Kaunis kimppu: kodin keskipiste

 

Perjantai. Varmaan monessa kodissa se perinteinen viikkosiivouspäivä..? Sanoin tässä juuri yhtenä päivänä äidilleni, että välillä tuntuu kuin elämä kotona olisi yhtä siivoamista toisensa perään. Joka päivälle tuntuu olevan jotain ja joskus ei vain jaksa. Eikä kiinnosta. Mistä te saatte motivaatiota siivoamiseen?

035

cats

Onhan siivottu ja puhdas koti tietysti niin paljon kivempi kuin sen vastakohta, mutta aina tuokaan ei toimi tarpeeksi tehokkaana motivaattorina. Se tympein kohta taitaa olla juurikin siivoamaan ryhtyminen – kuuluisinpa siihen ihmisjoukkoon, joka rentoutuu siivoamalla… Vai onko sellaista oikeasti edes olemassa ;).

029

Kummasti sitä kuitenkin aina laittaa staattiset liinat heilumaan ja suihkeet laulamaan, tarttuu imurin ja/tai mopin varteen ja alkaa tavoittelemaan puhdasta kotia. Sillä mikä olisikaan siivouksen jälkeen ihanampaa, kuin istahtaa sohvalle cappuccino- tai teekuppi kädessä ihastelemaan siistiä kotia. Katsella ympärilleen näkemättä pölyhiukkastakaan. Ehkä vaihtelun vuoksi vaihdella hieman tekstiilejä, sohvatyynyjä sun muita, sisustella hiukan… Sen jälkeen suunnitella viikonlopun ruokalista ja käydä ruokaostoksilla. Täyttää puhdas jääkaappi herkullisilla ruoka-aineksilla ja asetella kaupasta mukaan tarttuneet kukat maljakkoon – viikonloppu voi alkaa!

cats

043

061

Tänä perjantaina viikonloppuni alkaa kuitenkin hieman eri tavalla ja alankin kohta valmistautumaan hammaslääkäriin… Raitaiset kaverini saavat jatkaa uniaan. Samoihin aikoihin blogimuuttoni kanssa täällä vietettiin muuten synttäreitä ja herkuteltiin sekä katkaravuilla että kermavaahdolla; tuo kuvassa näkyvä muruni täytti 11 vuotta <3. Ei uskoisi, niin ikinuori on sekä ulkonäöltään että käytökseltään!
Hyvää viikonloppua!

 

Comments

 1. 6.9.2013 / 10:12

  Meillä on otettu torstai siivouspäiväksi, koska on mukavampi aloittaa viikonloppu sitten perjantaina ilman siivousta! Tosin nyt kun olen kotona, tulee siivottua kahdessa erässä :) aloitan torstaina, mutta ino loppu aina kesken, joten nyt koneella roikkumisen jälkeen pyyhin vielä pölyt niin sitte voi ottaa taas rennosti!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:04

   Meilläkin on ollut tuo joskus käytössä, kieltämättä sillä oli puolensa! Viikonloppu tuntui ikään kuin pitemmältäkin noin :)

 2. Niina ja 4kisua
  6.9.2013 / 10:23

  Pidän siististä kodista, mutta välillä on tosi vaikeaa saada inspistä siivoamiseen…Kun on 4kisua niin siivoilen joka päivä vähän ja isompi siivous sitten kerran viikossa.
  En kyllä tunne ketään joka rentoutuisi siivoamisesta ;D
  Mä laitan yleensä rockin raikaamaan ja pakotan itseni siivoamaan ;)Siivoan yleensä arkena, että saan viikonloppuisin vaan olla ;D
  Onnea ja silityksiä 11vuotiaalle kisumisulle :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:05

   Ihan sama täällä tuon ensimmäisen lauseesi osalta! Kiitti, meni perille :)

 3. 6.9.2013 / 10:25

  Siivousmotivaatiota on kyllä joskus (aika useinkin) tosi vaikea löytää. Parasta on kyllä se, kun on saanut siivottua ja istuu vaan ihailemaan siistiä kotia <3
  Ihanaista viikonloppua ja onnea vielä 11-vuotiaalle! <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:05

   Niinpä, sitä tekisi niin paljon mieluummin jotain muuta ;). Kiitos samoin!

 4. Äippä
  6.9.2013 / 10:34

  Moi, mä inhoan imuroimista, en jaksaisi taistella imurin kanssa, kun se meinaa syödä matot. Imua saa toki pienennettyä mutta kuitenkin… Mielummin siivoilen ja järjestelen muuta. Meille on tullut imurointivuorot miehen kanssa jotenkin itsestään, se on ihan jees. Sitten, jos on tulossa vieraita (harvoin kylläkin) niin sitten vähän paremmin siivoillaan. Otamme muutes molemmat kuulokkeet korville ja Suomi Pop soimaan, se vähän helpottaa :) Paljon onnea teidän murulle!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:08

   Mulla sama, imurointi on se kaikista ärsyttävin. Meillä onneks mies hoitaa kotitöistä sen ja minä muut. Tosin näin kesäaikaan mä teen kaiken, hänellä on pihahommia. Kiitos onnitteluista! :)

 5. 6.9.2013 / 10:57

  Usko tai älä; minä rentoudun siivoamalla. Tilanne ei ehkä nuorempana ollut tämä, mutta jostain syystä näin on käynyt :) Mieskin jaksaa ihmetellä asiaa. Mutta olipa hyvä, kun mainitsit tuon ”puhtaan jääkaapin” – se pitääkin pestä huomenna! Myöhästyneet onnittelut murulle! <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:08

   Kiva saada tällainenkin mielipide mukaan! :) Kisu kiittää!

 6. 6.9.2013 / 11:16

  Kauniita kuvia! Rennosti osaa ottaa kisu-vanhus <3
  Meillä ei ole koskaan virallista siivouspäivää vaan kun inspiraatio iskee (yleensä su..) niin siivoamme yhdessä koko talon. :D Perus-imuroinnin teemme 2-3 kertaa viikossa niin ei koskaan ole niin likaista että olisi ihan pakko-pakko super-siivota. Ja ehkä meidän mittapuulla on ihan siistiä silloin kuin muilla ei :D

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:11

   Kiitos! Voi, heti pistää korvaan tuo vanhus-sana, en millään osaa ajatella tuota ikinuorta sillä tavalla :D
   Meillä imuroidaan vain kerran viikossa, mutta ei kerta kaikkiaan ole tarvetta useammin (onneksi!)!

   • 7.9.2013 / 21:30

    Töissä ollessamme meidän kisu-herrat ottavat pienet lapiot ja kottikärryt esiin piilosta ja kuljettavat kilotolkulla kissanhiekkaa ympäri taloa.. Siksi on pakko imuroida noin joka toinen päivä. En ole saanut heitä kuitenkaan oppimaan imurointia :D

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     8.9.2013 / 10:26

     Eli selvästi ne pikkuimurit on sitten vielä heillä hukassa :D

 7. Sara
  6.9.2013 / 11:53

  Uskallanko edes tunnustaa, että kuulun siihen joukkoon, jolle siivous on terapiaa? En voi hyvin sekaisessa tai sotkuisessa ympäristössä, joten siivoaminen on yleensä ihan kivaa puuhaa. Siitä raivaamisesta (lelut ja muut väärässä paikassa olevat tavarat) pidän vähiten. Tosin lasten myötä alkaa pinna pidetä tässäkin asiassa. :-) Kaikkein kivointa on, kun saa siivota yksin, musiikka pauhaa ja voi ottaa vaikka yhden siiderin tai lasin viiniä vauhdittamaan menoa. :-)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:15

   Ilman muuta uskallat! Kiva kuulla tällainenkin mielipide :). En minäkään voi hyvin sekaisessa ympäristössä eikä meillä kyllä usein sellaista olekaan, tavarat laitamme suht tehokkaasti aina takaisin paikoilleen. Tai ehkä mulla jää joskus lojumaan jotain pientä :P. Mulla taitaa olla hieman sellainen asennejuttu tämä, täytyis vähän höllentää otetta. Nimittäin kun alan siivoamaan, siivoan liian pikkutarkasti ja siksi se tuntuu niin työläältä. Tai olen kyllä nopea, vaikka pikkutarkkaa työtä teenkin, mutta ne mun siivoamiset tapaa usein hieman paisua ja kestää turhan kauan päästä siihen pisteeseen, että voin tyytyväisenä sanoa: nyt on kaikki valmista! Huomaan koko ajan et tuonkin vois pestä ja tuon ja tuon ja nämä vois järjestellä yms. Mahtava vinkki muuten tuo viimeinen! :))

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:16

   Juuri näin! :)

 8. Viivi / Valkoinen Soihtu
  6.9.2013 / 12:22

  Juu, siivous on kyllä sellainen pakollinen paha. Mutta se on niin totta, että se on mahtava tunne sitten, kun on saanut paikat puunattua ja saa ottaa viikonlopun vastaan siistissä kodissa:)! Meillä tosin kolme pientä pitävät huolen siitä, ettei koskaan saa kovin kauaa nautiskella siitä siisteydestä, pöh:D

  Suloiselle kissalle onnensilitykset!

  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:17

   Niinpä! Kiitos, silitykset välitetty :)

 9. Maria
  6.9.2013 / 12:44

  Minä löydän kadonneen siivousmotivaationi lueskelemalla lemppari sisustusblogejani. Sitä tulin nytkin täältä hakemaan :D. Yleensä aloitan siivouksen ihan väärästä päästä. Ensin siirtelen pieniä sisustustavaroitani ja laittelen niitä sopiviin ryhmiin ja sitten vasta siivoan. Mulla toimii paremmin noin päin.

  Tänään laitoin jo syksyä kotiin. Kaivoin kaapista kaikki ihanat syys sisustus juttuni. Kohta käyn pihalta vielä hakemassa ihania auringonkukkia maljakkoon.

  Sen jälkeen pitäisi vielä imuroida pikaisesti ennen kuin lähden pikkuista koululaistani vastaan.
  Imurointi on mielestäni se kaikkein inhottavin kotityö. En vaan tule imurin kanssa ollenkaan toimeen :D

  Ihanaa viikonloppua ja onnenrapsutukset 11-vuotiaalle kisumisulle.
  Meidän karvainen kakara vietti eilen synttäreitään <3. Täytti jo hurjat 4-vuotta.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:20

   Ai, mahtava kuulla! :D Et tainnut sitä tällä kertaa saada kun täällä vain aiheesta marmatettiin :P. Mulla sama tuon imuroinnin kanssa, inhotuskotityö! Vaikka meillä onkin tosi hyvä imuri niin silti… Kiitos onnitteluista, 11-vuotias loikkasi juuri tähän syliin :). Kivaa viikonloppua sinullekin! Itsekin vois miettiä jotain syysjuttuja kotiin pikkuhiljaa…

 10. Maiti
  6.9.2013 / 15:14

  Onnea 11 vuotiaalle! Mulla oli kaksi samannäköistä karvahaalaria, toinen eli 7 vuotiaaksi (amppari pisti) mutta toinen ilostutti meitä 2 kuukautta vaille 22 vuotiaaksi. Pysyi tosi pirtsakkana loppuun asti.
  Siivoamisesta selviydyn tosi helpolla kun noudatan fly lady sivuston ohjeita, laiska kun olen.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:21

   Kiitos Maiti! Voi, saisinpa pitää nämä luonani noin pitkään <3. Pitääpäs tutustua tuohon sivustoon!

 11. Aikku
  6.9.2013 / 19:09

  Ensinnäkin onnea ikinuorelle ja pitkää ikää! <3 Täälläki tänään töistä rättiväsyneenä siivottu… Ei millään meinannu jaksaa, mutta pakko oli, kun katsoi lattioilla olevia kissanhiekkoja ja -karvoja, kissanvessasta oli lähetty vauhdilla ja tappeluita oli pidetty :) Mutta hyvä mieli viikonlopusta (vaikkakin huomenna vielä työpäivä) ja lasi viiniä palkitsi ahertajan… Hyvää viikonloppua teille ja raitapöksyille!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:26

   Kiitos Aikku, pitkää ikää toivomme <3. Hyvää viikonloppua sinullekin kun töistä pääset ja vapaalle heität! :)

 12. kissatäti
  6.9.2013 / 19:32

  Meillä kun on eläimiä paljon, niin on pakko siivota joka päivä. Huomaan olevani välillä kuin joku kone joka ei ajattele mitään kunhan tahkoaa, tietäen ainakin sen, että huomenna taas aloitetaan alusta. Itseppä olen eläimeni ottanut, yhtäkään en pois antaisi, joten näin mennään. Hyvä imuri, hyvät siivousvälineet ja aineet auttavat. Meillä kun ei ole oikein mitään turhaa tavaraa se helpottaa. Kisulle paljon onnea ja paljon vauhdikkaita vuosia jatkossakin.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:28

   Meillä on tosi hyvä imuri ja välineet kyllä muutenkin, mutta jotenkin ne ei onnistu mua inspiroimaan :D. Kiitos kisun muistamisesta :)

 13. Rags
  6.9.2013 / 21:06

  Joskus siivoaminen on ihanan terapeuttista, mutta yleensa ei… pakollinen juttu vaan. Mutta lopputulos on palkitseva, varsinkin jos on ihana uusi kukkakimppu kaunistamassa kotia. Vaivan arvoinen juttu. :-)

  Paljon onnea teidan ihanalle 11-vuotiaalle. Meidan pienet pojat ovat juhlineet tanaan 1-vuotissynttareitaan. :-)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:30

   Jep, pakollinen juttu vaan… Ehkä näin kesän jälkeen tympii jotenkin normaalia enemmän tuo siivous :D. Kiitti onnitteluista! Aivan pysähdyin tuohon et hyvänen aika, onko vuosi mennyt näin nopeasti?? :O
   Paljon onnea komeille poitsuille! <3

 14. 6.9.2013 / 21:44

  Minäkin kuulun torstaisiivoajiin. Perjantai-iltana on ihana tulla puhtaaseen kotiin, nostaa jalat pöydälle ja nauttia vaikka lasi viiniä. Tänään tarjolla oli tosin (vain) pavlovaa :) Ajattelin, ettö keikautan kesän vikan kakun. En tiedä miten siivousintoa voisi lisätä, minä nimittäin saatan kuulua tähän siivousrentoutujien porukkaan. Minulla auttaa se, että pidän kokoajan kiinni yleisestä puhtaudesta. Viikkosiivous sujuu tunnissa, kun ei mene aluksi aikaa tavaroiden siirtelyyn oikeille paikoilleen jne.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:33

   Torstaisiivous on kyllä hyvä, itsekin sitä usein kokeilleena tiedän ne hyvät puolet :). Meilläkin on kyllä tavarat suht oikeilla paikoillaan ja pidämme yllä perussiisteyttä viikollakin, mutta silti se viikkosiivous tuntuu työläimmältä. Taidan olla turhan tarkka pipertäjä :P

 15. 6.9.2013 / 22:33

  Meilläkin pyritään aina siivoamaan torstaina. Jos kaikki menee täydellisesti, niin hoidan perjantain ruoka- ja kukkaostoksetkin jo torstaina.. En voisi kuvitellakaan, että työpäivän ja lapsen haun jälkeen jaksaisin alkaa kiireellä siivoamaan, miettiä ruokia ja lähteä vielä käymään kaupassa! :) Perjantaina pitää päästä viimeistään viideltä kotiin, vaihtaa kotivaatteet päälle ja tehdä jotain hyvää, mutta helppoa viikonloppuruokaa.. Niin ja ne kukat kuuluvat ehdottomasti viikonloppuun ja siivousmotivaattoriksi! Kukista ei ole mitään iloa, jos koti on sekaisin.. Ihanaa viikonloppua!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   7.9.2013 / 10:35

   Oi, sait tuon viikonlopun aloituksen kuulostamaan niin ihanalta :). Täälläkin oli eilen niin mukava koti-ilta, ulkoiltiin ja leivottiin maailman herkullisimpia sämpylöitä! Kivaa viikonloppua sinullekin Kaati!

 16. 7.9.2013 / 12:17

  Minä kyllä rentoudun siivoamalla :) Tykkään siivota kun vauhtiin pääsee, eikä silloin malttaisi lopettaa. :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.9.2013 / 10:27

   Mitenhän muhun saataisiin tuo sama rentoutumiskeino :)

 17. 7.9.2013 / 14:09

  Aiemmin pysyin hyvin rytmissä, että aina torstaina siivosin. Se on hieman päässyt lipsumaan, mutta huomaan, että nyt ainakin uuden asunnon myötä on taas saanut siivousintoa, koska haluaa pitää paikat siistinä. Myös jos tekee uusia sisustushankintoja tai vaikka vain muuttaa järjestystä kotona, saa yleensä uutta intoa myös siivoukseen. Kukat ovat myös oiva ratkaisu, koska täytyyhän kukkien ympärillä olla siisti tila! (:

  omasohva.blogspot.com

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.9.2013 / 10:28

   Eli mun täytyy vaihtaa järjestystä olohuoneessa! Ja tehdä uusia sisustushankintoja :D

 18. Tove
  7.9.2013 / 16:56

  Onnittelut ja silitykset suloiselle 11-vuotiaalle!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.9.2013 / 10:29

   Voi kiitos Tove! :)

 19. Hanna
  7.9.2013 / 18:18

  Meillä siivotaan kunnolla sillon kuin keretää, ei siis tehdä viikko siivousta. Imuroidaan kyllä useamman kerran viikossa ja lattiota mopataan sillon ku tarttee esim. keittiön lattia useammin. Meillä kyllä kaikki paikat talossa on aina siistinä, leluhuonett lukuun ottamatta ja joka ilta kerään lasten keittiöön ja olkkariin tuomat lelut pois silmistä. Onneksi sen verran jo käsittävät ettei koko leluarmeijan oo pitkin huushollia, leluhuone sit taas on asia erikseen, se ei siistinä pysy vaikka kuin siivoais vaan lapset levittää kaikki eikä auta vaikka kuin komentaa siivoamaan silti sotkevat seuraavana päivänä uudestaan. Eivät oo siis vielä itse tajunneet ettei kannattais levittää tavaroita kun joutuvat joka päivä niitä siivota pois.
  Mä oon muutenkin pakkomielteinen siitä et keittiön tasot, olkkarin pöydät ja muut pitää olla aina tyhjänä, toki niihin tavaraa vähän kerääntyy päivän mittaan, mutta illasta sitten siivotaan kaikki pois. Mä en voi sietää sotkua ja tavaraa joka puolella. Ja keittiön tasot miellyttäis mun silmää eniten jos siellä ei olis kuin vedenkeitin ja talouspaperiteline, kahvinkeittimenkin kiikutin kaappiin piiloon kun ei ite juoda kahvia niin harvoin sitä käytetään. En myöskään halua jättää astioita illalla pöydille vaan kaikki laitan aina koneeseen lasten iltapalan jälkeen, inhottava herätä aamulla tiksivuoreen pöydällä, toki joskus ei vaan yksinkertaisesti jaksa vaan joutuu jättää aamuun. Hoksasin just et kuinkahan pakkomielteiseltä mä oikein kuulostan :)

  Tuota siivousmotivaatiota mietin et esim. sohvan pesu on semmonen homma et se tahdään jos on sillä tuulella, ei voi päättää etukäteen et teen sen vaikka tiistaina vaan jos joku päivä tuntuu siltä että nyt sen vois pestä niin sillon se pestään. Ja muuten tarttis taas pesua, sen verran kovasti lapset sotkee ja karkaan ruuan kanssa olkkariin kun silmä välttää, joten tahorilta ei vältytä ja meidän sohva on vaalea. Oonkin ajatellut sohvan vaihtoa, johon mies tuumas että yhtälailla ne sotkee uuden sohvan, johon tuumasin et tulee tumma sohva niin ei tahrat näy. Poissa silmistä!!! :)

  Oon ihastunut Adelen Set fire to the rainiin, https://www.youtube.com/watch?v=xBcMKwbMEcQ sen vois laittaa soimaan kun seuraavan kerran siivoilee :)Ulos oon kesällä raahannu soittimen aina kun oon maalannut.

  Tulipas taas pitkää tarinaa onnea karvaturrille :) meidän vanhapoika täytti myös tänä vuonna 11, harmi että se jouduttiin päästään lepoon, oli niin kaunis kissa.

  • Hanna
   8.9.2013 / 10:16

   Niin eli siis meilläkin tuntuu et elämä on pelkkää siivoamista koko ajan, eniten rasittaa joku semmonen asia jonka teet monta kertaa päivässä ja joka päivä :)joskus olis kiva että joku muut tekis yhden päivän ajan kaikki kotityöt, mies toki auttaa, mutta hän kuitenkin käy töissä ja minä oo lasten kans kotona joten enin siivoaminen ja kodinhoito jää minulle. Eli siis rutiinit käy tylsiksi välillä.

   • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
    8.9.2013 / 10:30

    Aivan, jotain vaihtelua kaipaisi joskus :). Tai ainakin muutamia täysin siivousvapaita päiviä.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.9.2013 / 10:34

   Et kuulosta pakkomielteiseltä, tunnistin kyllä itseni noista seikoista myös. Jotenkin oon vaan parin viime vuoden aikana höllännyt otetta ja esim. illan aikana olkkarin sohvapöydälle saattaa unohtua yhtä sun toista… Silloin, kun asuin vielä yksin, en voinut mennä nukkumaan jos vaikka vain käytetty kaakaomukikin oli jossain muualla kuin tiskissä :D.
   Kiitos onnitteluista Hanna!

   • Hanna
    8.9.2013 / 13:16

    Pakko tähän vielä vastata, että meilläkin saattaa jäädä kyllä juuri esim. olkkarin pöydälle lasi, jäätelökippo tai jotain sellasta kun ei vain aina jaksata kuskata keittiöön niitä, tai oikeastaan minä jaksan mutta mies ei :) Mutta se hetki kun lapset menii nukkumaan niin on paikat siistinä, siinä juuri piilee se juju kuten myös niitten isompien siivojen jälkeen, että saa hetkeksi istahtaa ja missään ei ole mitään ylimääräistä, kunnes taas hetken kuluttua alkaa pyöriä villakoiria tai jotain. Tähän aikaan muodesta mieltä löytyy puista tippuneita lehtiä sisältä lasten tuomina ja unohtaa nuo lapset usein myös sen, että kengät jalassa ei tulla sisälle. Mutta tosiaan kyllä meillä ainakin vaati koko päivän ajan jatkuvaa siivousta ja lelujen sun muitten kuskausta, että ne paikat siistinä pysyy, kuten varmaan jokaisessa lapsiperheessä.

    Kiva, että aina jaksat jokaiseen kommenttiin vasta, mukava tietään että sinulla oikeasti on aikaa lukea kaikkien kommentit ja niihin paneutua :)

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     9.9.2013 / 09:29

     Joo, tuo kuulostaakin ihan kivalta keinolta lapsiperheessä :).
     Kyllä, pyrin aina vastaamaan kaikkiin kommentteihin (tosin joskus voi vahingossa joku unohtua), mutta kaikki kommentit tulee luettua ja sen vuoksi mulla on tämä kommenttien hyväksyntä päällä, etteivät mene ohi ja että varsinkin ne, jotka kysyvät jotain, saisivat suht pian vastauksen. Itseäni ärsyttää lukijana odotella vastauksia päiväkausia, joten pyrin siihen ettei omassa blogissani mennä siihen. Tosi mukava kuulla, että arvostat tätä :)

 20. 8.9.2013 / 00:26

  Olen niin laiska siivooja, etten taida edes viitsiä alkaa… Haha! Mutta aivan poskettoman suloisia karvatassukuvia taas tässä. <3

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   8.9.2013 / 10:29

   :) Kiitos kivasta kommentistasi!

  • Hanna
   8.9.2013 / 13:17

   Pakko tähän kommentoida, että ihanan rehellinen vastaus :)

   • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
    9.9.2013 / 09:30

    :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.