Seitsemän kuvaa menneeltä kesältä

 

Sain toissapäivänä Tiialta Black + White = Grey -blogista kivan haasteen, jossa on tarkoitus postata seitsemän kesäkuvaa ja kuvailla jokaista yhdellä sanalla. Lopuksi tulisi haastaa mukaan seitsemän muuta blogia. Tämä tulikin sopivaan saumaan, sillä olisin joka tapauksessa tehnyt pientä kesämuisteloa tässä syksyn mittaan. Niinpä pitemmittä puheitta, valitsemani kesäkuvat postauslinkkien kera:

Kesäkukkaset:

076

Prätkäilyt:

015

Kesäloma-aamut:

021

Paljuhetket:

173-crop

Herkuttelut:

073

Chillailu:

082

Illanistujaiset:

183

Vaikea oli karsia kuvat seitsemään, näitähän olisi ollut vaikka kuinka! Tämän muisteluhaasteen haluan laittaa eteenpäin seuraaville kivoille blogeille: Esmeralda’s, Moderni PuutaloModernisti Kodikas, No Home Without You, OmaDeco by JOnnen Omenia ja Valkoinen Harmaja! Tartutteko haasteeseen?

 

Comments

 1. Nimetön
  25.9.2013 / 13:24

  ei liity tähän, mutta.. ehtisitköhän missä välissä toteuttelemaan niitä meidän lukijoiden toiveita niistä teidän kodin eri paikoista? :) työhuonetta, ruusuhuonetta, vaatehuonetta ja mitä näitä nyt oli :D ja olis kiva nähdä missä sulla ”seilaa” kaikki ihanat tuolit ja valaisimet, joko latva naulakko on päässy seinälle ja joko aulassa on taulu paikoillaan jajaja… niitä kattauksia ja petauksia ja… :D teidän koti on todella ihana ja mielellään kattelisi joka päivä uusia kuvia sinun sisustuksista :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 13:46

   Heh, hauska :). Kiitos kommentistasi! Joka päivälle ei omasta kodista sisustusjuttua riitä, ei millään. Kyllästyisihän siihen jo itsekin. En jaksa kirjoitella vain yhdestä aiheesta, kaipaan vaihtelua ja riippuu inspiksestä, mitä juttua milloinkin tulee, niin tämä vain valitettavasti menee ja sen vuoksi pompin jutusta/aiheesta toiseen. Täytyy olla inspiraatio ja mielenkiinto kirjoitella milloin mistäkin, muuten tämä blogi tulee pian tiensä päähän :). Tietynlaisille postauksille täytyy myös varata hyvin aikaa ja kellonajan on oltava oikea, jotta saa onnistuneita valokuvia. Lisäksi toteutustapoja täytyy joskus miettiä hieman pitempään… Mm. näiden syiden vuoksi muutama lukijan toive on jäänyt roikkumaan, pahoittelut siitä!
   Kirjoitin silloin, että tulen aina tasaisin väliajoin poimimaan toiveitanne toteutukseen, mutta hetki saattaa toteutusten kanssa vierähtää ;). En halua asettaa mitään aikatauluja, että esim. marraskuuhun mennessä kaikki toiveet on toteutettu, sillä niitä tulee koko ajan lisääkin ja joskus joku tuntuu kiinnostavammalta kuin toinen, jolloin se menee toisen edelle. Lisäksi kun on muutakin hommaa kuin tämä blogi, niin sekin hieman rajoittaa silloin tällöin :).
   Monia teidän toiveitanne olen kesän mittaan kuitenkin jo toteutellutkin kuten pihanäkymiä, kodin ulkonäkymiä (näistä kahdesta tarkoituksella aika rajoitetusti), terassikuvia, aulaa, keittiötä ja ruokailutilaa, matkajuttuja, harrikkaa, kattauksia… Vaatehuonetta en ole luvannut esitellä, sanoin että mahdollisesti joskus tulossa jotain kuvia, mutta vielä ei lähiaikoina ole luvassa, koska projekti on edelleen kesken. Saunasta on tulossa lisäkuvia, työhuone siirtyy lokakuuhun, ruusuhuonetta esittelin kesällä mm. täällä:
   http://allyouneediswhite.indiedays.com/2013/07/19/mustavalkoinen-mattoloyto/

 2. 25.9.2013 / 15:21

  Oi, juuri nyt tähän syksyisen kirpakkaan lämpötilaan sopi ihanasti nämä kesäkuvat! Olen ehdottomasti lämpimän vuodenajan ihminen ja tuntuu hiukan toivottomalta, että kesään on taas niin pitkä aika.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 21:00

   Voi mukava kuulla Kaisa! Mä nautin nyt taas vuorostaan tästä vuodenajasta, en ehkä jaksaisi pelkkää kesää koko ajan. Oon joskus aikoinani ajatellut, että koska meillä on nämä neljä vuodenaikaa (+ joulu, joulu taitaa olla ainakin mulla viides :D), niin paras arvostaa näitä ja löytää näistä kaikista ne hyvät puolet :).

 3. 25.9.2013 / 15:38

  Kiitos kesähaasteesta! Taidan tarttua siihen jonain oikein kylmänä ja synkkänä syyspäivänä. :) Minä haastoin sinut toiseen kesähaasteeseen!
  Iloista päivää, Satu!!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 21:02

   Oleppas hyvä! Ja kiitos vain sulle Essi! Tuon ajattelinkin toteuttaa, mutta aloitan vasta tammikuussa, ehkä sitten paremmin muistan sen toteuttaa… Mulla oli aikomus tehdä se jo tästä vuodesta, mutta tammi-helmikuulta jo unohtin, joten parempi onni/muisti ensi vuonna :D

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 21:03

   Chillailu-kuva on kyllä niin mukavan letkeä, kisu kesämielellä :) <3

 4. NITOJA
  25.9.2013 / 19:35

  kertakaikkiaan ihana kuva tuo missä on kissa! ja ne pallovalot aikaansai sydämentykytyksiä täytyy saada tännekkin. näyttää vaan siltä, että ne on just valkosena jokapaikasta loppu. metsästys alkakoon… tassunlämpöistä loppuviikkoa!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   25.9.2013 / 21:05

   Arvasin et hän varmaan vie huomion ;). Joo jännä miten pian ne joka paikasta loppui, miksi niitä ei pidetä varastossa enempää… No mutta varmasti niitä tulee lisää :). Ihana sanonta tuo tassunlämpöinen! Kiitos, kivaa loppuviikkoa sinnekin!

   • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
    26.9.2013 / 08:35

    Hyvä tietää, varmasti tästä on apua monelle! :)

 5. 26.9.2013 / 21:02

  Kiitos haasteesta ihana! :) Tämä oli kiva saada.
  Hyvin olit tiivistänyt kesän näihin kuviin.

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   26.9.2013 / 22:04

   Voi, ole hyvä! Odotan innolla sun kuvia, ne on aina niin ilo silmälle, aiheesta kuin aiheesta :).

 6. Annastiina
  26.9.2013 / 22:09

  Mistä tuo ylimmän kuvan kaunis maljakkosi on, missä on pioneja(?)? Ihanaa syksyä teidänkin taloon! Kauniita on kuvasi, aina vain… :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   26.9.2013 / 22:32

   Maljakko on AmandaB-Collectionin. Ja voi kiitos Annastiina, ihanasti sanottu! :)

   • Annastiina
    27.9.2013 / 21:14

    Oon sitä mieltä, että OIKEASTI kivoja ja monikäyttösiä maljakoita ei joka kaupasta löydykkään! Tuo maljakkosi näyttää kyllä super kivalta!

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     27.9.2013 / 21:59

     Ihan totta tuo! Toivottavasti löydät tuollaisen tai ainakin jonkin vastaavan :).

 7. 2.10.2013 / 18:12

  Kivoja kesäkuvia olit valinnut. Miehen mieleen oli erityisesti prätkä :) Kiitos haasteesta ja oikein mukavaa loppuviikkoa!
  t. Mervi ja Petri

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   4.10.2013 / 19:07

   Eipä kestä! Kiitos samoin sinne :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.