Sadepäivän kynttilät

 

033

Viime päivinä on valloillaan olleet kunnon syysilmat, syksy tuli sitten lähes yhdessä yössä. Täällä on sadellut vettä tämän tästä, jossain kuulemma satanut räntää ja luntakin jo..? Talvikin tuntuu siis tekevän tuloaan, mikäs siinä. Kaikki on valkoisena ja lumisena niin paljon kauniimpaa, joten Ensilumi-postaukseni maisemia odotellessa sytytän jälleen kerran kynttilät ja käperryn lämpimän viltin alle nauttimaan Frendien seurasta… Sarja toimii aina vain, vuodesta toiseen. Ehdottomasti yksi parhaimmista TV-sarjoista ikinä! Ja löytyyhän meiltä eräs Joey-fanikin, jonka löytää mm. Väsynyt, mutta onnellinen -postauksestani :D.

cats

037

Tunnelmallisia syyshetkiä!

 

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  26.9.2013 / 21:03

  Täällä on tänään kaivettu kaapin perukoilta talvitakit ja kengät esille. Kylmä on ollut , mä en kyllä tälläisena vilukissana totu ikinä tähän kylmyyteen ;) Ulkoiluhullu kisukin meinasi että aamulla riitti 30 min lenkki ja ip vain tunnin lenkki ;D
  Kynttilöiden tunnelmasta nautitaan parasta aikaa :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   26.9.2013 / 22:34

   Heh, kyllä sitä taas tottuu ;). Mun mielestä tämä syksyn viima tuntuu aina jotenkin kylmemmältä ja purevammalta kuin talven kovat pakkaset :D. Ehkä se sitten johtuu tottumisesta vähitellen ja siitä, että talvella on paremmin ja lämpimämmin pukeutunut. Ulkoiluhullulle ja kavereilleen halit <3.

 2. 26.9.2013 / 21:18

  Kynttilät, viltti ja rentouttava tv-ohjelma on kyllä lyömätön yhdistelmä viileinä syysiltoina:)!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   26.9.2013 / 22:35

   Niinpä, aivan ihana ja kotoisa yhdistelmä :).

 3. 26.9.2013 / 22:01

  Ihan ensiksi, teillä on uskomattoman ihana koti! :D
  Asun Jyväskylässä, ja olin aika ällikällä lyöty kun eilen satoi lunta ja PALJON! :D

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   26.9.2013 / 22:36

   Oi, kiitos kauniista sanoistasi Mirka! Lämmitti kovasti mieltä :).
   Ja ohhoh: paljon lunta! Saapa nähdä milloin me sitä saadaan!

 4. 26.9.2013 / 22:20

  Mullekin rupes kokeisiin lukeminen maistumaan vähän paremmin kun äsken sytyttelin kynttilät ja köllähdin pörröpeiton alle kirjan kans. Meinaa olla vähän silmän lupsamisen vaara jopa tuossa :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   26.9.2013 / 22:37

   Voi varmasti! Ja tuossa tosiaan on torkahtamisen vaara, mutta kohtahan se on nukkumaanmenoaikakin ;).

 5. -S-
  27.9.2013 / 11:17

  Hei!
  Täällä olen kynttilöitä poltellut jo hyvän aikaa. Aamuisinkin, kun ulkona on harmaata ja kylmän näköistä, on ihana sytyttää aamupalapöytään kynttilä. Joko olette päättäneet Mallorcan matkan ajankohdan? Itse olen poikani kanssa lähdössä sinne vkolla 43 ja toivottavasti sinä käyt ennen sitä. Saataisiin kenties lukea täältä hyviä vinkkejä lomallemme! =)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   27.9.2013 / 21:57

   Aamuisin on tosiaan myös mukava poltella kynttilöitä!
   Kyllä me kuules ehditään reissuun ennen teitä! Toivottavasti ehdin sitten postailla mahdollisimman paljon saaresta, jotta saat fiilistellä jo etukäteenkin :). Mihin päin Mallorcaa suuntaatte? Me valitsimme lopulta kohteeksi Alcudian.

   • -S-
    29.9.2013 / 15:43

    Hei näin vähän myöhässä! Alcudiaan mekin menemme, mutta kiertelemma paikkoja fiiliksen mukaan. Autoa emme vuokraa, mutta eiköhän siellä busseillakin saaren ympäri pääse ja voimme joihinkin nähtävyyksiinkin tutustua! Hyvää lomaa!

    • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
     30.9.2013 / 11:07

     Kuulostaa kivalta! Käsittääkseni on hyviä bussiyhteyksiä ympäri saarta ja lisäksi Alcudiassa taksitkin ovat edullisia. Kaupungissa liikkuu myös sellainen avonainen matkailujuna, jolla pääsee kätevästi paikasta A paikkaan B :). Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.