Pirteitä syysvärejä

 

Kiitos lukuisista avuliaista kommenteistanne eiliseen Valoa syksyn pimeyteen -postaukseeni! Niistä oli apua ja sain valintani sekä sen myötä tilaukseni tehtyä. Valitsin lopulta kokovalkoisen ja 35-palloisen valosarjan; en malta odottaa sen saapumista ja paikoilleen ripustamista!

017

022

Tällaista pirteää ja energistä hedelmäväriä tarvitaan tähän syksyyn. Hurjan pimeää jo aamuisin, ei meinaa millään tottua, mutta eiköhän se tästä taas pikkuhiljaa… Toissaviikolla pääkivussani kirjoittelin, miten toivoisin löytäväni jääkaapista aina vadillisen hedelmäsalaattia. Tuo tuorepuristettu appelsiinimehu on toinen: joisin vaikka kuinka!

cats

018

Viime päivinä ollut hieman väsyä ilmassa ja kaiken lisäksi musta on kuoriutunut (toivottavasti vain hetkellisesti!) esiin joku ihmeellinen yökukkuja! Herään monta kertaa yön aikana enkä sitten meinaa enää saada unta. Monenlaiset asiat pyörivät mielessä eikä huvittaisi nukkua. Luonnollisesti tämä kostautuu sitten päivän aikana *haukotus*. Nyt kuivausrumpua tyhjentämään ja sen jälkeen kupponen mustaherukkateetä, ehkä parin suklaapalan siivittämänä :P.
Miten teillä on syksy startannut? Joko olette muuten aloittaneet takkafiilistelykauden? Meillä on takka vielä tälle syksylle testaamatta, ehkä viikonloppuna… Saan muuten usein postaustoiveita erilaisista kattauksista – huomenna sellaisia olisi luvassa ja voin kertoa, että kuvia on aikamoinen määrä!

 

Comments

 1. Hanna
  17.9.2013 / 12:38

  Saako kysyä, että mistä tilasit valot? Minä oon niin malttamaton, että en millään viitsisi odottaa vielä kuukautta, että ne saan. Ajattelinkin että josko olisin Seitashoppiin yhteydessä ja pyytäisin palauttamaan rahat, maksoin verkkopankin kautta ja peruisin tilauksen ja tilaisin muualta :)

   • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
    17.9.2013 / 17:33

    Tuota en muistanutkaan eikä enää viitsi käydä katsomassa, jos olisikin saanut edullisemmin :D.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   17.9.2013 / 17:32

   Tilasin valot Millan Putiikista. Ymmärrän hyvin ettei noin pitkään huvita odotella, voit varmasti perua kaupan pitkään toimitusaikaan vedoten.

   • Hanna
    18.9.2013 / 15:13

    Meinasin tosiaan alkaa perumaan tilausta, mutta sitten kävin lukemassa sähköpostin johon oli tullu viesti, että valoni ovat lähteneet matkaan. Varmaan huomenna voisivat olla meidän postissa.
    Mulle tuli muuten hirveä appelsiinihimo alkuvuodesta kun kirjotit niiden olevan hyviä siihen aikaa, kävin niitä ostamassa ja oli kyllä niin mehukkaita ja makeita, että söin niitä tois paljon, nyt taas jäänyt vähemmälle :)

    Sain bestå tv-tason paikalle ja oon kyllä niin tyyväinen, että ne ostettiin näyttää heti koko olkkari paremmalta vaikka edellinenkin oli valkoinen, mutta tämä uusi on pitempi, mutta hommaan siihen vielä yhden 60cm kaapin lisää niin sitten on tarpeeksi pikä. Ja kaukosäätimen laajentajakin tuli tänään ja toimiin erinomaisesti :)

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     18.9.2013 / 20:27

     Mahtava juttu, että saat pian valot! Appelsiinit on tosiaan niiiiin herkullisia alkuvuodesta, oi että :).
     Kiva kuulla, että olet tyytyväinen olohuoneenne uutuuksiin!

 2. 17.9.2013 / 13:14

  Sama täällä! Nukuin kaiketi viikonloppuna liikaa, kun su-ma ja ma-ti väliset yöt ovat menneet ”pelastusarmeijalle”. Herään hätkähtäen 3-4 välillä ja sen jälkeen uni ei tule millään, ei vaikka kuinka raivoisasti yrittäisi. Ja sitten se tulee, n 15 minuuttia ennen kellon soimista… Sen jälkeen täytyykin koko päivä varoa, etteivät leuat mene sijoitaltaan haukotellessa. Toivottavasti tämä on todella vain väliaikaista! Muuten kaikki on oikein hyvin :D

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   17.9.2013 / 17:35

   Voi että, eikö olekin raivostuttavaa! Mulla aika lailla tuo sama kellonaika, joskus neljän-viiden paikkeilla ihan virkkuna, huoh… Menisipä pian ohi!

 3. 17.9.2013 / 19:16

  Ei olla vielä korkattu takkaa tänä syksynä, saa ilmat vähän viiletä lisää täällä Pohjanmaalla ;) Toivottavasti sun väsy ja yöheräily menevät pian ohi, se ei ole kivaa pidemmän päälle…

  Kiva nähdä sun kattauspostaus huomenna :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   17.9.2013 / 19:35

   Mun mies tuntuu ajattelevan, että takkaa poltetaan vain kylmällä ilmalla eli lämmityksen vuoksi, ei mitään tunnelmointeja ;D. En ole ihan samaa mieltä, joten eiköhän meillä kohta takkatuli ritise. Itse palelen tälläkin hetkellä!
   Kiitos Riikka kivasta kommentistasi ja mukava että odotat kattauskuvia :)

 4. 17.9.2013 / 19:36

  Alkoipa aivan hirvittävä appelsiinihimo. :D Onneksi niitä on kaapissa valmiina, niin ei tarvitse lähteä juoksemaan kauppaan.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   17.9.2013 / 19:37

   No mulla ollut jo monta viikkoa! Tekis mieli hörpätä nytkin ainakin litra!

 5. 17.9.2013 / 21:51

  Ihanaa hedelmäenergiaa näissä kuvissa! Ja niin kaunis tuo leikkuulauta myös.

  Takkaa ei ole, mutta täällä on aloitettu pallovalo- ja kynttiläfiilistelyt. Niitä syksyn parhaimpia juttuja! :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   18.9.2013 / 09:56

   Kiitos Perla! :) Nuo todellakin on niitä syksyn parhaimpia puolia! Itse olen aloittanut vasta kynttiläfiilistelyt, mutta varmasti viimeistään ensi viikolla saan fiilistellä uusilla pallovaloillakin :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.