt taas viimeaikoina olen innostunut asiasta uudelleen. Taidanpa siis kipaista GT:lle! :)

  • 12.8.2013 / 19:05

   mulla on ollut jo tosi pitkän aikaa sellainen, et haluan pitää lakkaa kynsissä aika lailla päivittäin. kynnet on kivemman näköiset lakattuina :)

 6. 12.8.2013 / 16:43

  Glitterlakkojen poistaminen on tosiaan yhtä helvettiä suorastaan :D Joku fiksu jo antoikin folioniksin, joka toimii kun antaa jonkun aikaa vaikuttaa. Nykyisinhän on myös poistoaineita, joihin kynsi ”dipataan”. Toimii kuulemma myös glitsulakkoihin, tosin omaa kokemusta ei ole. Kuulostaisi ihanan helpolta :)

  • 12.8.2013 / 19:06

   folioniksin otan käyttöön ens kerralla, sen verran tuskaisaa hommaa se poistaminen tosiaan oli :D
   uusi tieto tuollainen dippauslakka, täytyypä pitää silmät auki!

 7. 12.8.2013 / 20:45

  On kyllä tosi nätit kynnet! :) Itsekin tykkään lisäillä vähän bling blingiä pelkän yksivärisen lakan päälle.

 8. 13.8.2013 / 13:19

  Voih, miten kauniit kynnet oletkaan lakannut :)
  Mä tykkään ihan hirmuisesti noista Gina Tricotin kynsilakoista, vielä yksikään ei ole ollut huono ja multa löytyy niitä jo.. hmmm, oisko kymmenkunta :)

 9. 19.8.2013 / 22:19

  Mulla on pari ginatricot kynsilakkaa ja ne ei kyllä oikein ollut hyviä, oli joku setti kylläkin jossa oli kolme eri lilan sävyä ja halpoja joten ei mahdottomia voinutkaan odottaa. Mutta noita glitterlakkoja vois hakea jos kerran hyviä ovat, mulla ei niitä oikein vielä olekaan. Laskin et mulla on yli 30 kynsilakkaa ja oon kyllä nyt ahkerasti lakannutkin ja meidän neiti 4v. on myös innokas kynsilakkojen ostaja ja aina pitäisi ostaa uusi. Laivareissulta ostettiin viime viikolla uusi lakka, essien lakka joita mulla ei ennestään yhtään ookkaan ja juuri sillä lakkasin ja oli kyllä todella peittävä jo yhdellä kerroksella ja se suti oli aivan täydellinen, oikean muotoinen ja tuuhea. Yhtä kesäsävyä essieltä en oo mistään löytänyt, muualta kuin netistä mutta en viitsinyt vielä tilata. Saa sit nähdä pysyykö myös kynsissä hyvin, toivottavasti ei petä odotuksia.

  • 20.8.2013 / 17:35

   jep, täälläkin aika kiva kynsilakkavalikoima :P. aina joku sävy kynsissä. mullakaan ei vielä ole Essien lakkoja, houkuttais yks sävy kylläkin, mutta Anttilassa ei sitä ollut kun viimeksi etsin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.